Касандра

• 41 503
  • 384
  •   1
Отговори
# 240
И аз да се запиша макар че съм го гледала толкова пъти още ме грабва и да следя Heart Eyes  bouquet Hug
Че къде си го гледала толкова пъти Crazy
Те едно време като го излъчиха и това беше.После не са го повтаряли Crazy
Доколкото знам Crazy

Фенчеее....в кръвта ти е  да се заяждаш Joy JoyДори и без да искаш...пак така звучи Joy

# 241
Може да го е гледала в нета на испански Peace.
Аз в събота не знам какво ми стана ама като реших да го гледам в youtube и изгледах 10 серии Shocked. Ако знаете на колко места просто превъртах , защото не мога да изтрая , като почнат да говорят едни и същи неща , направо полудявам. Общо взето гледах най - интересните моменти между Луис Давид и Касандра Grinning. Мислех да си го изгледам в нета целия , аз съм го забравила вече и пак ми е интересно , но малко се дразня като не разбирам всичко и само се напъвам да ги чуя какво говорят. Та , за тая седмица съм си взела полагаемото , но пак ще хвърлям по едно око , че не всичко разбрах. А и като говорят на испански разбирам основните неща ако някой каже , че обича еди си кой или , че му прощава ала бала ама друго си е като го чуеш на бг Grinning.

# 242
  • София
Ооо даваха го. Мисля, че още поне два пъти след като го пуснаха премиерно по нова. отделно имам смътен спомен, че и по руските тв-та го даваха. По онова време руските канали излъчваха всички хитови латино-сапунки много преди БГ.

# 243
  • София
Aaa, даваха го два пъти по Нова, и поне веднъж (но може би и повече пъти) по Евроком... Отделно и по някакви други канали, включая руските.

# 244
За жалост явно не е било по мойто време, за това сега се наслаждавам с пълна сила на страхотното сериалче......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Жалко, че днес и утре пак ще се наложи да го изпусна, но слава Богу, ги качват в нета, та ще наваксвам...    Rolling Eyes Rolling Eyes

# 245
" Тия филми са правени за малоумни "
Може да има недомислици в "Касандра", но на фона на латино филмчетата от последните години,съм склонна да си затворя очите, за да се насладя на нещо наистина красиво. След толкова години играта на актьорите е на най- добро ниво. В момента латино сапунките какво са- изкуствена игра , калпав сценарий(или калпав режисьор), актьори претрупани с грим и "невинни девойки",които носят почти само по една препаска.А от "Касандра" лъха стил и класа .И сега с удоволствие гледам Ерминия,Росаура,Чабела, Манрике, които преди исках да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire, и от които си smile3511 smile3511 smile3511,  а телевизора-  hit .  Не че и сега не ми се иска де Laughing Laughing Laughing Laughing

# 246
milael , права си за днешните сапунки. За нищо не стават направо , аз не ги и гледам де ама са ми попадали пред погледа. На мен ми е много смешен тоя Манрике какъв е нисичък и тона , с който казва : "но Касандраа" Grinning. Иначе тия двамцата (Касандра и Луис Давид) такива са ми хубавки двамата заедно , така да си подхождат , че не е истина просто. Направо ми пълнят окото и двамата , тя е изключително красива , направо изписана , а той мъжествен , силен , харизматичен. Бях чела някъде , че навремето , като са снимали сериала е плъзнал слух за връзка между Освало и Корайма , но в поселдствие се оказало , че е било само слух наистина Peace. Тя е омъжена за някакъв режисьор , а той милия има 3 развода зад гърба си. Пуу , много бе. Както и да е де , отпеснах се , но аз обичам да чета за актьорите , които ми харесват. Честно да си призная гледала съм и други филми , в които участват тия двамцата , но аз не мога някак си да ги възприема в други роли освен на Касандра  и Луис Давид. Тоя Луис Давид , обаче понякога е голяма истерия , почва да крещи , да вика , след това става нежен , прегръща я . Като някой луд Laughing. Е , знаем , че е луд по нея де , но все пак наистина се държи като обезумял понякога Grinning.

# 247
Тая Росаура не мога да я гледам вече- то бива бива злоба, ама пък чак толкова......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Поне намалиха явяванията на Чабелита, че поне от нея да си отдъхна....  Whistling Whistling
Хема почна нещо леко да ме дразни- не вижда ли реакциите на Роберто всеки път, що спомене Лилия Роса, та да се сети, че има нещо..... #Crazy #Crazy Малко ми се струва недоизпипзно, нз....
Игнасио най- после зацепи, че всичко е за пари, остана само да се сети и за дъщерята на Андреина, и всичко ще се нареди в главата му.... или поне всичко за сватбата на брат му с Касандра.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
А за Касандра от снощната серия думи нямам- докато се опасяваха, че ще загуби бебето, я пазеха като злато, а щом се разбра, че няма такава опасност, тя отиде, че се напи като мотика......  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Толкова ли не знае, или пък някой от другите, че докато е бременна, не бива да пие алкохол, камо ли пък в такова количество......  #Crazy #Crazy #Crazy
Офффффффф, май не са 1 и 2 нещата, недоизпипани в тоя сериал, ама като сме се заплеснали веднъж, няма спирка......  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 248
Хаха , samanta666 , това за алкохола и аз се замислих Grinning. Тя може да не носи на алкохол понеже и аз ако изпия 2 чашки шампанско ще ме зашемети главата и ще се хиля като нея ама все пак ако съм бременна не бих си го позволила Rolling Eyes. Хема няма как да предвиди , че Роберто е мъж на Офелия и баща на Лилия Роса. Мен пък много ме изкефи как Луис Давид изревнува от Манрике като каза : " и поеми не позволявам да й рецитираш" или нещо от сорта беше hahaha. Ревнува глупака му с глупак и я обича пък пипето му не сече толкова , че да се осъзнае малко и да поразрови малко повече в нещата , не само повърхностно да си мисли разни неща. Да , тя ще убие Игнасио и ще сложи пистолета в гардероба на видно място . И какво каза Луис Давид , когато Ектор му каза точно това - ами сигурно не е знаела къде да го скрие и се е чудела Laughing. На това паднах да се смея.Хайде бягам да го гледам , че почнаааа Sunglasses.

# 249
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сори , че ви нахълтвам в темата, ама искам да споделя с вас свойте впечетления за сериала. Hug
Тия сценаристи яко ги е трескал тока. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Как може Касандра да е убила Игнасио...Луис-Давид да се представя за него и тя да се държи с него все едно нищо не е станало... ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy Sick
Ем го е убила, ем пък той се прибра и не говорят по темата... Shocked Shocked Shocked
Нема такава идиотщина. Thinking

# 250
Хаха , samanta666 , това за алкохола и аз се замислих Grinning. Тя може да не носи на алкохол понеже и аз ако изпия 2 чашки шампанско ще ме зашемети главата и ще се хиля като нея ама все пак ако съм бременна не бих си го позволила Rolling Eyes. Хема няма как да предвиди , че Роберто е мъж на Офелия и баща на Лилия Роса. Мен пък много ме изкефи как Луис Давид изревнува от Манрике като каза : " и поеми не позволявам да й рецитираш" или нещо от сорта беше hahaha. Ревнува глупака му с глупак и я обича пък пипето му не сече толкова , че да се осъзнае малко и да поразрови малко повече в нещата , не само повърхностно да си мисли разни неща. Да , тя ще убие Игнасио и ще сложи пистолета в гардероба на видно място . И какво каза Луис Давид , когато Ектор му каза точно това - ами сигурно не е знаела къде да го скрие и се е чудела Laughing. На това паднах да се смея.Хайде бягам да го гледам , че почнаааа Sunglasses.

Хема трябваше да заподозре НЕЩО, просто защото, когато се говори за Лилия Роса, той става друг- поти се, трепери, губи дар слово, пули се като......., просто реакциите му са прекалено видни, а тя не ги забелязва......... #Crazy #Crazy #Crazy
За ревността на Луис Давид съм напълно  Peace Peace Peace с теб....... Манрике мене дразни с поемите си, какво остава за Луис Давид....  Crossing Arms Crossing Arms Касандра не знам как не се е осетила още за чувствата на Манрике, или поне аз не съм забелязала да го прави....... newsm78 newsm78 newsm78 Омъжена е все пак, дори и да не обича съпруга си, заради Алфонсо трябва да се държи "на положение", нали все повтаря, че не иска да го огорчава..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 251
Сори , че ви нахълтвам в темата, ама искам да споделя с вас свойте впечетления за сериала. Hug
Тия сценаристи яко ги е трескал тока. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Как може Касандра да е убила Игнасио...Луис-Давид да се представя за него и тя да се държи с него все едно нищо не е станало... ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy Sick
Ем го е убила, ем пък той се прибра и не говорят по темата... Shocked Shocked Shocked
Нема такава идиотщина. Thinking

Както казах малко по- назад- филма е правен от малКоумни хора, има доста недоизпипани неща- от роднинството м/у Игнасио и Чабелита, до размяната на близнаците и поведението на останалите към ЛД/Игнасио....   smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 252
samanta666, ами нали трябва да направят хората по 150 епизода , то за това ни занимават 10 серии с едно и също - то не са чупене на пръсти ама сега защо така , ама дали е така и тем подобни. Майка ми понякога , като се сети за сериалите ми казва - "ти що сълзливи филми изгледа и що подобни книги изчете" и почва да ми пили на главата , че с такъв филм не можеш да се разтовариш , а обратното. Еми права е жената , че наистина се затъпява с тия сериали ама е факт , че народа си ги гледа и това е Peace.
Иначе за Роберто и Хема - да вярно е наистина , че той реагира свръх емоционално , когато става дума за Лилия Роса , но тя е прекалено наивна изобщо да си помисли такова нещо , както и Касандра. И двете са адски наивни. Чак сега Касандра се усети как Игнасио искаше да я убие в планината. Какво значи - "тогава не си дадох сметка". Абе то черно на бяло ти не си си дала сметка. Тогава му повярва на глупостите дето изприказва той , а сега тръгнала да го обвинява , когато е прекалено късно. Според мен от една страна е нормално Луис Давид да се съмнява в Касандра за убийството , защото тя на няколко пъти спомена , че трябва да се защитава от него  , защото се страхува да не й навреди и още по - лошо - да я убие. Възможно е тя да се е спречкала с него и в момент на самозащита да е стреляла. От друга страна пък при появата на "Игнасио" и по нататък в техните разговори няма начин да не се спомене нещо за колибата и за случката там. И още нещо - Луис Давид като се прави на много отворен да се беше позамислил с кого Игнасио е говорел на плажа , когато Касандра го е чула да казва , че не я обича? Даже не обърна внимание на това.

# 253
ИЗВОД:
Касандра и Хема са направо глупави от наивност, а Луис Давид е цитирам: "много отворен" и глупав по рождение..... hahaha hahaha hahaha hahaha За съжаление обаче това си е самата истина....... #Crazy #Crazy #Crazy Дразнят ме чак с наивността и заблужденията си, в които сами си наумяват нещо и после като малките деца си го навиват на пръстта, докато не си повярват сами........ ooooh! Crossing Arms Crossing Arms ooooh! То бива бива идиотщини, ама айде ся да не се правят на чак толкова тъпи де...........  Whistling Whistling Whistling

# 254
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
samanta666, ами нали трябва да направят хората по 150 епизода , то за това ни занимават 10 серии с едно и също - то не са чупене на пръсти ама сега защо така , ама дали е така и тем подобни. Майка ми понякога , като се сети за сериалите ми казва - "ти що сълзливи филми изгледа и що подобни книги изчете" и почва да ми пили на главата , че с такъв филм не можеш да се разтовариш , а обратното. Еми права е жената , че наистина се затъпява с тия сериали ама е факт , че народа си ги гледа и това е Peace.
Иначе за Роберто и Хема - да вярно е наистина , че той реагира свръх емоционално , когато става дума за Лилия Роса , но тя е прекалено наивна изобщо да си помисли такова нещо , както и Касандра. И двете са адски наивни. Чак сега Касандра се усети как Игнасио искаше да я убие в планината. Какво значи - "тогава не си дадох сметка". Абе то черно на бяло ти не си си дала сметка. Тогава му повярва на глупостите дето изприказва той , а сега тръгнала да го обвинява , когато е прекалено късно. Според мен от една страна е нормално Луис Давид да се съмнява в Касандра за убийството , защото тя на няколко пъти спомена , че трябва да се защитава от него  , защото се страхува да не й навреди и още по - лошо - да я убие. Възможно е тя да се е спречкала с него и в момент на самозащита да е стреляла. От друга страна пък при появата на "Игнасио" и по нататък в техните разговори няма начин да не се спомене нещо за колибата и за случката там. И още нещо - Луис Давид като се прави на много отворен да се беше позамислил с кого Игнасио е говорел на плажа , когато Касандра го е чула да казва , че не я обича? Даже не обърна внимание на това.
Не мац...не е нормално!!! Тя се прибира преди него, той на другия ден. Ако го е ранила как пък толко бързо се оправи. А Касандра завалийката, ни лук яла, ни лук мирисала. Нема си пута идея за случая. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт