Касандра

• 41 512
  • 384
  •   1
Отговори
# 255
Не мац...не е нормално!!! Тя се прибира преди него, той на другия ден. Ако го е ранила как пък толко бързо се оправи. А Касандра завалийката, ни лук яла, ни лук мирисала. Нема си пута идея за случая. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Това е така Peace. Самият той си задаваше тези въпроси как ако тя е убила Игнасио ще се прави , че все едно нищо не е било. Според него тя е отлична актриса , а другия вариант , който той мисли е , че Касандра е наясно , че това не е Игнасио. И двата варианта , обаче са абсурдни.

# 256
Момичета , къде сте? Темичката ни доста позаспа  Sad. Аз пък нали гледах малко серии на испански напред, цялата минала седмица го бях гледала по нета и ми беше адски скучно и тъкмо си мислех , че снощи се падат серии , които вече не съм гледала и се оказа , че и тях съм изгледала #2gunfire. Много ме е яд , че се хванах да ги гледам в нета , но нищо де, тая вечер вече ще ми е интересно. А аз снощи нещо друго се сетих пак за нашите размисли относно недодялания сценарии Grinning. Та , Касандра обясняваше на баба си , че Игнасио се е оженил за нея , защото е внучка на Алфонсо. Бабата взе да се вайка как не били една кръв , ала бала. Как обаче нито бабата, нито самата Касандра не повдигнаха въпроса как е станало всичко , т.е. как Касандра се е озовала в ръцете на Доринда? Как ли пък не се позаинтерува Shocked? Или го е направила , но аз не съм разбрала?

# 257
Добро утро, ама то май вече е добър ден!!!  Rolling Eyes Embarassed
Тъй като съм на даскало и имам нужда от малко развлечение, реших да отворя форума и да ви поздравя!!!  Hug Hug

За Касандра думи нямам- тя тъкмо да се промени, да реши, че може да бъде щастлива, да обича съпруга и детето си, а пък то........ Дразни ме Луис Давид- ще я обвинява, нмя да я онвинява...... Май и той нз какво да прави.....  ooooh! ooooh!
И как не се усъмни в думите на Росаура нз, на мен ми празвучаха страшно глупаво, ама на.... за пореден път се обеждавам, че мъжете са идиоти и вярват само на това, на което си искат......  #2gunfire #2gunfire

# 258
И мен ме дразни тоя Луис Давид с неговите глупави "доказателства" , че Касандра е убийцата. А наистина не се ли усъмни поне малко какво е това ровене от страна на Росаура. Някак си неестествено изглежда постоянно да пита, да разпитва, да иска Касандра да бъде обвинена. Глупачка , не знае , че така ще падне в собствения си капан. Аз пък снощи останах втрещена , когато Луис Давид обясняваше на Ектор как в началото бил готов на всичко , за да накара Касандра да си признае , че е стреляла по Игнасио , толкова бил ядосан , че бил готов да я изнасили Shocked. Боже , понякога имам чувството , че не е толкова различен от брат си. Все пак една кръв е с Ерминия и Игнасио , има потенциал да върши злини. В началото ми харесваше образа му , харесваше ми това , че въпреки , че и той, както Касандра е жертва на алчността на Ерминия е съумял да се възпита сам на добродетели , да бъде човечен , да уважава хората , да иска да се издигне сам , а не да лежи на парите на доведения си баща. Харесваше ми как говореха за него (предимно Хема и Алфонсо) , че е различен , че той не се забърква в неприятности , че е много отговорен. Сега нещо този му образ ми се губи. Виждам , че иска справедливост и е вярно също така ,че е човешко човек да сгреши в преценката си , както той греши по отношение на Касандра , но кой ще компенсира това момиче , което не малко е изстрадало заради долни интереси? И като разбере , че тя не е убийцата какво от това? Ще я компенсира с любовта си?

# 259
Е малко в повече ми дойде снощното натискане на Касандра Thinking
Той 69 пъти й каза,че не я иска и тя 69 пъти му повтори "Защо да не може,нали съм ти съпруга" Joy

# 260
Тъй като снощи изпуснах 2та серия, а я гледах малко на испански, искам да попитам: Исабела разбра ли, че Росаурай е майка????  newsm78 newsm78 newsm78

# 261
# 262
Значи довечера ще става купон..................  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 263
Довечера ли ще разбере?
Голям смях ще бъде Joy
Тя Чабела както се мисли за аристократка Joy
Ще бъде голямо падение за нея Joy
Само не виждам как претенциите й се връзват с циганина,в който май се влюби Joy

# 264
Тъкмо де, вече надявам се няма да си вири така носа, че не мога просто да я търпя вече......... Жал ще ми е за Глинка, че ми е сред любимците, а тя е направо.....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Довечера ще е великия момент, май още в първата серия, ако ме светнеш как са свършили снощи, според мен трябва да е като й го казват, ще съм по точна......  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 18:21 от samanta666

# 265
Снощната серия свършва така - Росаура се спречка с Исабел , защото последната харесвала Глинка, тъпата Росаура взе да дрънка как не й подхождало на тая Чабела. Чабела зашлеви Росаура , а Матиас се намеси и каза : "не я удряйте , тя е ваша майка". Така свърши всичко. Иначе Касандра верно се натискаше снощи на Луис Давид , аз ако съм да съм умряла от срам ако мъжа ми ме отбъслква така и то без причина поне неизвестна за мен. Той пък хем го сърби , хем не смее понеже тия сериали са от едно време , когато жената е трябвало едва ли не дествена да се омъжи. Ако беше сега ехее колко пъти да са се отаралянкали вече Grinning. Съвсем скоро ми замирисва на Ерминия , т.е. другата седмица още в началото трябва да се появи , поне така ми се стори от испанските серии. Тогава ще бъде вече купон Laughing.

# 266
   Току що си наваксах със серийте, а след малко почвам на испански занапреде, че ако трябва да чакам до вторник следобед ще се гръмна..... smile3511 smile3511 smile3511 Преди това обаче малко размисли:
   Интересно ми е как така, или поне аз не помня да е било, Луис Давид не се замисли как Ерминия е допуснала любимия й син да се ожени за една бедна и проста циркаджийка!!! Нали тя го гласеше за наследник на Алфонсо, но и за зет на второто по богатство семейство в околността..... ooooh! ooooh! ooooh! Доста голям пропуск е това...........  Whistling Whistling Whistling
   От раговора на Касандра и Манрике разбрах едно: че всички явно мислят Касандра за двулична- след съмненията на Луис Давид за убийството на брат му, сега пък Манрике се усъмни в чувствата й: че всъщност никога не е искала да се разведе с "Игнасио"!!! Защо е така, и понятие си нямам.....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
   Триъгълника Офелия- Роберто- Хема направо ми втръснаха! Хема направо я изкараха идиотка- вече са не само реакцийте на Роберто, ами и на Офелия- като й съобщи за сватбата, тя въобще не се зарадва, ами че дори и почти се раплака, а Хема пък дори не забеляза............  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Дойде ми малко в повече това безразличие към реакцийте на другите край нея.........  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
   Ииииииииииииииииии накрая, голямата тема за Чабела, Росаура, Луис Давид и Касандра!!!!
На първо място, любовта на Чабела и Глинка- не проумявам какво толкова има против Росаура, при положение, че самата тя е една прилсужница.....  Naughty Naughty Меси се, където трябва и нетрябва,Чабела била, моля ти се, ГОСПОЖИЦА.....  Shocked Shocked Shocked На какво отгоре е и госпожица бе, Боже мой!!! Майка й е прислужница, баща й е ДОВЕДЕН син на богаташ, когото никой, осен майка му, не обича, и който не я е признал толкова години, макар да е знаел за нея...............  Whistling Whistling Whistling Аз ако бях, бих си хванала чантата, пътя и да се махна от там, където не съм желана.... А тя, с цялото си нахалство: "татко това, татко онова.....", " Сеаг отношенията ни ще се променят, нали ТАТКО?"...... Sick Sick Sick Sick Двете, Чабела и Росаура, вече не мога и да ги гледам!!! Сериозно обмислям възможността да си купя хапчета за успокоение на нервите, че докато гледам серийте, ми иде да изхвърля компютъра заради тях, толкова ме ядосват тия вещици.........  hit hit smile3511
Досмеша ме, когато Исабела си правеше планове как с Ерминия ще изхвърлят Касандра....  hahaha hahaha hahaha hahaha Чак ми стана малко жал, като си представя физиономията й, като научи истината за Касандра.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil А й дори да не беше Касандра, съмнявам се, че Ерминия би и се зарадвала като нейна баба, все пак това ще е доказателство, че нейният Игнасито не е безгрешен...  bowuu bowuu hahaha hahaha  
За Луис Давид не знам какво да мисля- дожаля ми, когато малката лигла каза, че е дъщеря на Игнасио- такава физиономия доби той, че направо мислех, че ще припадне.....   Sad Sad А можеше да се измъкна с едно: "Аз не съм ти баща", и толкова, точно както каза на Касандра, че иска тя само да знае, че я обича- това са си думи на Луис давид и никое от двете не е лъжа- той не е баща на малката, а същевременно искрено обича Касандра....  Peace Peace Peace Малко странно ми идва тоя сценарии- оказва се, че Луис Давид трябва да се грижи и за двете деца на брат си- което си е направо  newsm50 newsm50 Вярно че той се оттърва и в двата случая- "госпожицата" е вече пораснала, а за детето на Касандра не казвам как, че някой може да не е гледал, но все пак си е гадничко...... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Росаура ме уби, като каза, че била " малко по- възрастна" от Игнасио, а той пък бил, според думите на Алфонсо: "твърде млад, почти юноша".....  hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Според нашите изчисения си е бил направо дете, ама айде, карай да върви сценария.......  smile3505 smile3505
Когато Луис Давид обвини Росаура за убийството, така се зарадвах, че и идея си нямате.... Да би, ама  не...... Глупака му с глупак, пак се остави да го оплетат.....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Беше толкова близо, какво ти близо, той беше разкрил всичко, и се остави тя да го обеди, че убийцата е Касандра....... ПЪЛЕН ИДИОТ !!!!!!!   fight fight fight
Решението на Алфонсо ме изкефи- бива си го дядката, веднага взе правилното решение, надявамс е само да успее да го зипълни, преди нещо пак да се оплете.....  Praynig Praynig Praynig

Малко дългичко стана, надявам се да ме извините, но наистина много се вълнувам!!!  Hug Hug Hug  Слабост са ми сериалите от малка, но още не съм измислила лек срещу тях....... Embarassed Embarassed Embarassed Сега отивам да гледам на испански, да видим дали ще се зарадвам, или ще се ядосам още повече......  Whistling Whistling Whistling

# 267
И с риск наистина вече да ви досадя, един поздрав, като извинение, че толкова дълго ви занимавам с размислите си.....  Rolling Eyes Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug

http://vbox7.com/play:bc0a73f7

А това е за всички почитателки на Освалдо, нещо специално за нас.... Hug Hug Hug

http://vbox7.com/play:a6501d3a

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 01:15 от samanta666

# 268
  • София
запис

# 269
samanta666 , много ме кефят разсъжденията ти Grinning. И аз се дразня на тая Росаура , толкова е безмозъчна , че какво дете може да роди с баща идиот - Чабела разбира се hahaha. За да е интересен филма , обаче доста неща , които не ни харесват предстои да се случат , но иначе пък трябваше и филмът да свърши, ако например Луис Давид беше стигнал до края и беше накарал Росаура да си признае за убийството. Той много добре започна , но пак се остави да бъде метнат горкия. Само не разбрах едно единствено нещо , което е дооста близко до акъла на човек (не не и до акъла на Луис Давид) - защо не попита Росаура къде е била в нощта на убийството? Нали иска да си служи с доказателства? Ако тя го беше метнала да беше питал примерно някой друг , като например Хема , Алфонсо? Щеше да измисли предтекст , за да ги попита. Тази вечер ще е доста интересно , май ще се разкрие истината вече , че Игнасио е Луис Давид , той много добре знаеше , че като се върне майка му всичко ще се разкрие. Наистина не знам на колко години я представят Чабела , мисля , че някъде колкото Касандра , защото Алфонсо веднъж каза , че били почти на една и съща възраст. Ако Чабела е на 18 значи Игнасио е станал баща на 9 , но това вече отдавна го отчетохме , като голяма излагация от страна на сценаристите. Горкият Луис Давид - каква съдба само , брат му бая се е нахойкал и сотавил наследници и сега бедничкият трябва да му ги гледа. Поне Луис Давид и да е вилнял на младини не е оставил поколение никъде Sunglasses . Понякога героят му ми се струва нереален или поне нетипичен за днешното поколение мъже. Ако беше сега сниман филма той отдавна да е преспал с Касандра , но той е толкова праволинеен горкия Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт