Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
rozi-maxi
бях обещал да разпитам за твоя проблем

Здравейте!Имам няколко въпроса.Купихме си съдомиялна,не много скоро,най-вече с цел,съдовете да са по-добре измити,с по-гореща вода.Детето ми е с глутенова непоносимост,спазваме строга безглутенова диета,на молекулно ниво.А съдомиялната ползва малко вода,икономична е.Възможно ли е да не се изплаква много добре,защото това би вредило на детето ми?И белите петна,разбрах че остават,когато трябва да се добави сол,но вредни ли са,и изобщо какви са?нашата вода е наистина много варовита,но когато  мия на ръка,не остават такива следи,а защо иначе остават,явно не е варовик,но какво е?Видя ли ги(виждат се само на тефлоновите съдове),измивам пак съдовете,на ръка,за по-сигурно.Ще ви бъда благодарна,ако можете да ми отговорите  Hug

Получих помощ от различни хора, както и от съфорумката ни guess who.
Съветите, които можем да ти дадем е да използваш миялната на висока температура, защотото  нито един модел не е направен с функция да решава такива проблеми. По-добре е да използваш гелове, защото без да е указано, в таблетите или прах може да има проблемното нишесте. Остатъчните количества по съдовете са минимални и едва ли биха се отразили на детето. Гланц спокойно използвай, ако откриеш био-такъв е за предпочитане.

Дедо,guess who,огромни благодарности   bouquet!За съжаление,на този етап,и минимални количества не бива да си позволяваме Rolling Eyes.

# 406
Момичета моля за вашето мнение за тази съдомиялнаhttp://www.technomarket.bg/products.php?page=1&klasaswe=025&grupaswe=049 . Параметрите приемливи ли са ? Някой дали има такава? Обикновено от вас научавам много повече отколкото от консултантите по магазините. Надявам се да се включат и Царете на техниката.  Wink

# 407
Момичета моля за вашето мнение за тази съдомиялнаhttp://www.technomarket.bg/products.php?page=1&klasaswe=025&grupaswe=049 . Параметрите приемливи ли са ? Някой дали има такава? Обикновено от вас научавам много повече отколкото от консултантите по магазините. Надявам се да се включат и Царете на техниката.  Wink
От линка ти не става ясно коя съдомиялна те интересува.

# 408
Става въпрос за АЕГ F 86080 VI

# 409
Става въпрос за АЕГ F 86080 VI

Ами аз си взех ето тази:
 http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian& … 0DA06D2)/.do?rf=y
Има я и в сайта на аег-е
http://www.aeg-electrolux.co.uk/node145.asp?CategoryID=4233
Още не съм я пуснал защото преправям кухненските шкафове заради нея,но до няколко дне ще я пусна и ще ти кажа как е.На тази която си посочил,не ми харесва цвета на инокса на панела и оставя отпечатъци от пръсти.Разгледай и моята ,същите пари но има повече екстри.Мога и упътването да ти пратя.

# 410
icebobo, в първия момент помислих, че ще предложиш MIELE Twisted Evil, но модела, който си взел КЪРТИ!
 #Crazy

# 411
В първия момент помислих, че ще предложиш MIELE Twisted Evil, но модела, който си взел КЪРТИ!
 #Crazy

Това към мене ли е ? newsm78 Аз още нищо не съм взела. Просто ми предложиха този модел на изгодна цена.

# 412
В първия момент помислих, че ще предложиш MIELE Twisted Evil, но модела, който си взел КЪРТИ!
 #Crazy

Това към мене ли е ? newsm78 Аз още нищо не съм взела.

Не, не, виж че има обръщение в поста ми, освен ако не си icebobo. Grinning

Модела на icebobo е уникален, и ако имаш възможност, не се чуди!
Утре ще пиша повече, че съм нощна... ooooh!

# 413
Уффф, добре, че не е за мене. Притесних се честно казано. Нямам търпение за коментара ти.  bouquet

# 414
Уффф, добре, че не е за мене. Притесних се честно казано. Нямам търпение за коментара ти.  bouquet

Виж сега, Бобчо, Grinningможе би ще те разочаровам, но моята миялка е Беко 6837 и нямам лични впечатления от АЕГ.
За 1 000 лв. би трябвало да са направени от качествен материал, и да са надеждни.Мога да ти споделя, ако сега бих си купувал съдомиялна, какво бих търсил - ами щях да си търся съдомиялна примерно с 3 перки и задължително да има душ отгоре, тъй като водата достига много по-добре до всички съдове.Бих гледал перките да не са пластмасови и да има защита от наводнение.Аз лично моята Беко я взех защото беше по-функционална спрямо опонентите си - Електролукс, АЕГ, Бош и т.н.
Когато отидох в големия търговски магазин да си купувам машината, една до друга стояха Беко и Електролукс.Електролуксчето беше със 60 лв. по-скъпа от Беко-то.Доста ги гледах...абе аз жената така не я гледах, като я взимах. Grinning.Та се въртях като пумпал около двете.Може би много дами тук ще се запитат защо не прежалих още 60 лв. и не си взех МАРКОВАТА. newsm78
Цената въобще не подлежеше на дискусия.Беко ме спечели първо с красивия си дизайн, после беше  по-богатата функционалност на турската машина т.е. имаше повече програми, а това предоставя на потребителя по-голям избор и удобство. Иначе като ги погледнах отвътре бяха почти като близнаци.И двете бяха с пластмасови перки и метални кошници.Нищо по-различно не видях в марковата машина, заради което да кажа: "Ще взема Електролукс защото...".Съдомиялната има две помпи, две перки, нагревател и една платка...няма какво толкова да й стане...не е като пералнята.Но все пак една машина, която струва два пъти по-скъпо би следвало да е сглобена от по-качествен материал и това да я направи да бъде по-надеждна.Иначе, какъв е смисъла човек да си бърка по-долбоко в джоба?! Споделям ти личното си мнение и не искам да накланям везните. Все пак разни хора, разни идеали.Едни държат на МАРКА, а други на удобство и практичност...а пък други и на двете, но те спадат към по-друга прослойка в обществото аз ги наричам - богаташчета. Grinning Wink bowuu

# 415
Мерси Свекъре. Ние вече я взехме. Парите са 650 лв. От тези с танспорни дефекти. Имаше една драскотина отстрни само. Перките са 3. Тиха е. За функции какво да ти кажа, аз така и така ще ползвам само 2. Иначе и аз исках като твойта Беко, но нямаха за вграждане такъв модел. А тази така изгодно я намерихме и затова. А между другото аз и от Мидейката съм си доволна. Гледам функционалното.

# 416
Вече съм пускала отделна тема с моите неволи с миялната ми Елктролукс, затова сега директно ще ви питам. Препоръчайте ми миялна - голяма - за 12 комплекта, на скромна цена. Hug

Тези БЕКО не съм ги срещала в Техномаркет ЕВРОПА в Пловдив.  Къде в Пловдив се продават? Повече от 600лв за миялна нямам намерение да давам. Преди 3 години купих ЕЛЕКТРОЛУКС и вече нямам миялна., та стигнах до изводите, че не е добра инвестиция скъпата машина!

# 417
  • Велико Търново
Аз пък гледам по-скъпото, защото ми дава малко повече, ама точно това малко, го ценя много. Взех си АЕГ с 200 лева по-скъпа, само заради факта, че е по-тиха. Мисля, че следващите 5 години ще ми се изплатят тия 200 лева  Peace

# 418
Аз пък гледам по-скъпото, защото ми дава малко повече, ама точно това малко, го ценя много. Взех си АЕГ с 200 лева по-скъпа, само заради факта, че е по-тиха. Мисля, че следващите 5 години ще ми се изплатят тия 200 лева  Peace
И аз така си мислех Grinning Но..........в БГ като ти се развали платката и ти искат парички колкото половин нова миялна. От  опит го казвам!  ooooh!

# 419
  • варна
Имам едно питане;имам от една седмица съдомиялна индезит и тия дни мисля да я пусна пробно,но не знам какво къде да сложа.Момчето от магазина ми каза сол в един отвор и таблетки всеки път на миене.Аз си купих Сомат таблетки/сега в пикадили са на промоция-1+1 подарък/ та се чудех нужна ли е сол или гланц и тогава слагат ли се таблетки newsm78 вие какво ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт