Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Да са им живи и здрави бебетата на Сънрайз и Зайо!!!   bouquet
Далечна, и аз така и хванах цаката на бременността - то човек тъкмо свикне да е бременен и то дошло време да ражда - имам чувството, че така мога да си карам векове и хич и не бързам даже да раждам  Hug
За болката в срамната кост - нощем е направо страховита като трябва да се завъртя или да стана до 00 - едвам си повдигам краката просто, но денем като се раздвижа и ми минава  Peace
Стискам палците на всички, на които утре им предстои да се срещнат с бебоците - всичко да мине чудесно, пък ние тук сме ясни дежурната групичка за честитки  Hug

# 181
Честити бебета на днешните мами Раче, Илиндичка, Сънрайз, Зайо, както и на Зузу82 и и мама Милка.
Да растат здрави, щастливи и да имат много късмет в живота!
Mucunka, не помня на теб дали ти честитих. Да ти е жива и здрава Адриана.

katinche, малко със закъснение ти отговарям, но все пак благодаря за инфото за Веледа. И аз заложих на тази марка.  Peace
dale4na, и аз чакам майка ми да дойде. Ще пътува на 18-ти и дано да я дочакам да види внучката й какви ритничета раздава. Твоята майка за колко време ще остане?
Hope, благодаря за разказа.   bouquet Очаквах с нетърпение да прочета дали надеждите ти са се оправдали с очакванията за раждането в тази болница и много се радвам, че вече и в България се полагат грижи както подобава.

Успех утре на мамите с планово секцио Katy, dimka и май имаше още някой ...  newsm78. Въобще на всички, които утре им предстои голямата среща с бебчо!

# 182
olemale, ами със сигурност, ако вземеш мерки спадат, въпросът е да не позволяваш да ти се възпалят, не знам дали е възможно да изчезнат, аз скоро не съм имала проблеми. Трябва да гледаш да не получаваш запек - тогава се възпаляват и стават болезнени.  Peace

# 183
Tanchelina, в майчин дом ли си записала детето за детска консултация? Кажи ми дали си доволна и ако си при коя от педиатърките ходите. Тази Мустела е овлажняваща, а на мен като ни изписваха акушерките ми казаха да мажа само "проблемните места". Само дето люспичките са по коремчето и китките...
MTV, възможно е да е колики, обаче те не се ли появяват надвечер и без повръщане. Четох  ифорума и все повече се обърквам. Днес ще говоря с педиатъра.

Стискам палци на Кати и Димка за днешните секции. Дано всичко мине ОК! Hug

# 184
  • Шумен
manuela,ето ти един тел. на който можеш да се обадиш и да попиташ за части 02/9555115
аз си купих нова и има 6 м. гаранция и ми казаха ако има проблем да звъня там.До 6 м. ми пращат безплатно частите ,а след това си ги закупувам.
Дано съм ти била полезна . Hug

# 185
Момичета,вчера мама Lean роди малката Гергана - 4 кг,53 см!Да са живи и здрави  bouquet
Относно болките в срамната кост,помага спане с възглавница м/у краката.Аз тази бременност я намам тази екстра,но предната......
Относно хемороидите...ами какво да ви кажа..аз ги получих от раждането....после ги лекувах със свещички.Но,който е за нормално раждане,по добре да мине раждането и тогава да почне лечението,че не се знае дали няма още повече да "цъфнете".Запека е най-големия проблем......

# 186
Добро утро на всички и честито на всички нови мами!
Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват!
Аз ви чета постоянно но нета ми е ужас и с писането не ми се получава постоянно ме изхвърля. Иначе си чакам бебчо да се появи макар и да нямам никакво търпение вече.
На Мишона искам да кажа че моето момиченце се обели като змийче и единственото което спасяваше нещата беше мазане с преварен студено пресован зехтин около 20 дни , после всичко се оправи и продължих с мед. козметика френска та до ден днешен. Дори съм се запасила и за второто с нея. Та, не се притеснявай
А ................. моля да ме осветлите къде и как да видя и аз малко снимки че вече така ми става мило от вида на щастливи мами и бебчета  Hug
Късмет на всички които са се запътили да раждат

# 187
  • Пловдив
честита принцеса на мама Lean!
Копнеж не дават да се носи кърма в болницата,защото нямали условия за съхранение и стерелизация-поне така ми обясниха.
Мн.сложно става с взимането на части от офиса на Авент,ако нямам гаранцията..а аз нямам
Янита,благодаряще ти се обадя
И аз взех крем за разранени зърна и се мажа след като изцедя кърмата.1-ят шкаф на фризера е пълен с контейнери за кърма  Laughing
А относно болките в таза-ужасни са ми.Опашката така ме боли,че имам чуството че съм паднала в/у лед.Вечер както легна-така се и събуждам,не смея да помръдна от болките,а и едвам сядам
Ами товае  засега от мен-след малко отивам да питам за бебока,дано е преместен вече на легло
Забравих да пиша,че онзи ден като говорих с 1 лекарка относно кистата,която бяха видяли на 4д(,но после изчезна)-цитирах и диагнозата на латински,бях я запомнила от документите и тя реши,че я знам от бг-мама и каза,че ще прати вирус на сайта и ако можела щяла да го унищожи  Laughing

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 10:55 от mannuella

# 188
Добрутрооо

Честита бебка  Lean!

Мишона, да-по принцип привечер са коликите (повръщането в такива малки количества е от преяждане), но както ги описваш  на колики си ми приличат..пробвай Био гая-та как ще се отрази Peace
А за беленето-някъде четох, че се дължи на липса на витамини (търсих статията, но за мом не я откривам)

# 189
Здравейте момичета,с радост ви съобщавам,че станах леля за втори път Simple Smile

Katy роди едно голямо момиченце(3 750)

# 190
Честито дъщерички на Katy и Lean, много здраве, късмет и щастие!    bouquet

# 191
Честити бебенца на Сънрайз7, Зайо, Леан и Кати! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Дандарелия и сега не ти е късно за гармастана. Аз си взех в болницата, на третия ден след раждането, че малката много ми беше разранила гърдите. Мазах се три-четири дни и повече нямаше нужда, хем че ми стои с часове на гърдите. Това, че преди кърмене трябва хубаво да си измиеш гърдите от крема, да не го погълне бебето.

# 192
Katy, Честита бебка и на теб!

Честит Имен Ден на днешните именнички-Татяна и Таня!

# 193
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет муцунки!

Мноооооого честитки на Кати и Lean!
Да са живи и здрави малките бебчовци и само радост да носят!

Аз да почерпя днес за именния ден!

Честитки на Танчелина, Тани' и останалите скрити адашчета!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 12:27 от Tatitt

# 194
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРИНЦЕСИТЕ И ДА ИМАТ МНОГО КЪСМЕТ!
Ох, направо съм бясна!В лабораторията са пропуснали да ми кажат ,че не всички изследвания са готови и се наложи пак да се връщам. #2gunfire  Трябваше да отида до лекарката за да го констатира и да ме върне.Бебка е добре ,обаче се оказа ,че имам бактерийки и ще ми изписва антибиотик за да се изчистя до раждането.Нямам думи. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт