Касандра

• 41 417
  • 384
  •   1
Отговори
# 300

Не мога вече да ги търпя тия ухажори, лазят ми по нервите...... smile3511 smile3511 smile3511

Аааа,недей така,те са направо мили в момента. Ако сега те изнервят,по-нататъка направо недей да гледаш. Joy

# 301
Когато ги дават, особено в сълзливите моменти, когато се обясняват в любов на Касандра, аз се отплесвам и не ги заслушвам въобще, щото иначе побеснявам.......  Crossing Arms Whistling Whistling Whistling

# 302
Абе тая Касандра много тъпа бе, ама наистина не само наивна ами и проста ooooh!. Егати задръстения човек , не мисли какво може да стане с нея , когато говори такива неща за Игнасио - че заслужавал да умре , че не знам си какво. Оня пък идиот Давид веднага - признала била. Какво признала бе - това , че мразиш някой толкова много , дори до смърт веднага ли те прави негов убиец? И вече признала била , а тя пък хич я няма милата. Като я пита Манрике за шала , за пистолета от къде са се взели и защо по пистолета има нейни отпечатъци вика - "не знам". Бил в гардероба й и толкоз. Ами за шала - кажи , че всички цигански дрехи си ги дала на Росаура да ги изхвърли.
Много са ухажорите да.Това ще подлуди Луис Давид и ще го накара да падне ниско и да ходи да се разправя с тях , особено с певеца. А между другото Касандра наистина има чувства към него макар и не такива каквито изпитва към Луис Давид , но ако беше останала с него можеше наистина да го заобича .
Разбирам , че Луис Давид е в най - тежкото положение , разбирам , че бива разкъсван между любовта и дълга към брат си , но има едни такива дребни нещица , на които той не обръща внимание и това се оказва камъчето , което преобръща неговата каручка. Жалко наистина за него , за мен лично не е достоен за Касандра. Останалите бягат , струват, правят, но се опитват да я оправдаят, защото са напълно убедени , че тя за Бога не е способна да убие човек , въпреки доказателствата. На моменти даже ми изглежда на страхливец Rolling Eyes.

# 303
Сега като гледам филма си давам сметка колко глупаво и наивно е направен.Чак се чудя едно време как беше такъв хит.
То толкова неща куцат,че......ония там ги изкараха най-големите малоумници....
И защо например трябва да чакат стария да проговори,за да кажел,че тя му е внучка?Те за изследвания чували ли са?

# 304
Сега като гледам филма си давам сметка колко глупаво и наивно е направен.Чак се чудя едно време как беше такъв хит.
То толкова неща куцат,че......ония там ги изкараха най-големите малоумници....
И защо например трябва да чакат стария да проговори,за да кажел,че тя му е внучка?Те за изследвания чували ли са?

И аз това си помислих- 1992 не може да не са чували за ДНК и тем подобни,.....  #Crazy #Crazy Или пък снимките на Андреина-  айде тив в къщата ги унищожи Ерминия, ами Офелия като й е била такава приятелка, как няма нейна снимка... или пък Хема, дето й е леля........  #Crazy #Crazy #Crazy

# 305
Аз пък се чудя как някой,като вземе да се гътва не го водят в болница,ами на домашно лечение. ooooh! ooooh!Цялата схема с полицията и повдигане на обвинения също не ми се връзва.Да не говорим,че не вдявам как Ранду след като цял живот е бил в табур,изведнъж се оказа роден бизнесмен,че и ръководи и хотел,сякаш е най-естественото и просто нещо на света. Thinking Crossing ArmsВ общи линии няма сюжетна линия или герой,който да не ми вдъхва неверие /освен Глинка и Ярица,като се замисля/.А това за разследванията и снимките,не ми прави впечатление,защото първо на първо ми се видя изключително неправдоподобно когато Алфонсо не само,че не изхвърли жена си,след като разбра какво е направила,ами на всичкото отгоре и уйдиса на акъла да не казват на Касандра истината. #Crazy newsm78 Аз оттам нататъка логика спрях да търся,сега просто се наслаждавам на играта на актьорите,стараейки се да не се дивя на действията им много много.  Hug

# 306
Сценаристите ги е бил тока нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 307
Аз оттам нататъка логика спрях да търся,сега просто се наслаждавам на играта на актьорите,стараейки се да не се дивя на действията им много много.  Hug
Абсолютно.И аз си мислех,че логика няма,но за сметка на това по мое мнение актьорите са дости добри.Корайма Торес е много добра актриса,въпреки че тук е дете,но си играе много добре ролята,Освалдо също.Може да се каже,че всички са много добри актьори,за разлика от днешните.

# 308
Сценаристите ги е бил тока нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Доста, ако питаш мене, ама какво да се прави......  ooooh! ooooh!

