Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
И аз не слагам допълнително сол Simple Smile И когато слагам - солта си е сол, просто сол. Натриев хлорид, който и без това си ядем.

# 331
Много добра плакия става в миялната Crazy

# 332
хехе, дедо, не така.
искам да чуя твоето професионално мнение Simple Smile

# 333
  • Пловдив
Остави го ти Дедо, той е мъж, него не го мързи, защото жена му мие плодовете вместо него Simple Smile Това на шега го казвам Simple Smile

# 334
И аз не слагам допълнително сол Simple Smile И когато слагам - солта си е сол, просто сол. Натриев хлорид, който и без това си ядем.

Едва ли е така. Иначе щяхме направо да купуваме обикновена сол в пакети от бакалията Laughing.
При нас водата е много варовита и няма начин да я пускам без сол.

# 335
E kak? Салатка без сол става ли?
За рибата да не говорим пък Laughing

# 336
  • морето и сините вълни :)
хахахахахха

# 337
  • Пловдив

Едва ли е така. Иначе щяхме направо да купуваме обикновена сол в пакети от бакалията Laughing.
Баш сол си е. Виж какво пише на съдържанието следващия път като си купиш. Натриев хлорид Simple Smile

# 338
Ще видя Laughing. Но защо тогава да си купуваме скъпа и прескъпа сол, като можем да минем с некви си там стотинки Thinking?

# 339
  • София/Осло

Баш сол си е. Виж какво пише на съдържанието следващия път като си купиш. Натриев хлорид Simple Smile
Точно така е -сол си е  Laughing

# 340
Ще видя Laughing. Но защо тогава да си купуваме скъпа и прескъпа сол, като можем да минем с некви си там стотинки Thinking?

Не можем да минем, ще су чупим една макена в уреда
Янтре - голема си подстрекателка Laughing

# 341
  • София
Дедо,зазяпал си се в олимпиадата smile3556 и си ми пропуснал питането за праха,гланца и таблетите в Биомаг.Имаш ли нк инфо,че другия месец смятам да ги тествам?

# 342
  • Пловдив
Ми... Дедо, да бъдем честни - аз си слагам обикновена сол в уреда, на цена 1/4 от на солта специално за миялни машини. На съдържанието и на двете пише натриев хлорид. Само гледам да не е йодирана, обаче то и да е йодирана йода си отлита под действието на светлина, така че йодирана сол в прозрачен пакет никак не е йодирана. Морска сол не слагам, щото освен сол има и други минерали и елементи, да не се отлагат из червата на моята Минка (гальовното име на миялната).

Минка, Пенка и Сийка са ми любимите уреди Simple Smile

# 343
Янтре,
приемам изборът ти.
Знаеш мнението ми, крещял съм го из темите Laughing

Инка,
извини ме!
Ние, старците, позабравяме Blush
В боимаг бяха на алма вин продуктите, нали?
Пробвал съм ги, средна хубост като измиване. Всъщност - достатъчно качествено.
Гарантирам и че са еко. Добра оценка по олимпийските критерии Wink
За тях и за ековер форумки от немско и френско, ползвали ги дълго, писаха, че се искало по-често почистване на машината.
Не разтваряли добре всичко и се трупало по тръбите навътре.
Така малко еко-то се губи. Защото досега почистващ еко съм срещал само за варовик, не и за мазнините и другите кофти налепи.
Като добавя и високата цена и ми отпаднха от шкафа с препарати.
Сега какви са цените?
Дай една справка, ако са ти подръка, че аз изоставам малко Grinning

# 344
  • Пловдив
Знам Simple Smile Ама пък не смятам, че бива така да надуват цената на нещо, което НЕ струва толкова. Просто не може една сол да струва някъде 3лв килограма! Няма да го преглътна! Пък и досега машинката не е умряла, мие си суперски, даже и при моя небрежен начин на ползване.
Е, от време на време мия перките на ръка, защото се запълват с боклуци. Ама нарядко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт