Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy в София?
Какво представлява програмата за еко миене в съдомиялната машина?
Как мога да получа ръководство за използване на съдомиялна Whirlpool ADP-450?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy в София?
-
Какво представлява програмата за еко миене в съдомиялната машина?
-
Как мога да получа ръководство за използване на съдомиялна Whirlpool ADP-450?
-
Каква е програмата 1/2 на съдомиялната машина и мога ли да използвам половин таблетка, когато я използвам?
-
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy и какви са техните цени?
. Изобщо не е нужно, да не кажа глупаво.
Изпробвал съм както ситната, така и едрата сол.Като че ли от ситната съм по-доволен, понеже се разтваря по-бързо и по-лесно, а когато отново светне индикатора на дъното не остават неразтворени зърна, както е при едрата сол.Последния път бях заредил от едрата сол на "Медикс", и когато ми светна индикатора за липса на сол, взех една клечка и с нея стигнах до дъното на резервоара.С нея установих, че на дъното имаше една шепа от едри зърна сол, които не се бяха разтворили.При ситната този проблем го няма.Сега съм със ситне сол на "Бинго" и с нея се чувствам по-добре.
.
.
Вътре няма кантар да тегли количеството изсипана сол!
Като разбърка ще помогне солта да се разтвори по-бързо и по-лесно.