Току що изгледах снощната серия и по точно сцената в затвор м/у Касандра и Луис Давид и се замислих, че реално тя не е признала нищо, не е казала: "Да,аз го убих", а каза: "Да, той заслужаваше да умре". За мен това не е признание, нз защо Луис Давид остана толкова убеден, че тя е признала......  newsm78 newsm78 newsm78
И как така Томас знае кой е новия собственик на хотела, а Глинка не- нали точно Глинка е циганина,не би ли трябвало Ранду първо него да е потърсил.....  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 00:36 от samanta666

# 309
Ами Ранду решава да потърси Томас предполагам , защото изглежда по -отговорен , по - зрял , на него наистина може да му се има доверие. Глинка е едно наивно дете също като Касандра , с много чиста душа. А и Томас ББ:след смъртта на Ранду поема цялото управление на хотела.. Преди бяха големи съперници Ранду и Томас, но сега именно огромната любов , която изпитват към Касандра ще ги свърже в едно успешно сътрудничество. Искам да ви кажа , че постоянно сънувам някакви неща свързани с филма Shocked.Толкова съм се вживяла и аз Grinning. Например снощи сънувах как отивам при Касандра и й казвам , че Ранду ще я спаси , той ще й плати гаранцията и я прегръщам. Боже съвсем съм полудяла май Sunglasses. Аз снощи точно не го гледах , но по - късно ще си го дръпна от интернет и утре ще го гледам.
samanta666 , точно това казвам и аз, Касандра изобщо не е признавала нищо , просто каза това, което чувства , но понеже е доста наивна не подозира , че това ще се обърне срещу нея, когато Луис Давид го каже в съда. А и тя беше толкова отчаяна и толкова огорчена , че единственото , което Луис Давид иска от нея е тя да каже убила ли е или не Игнасио , че го изтърси без да мисли за последствията. На Луис Давид това му дойде като вид оправдание  , за да иде и да подпише , майка му толкова го натиска , че той като кученце се съгласява , а и нека не забравяме , че и на него все пак не му е лесно , става въпрос за брат му . Примерно на Манрике или Ранду или , който и да е друг им е по - лесно да й вярват, защото не е убит техен близък , но дори и така да беше специално Ранду пък никога не би се усъмнил в Касандра. За него тя е нещо свято , неприкосновено , тази негова любов направо ме възхищава , дори на моменти да е много груб.Харесва ми как я пази от далеко , винаги е до нея , като нейна сянка.
Що се отнася до Ранду и как изведнъж от циркаджия стана бизнесмен и върти цял хотел ще кажа , че той просто инвестира , той е новия собственик , персонала си остава , а както знаем и у нас много често хотелите се управляват изцяло от мениджъри , които си разбират от работата , а собственика само налива пари там , където е нужно. Е , разбира се нужно е и акъл да имаш иначе бързо може да затънеш , но Ранду не е никак прост Peace.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 12:28 от Elizabett

# 310
Сценаристите ги е бил тока нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Доста, ако питаш мене, ама какво да се прави......  ooooh! ooooh!

Току що изгледах снощната серия и по точно сцената в затвор м/у Касандра и Луис Давид и се замислих, че реално тя не е признала нищо, не е казала: "Да,аз го убих", а каза: "Да, той заслужаваше да умре". За мен това не е признание, нз защо Луис Давид остана толкова убеден, че тя е признала......  newsm78 newsm78 newsm78

Ами нали трябва после да го играе разкаял се грешник,та затова. Joy Joy Joy

# 311
Ами нали трябва после да го играе разкаял се грешник,та затова. Joy Joy Joy

Права  си, не се бях сетила просто!!!  newsm62 newsm62

# 312
Току що изгледах н 2 на 3 сериите за понеделник и вторник и съм доста впечатлена- страхотно сцени има, даста нови връзки между героите........ Много се смях, ББ: докато Чабела беше при Алфонсо и нещо му говореше, той й хвана ръката...... горката така се разпищя, че дигна къщата, а той стиска ли, стиска..... и тя пищиииииииии.........  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Интересни ми бяха срещите м/у Луис Давид и Глинка например, или пък Ранду и Норма..... Или пък м/у ЛД и Ранду....... Любопитно ми стана защо Луис Давид ходи при Хема в дома на Офелия........ newsm78 newsm78 И за пореден път се обедих, че Луис Давид е глупак, когато ББ: Алфонсо проговори и тръгна да му обяснява, влезе Ерминия и изгони ЛД, а той- нищо........ #Crazy #Crazy #Crazy
Другото интересно, ама чак за вторник, втората серия, е че ББ: Хема най- после разбра кой наистина е Роберто....... Доживях и този момент да видя....... Praynig Peace Peace
Въпреки всички грешки в сценария, сериалчето си е наистина страхотно- нямам търпение вече да го следя, искам малко да се засили дайствието, че направо откачам.......  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 313
Значи ще става по-интересно.Нали 150 серии е филма?

# 314
Мисля че да, 150 ама аз винаги слагам + - 5
Вече разбрах и защо Норма ранява Луис Давид- ББ: по погрешка, мисли си, че пистолета е фалшив, защото Ранду й показа подобен, изстрелващ рози, а и тя беше пияна...... и двамата с Луис Давид бяха пияни де....    поне аз така го рзбрах.......  newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 08:55 от samanta666

Общи условия

Активация на акаунт