Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за кърменето и проблемите с млечницата във форума?
. Ама ти освободих стая
. Много съм доволна от болницата, но ще разказвам после. И снимки на кифлата ще метна. За първа страница да допълня, че принцесата ми се казва Стела и е 51см.

Неда е страхотно име! 
Ако искаш да кърмиш повече време малката, май не трябва много да слушаш какво ти казва педиатърката ти.
, но на фона на всичко останало това са бели кахъри.
Ами то от естественото по-хубаво няма!Аз и до ден днешен не мога да си простя, че толкова лесно започнах да давам АМ и накрая тотално спрях да кърмя за по-малко от месец.А педиатърката дори не се опита да ме посъветва какво да направя ,за да не се стигне до там.В началото имах много мляко и съвсем да спре....Вярно и нервите ми оказаха голямо влияние и паниката ,ама нямаше кой да застане зад мен и да ми каже Споко ще се справиш.