Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за кърменето и проблемите с млечницата във форума?
Първия ден положението беше доста тежко, но след като на 3тия вече исках второ дете
може да се направи секцио и без последващо обезболяване. Иначе на 6тия ден ни изписаха, а на 8мия вече извеждах Пипо на разходка.
мерси, мила, за предложението! Вече се оправям по-добре, а и наистина всеки ден е по-лесно! Ние все още нямаме колики и се надявам да ни подминат!
Храним се предимно с кърма, в началото дохранвах с Фризолак, но от вчера е само на кърма. Успявам да изцедя около 100 гр., което му е достатъчно. Кърмата я увеличих с българския лактогонен чай. Осевен, че действа и на вкус е страхотен. Филип не е акал от снощи, но четох, че кърмата се усвоява по-пълноценно и засега не се притеснявам за това. Моето момче се успива доста. Ако не го събудя може да изкара и по 5-6 часа сън без прекъсване. Днес се обадих на педиатърката да я питам дали е ОК да прави такива паузи и тя каза, че засега е добре да го събуждам за хранене, пък след 20тия ден може да си позволим по-дълъг сън.

) - разбрах само, че нямам никакви признаци на скорошно раждане, но че плацентата е притеснителна. Слава Богу, доплерът беше ОК. Другата седмица съм пак на преглед... Това, което ми казаха беше, че ако бебка спре да се храни добре и не тръгне сама, ще ме приемат и ще индуцират раждането... ако това не помогне - секцио. 

В понеделник съм пак на преглед и до края на другата седмица трябва да си гушна бебчето. 
Относно кърменето: във всички книжки и статии, които чета, се говори за кърмене на около 3 ч до много по-късно от първите дни. Аз лично съм се подготвила да не очаквам да спя по повече от 3 ч... Виждам, че и МТВ и Ивалекс са ти отговорили, мн по-информирано от мене:)

, няколко пъти го исках - глас в пустиня... все пак го гушнах за разлика от каката.