Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy в София?
Какво представлява програмата за еко миене в съдомиялната машина?
Как мога да получа ръководство за използване на съдомиялна Whirlpool ADP-450?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy в София?
-
Какво представлява програмата за еко миене в съдомиялната машина?
-
Как мога да получа ръководство за използване на съдомиялна Whirlpool ADP-450?
-
Каква е програмата 1/2 на съдомиялната машина и мога ли да използвам половин таблетка, когато я използвам?
-
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy и какви са техните цени?
).
виждал съм и за загорели но немога да намеря сега в нета.. така че не съм се увлякъл 
, ама, ъ, някак си ми е кофти. Извън темата, той се роди само едно кило, 3 месеца преди термин и катетри, интубации, все пластмаси. Понеже подозирахме хиперактивност и бавно развитие на говора, та затова. Тефлон не ползувам. Аз винаги съм купувала стъкло и инокс за прибори, които влизат в контакт с гореща храна като пасатор, кана на шейкър, купа на робот итн. Какъв робот си харесах целия инокс, че и готви! Ама много място заема на плота, пусто, а кухнята ми е малка. За бисфенола - понеже имам приятелка с дете, което не е аутист, но не говори (на почти 9г!), а е умно и се оказа, че в кръвта му има повишено количество ПТФЕ или подобно и оттогава внимавам. Моето дете е хранено 2 години САМО с биберон и отделно пиеше от него до 5. Сега нищо му няма. Ама парен каша духа, нали знаеш. А какво му е вредното на титана?
.