Медовик.От днес за днес.(Стъпка по стъпка)

  • 37 350
  • 208
  •   1
Отговори
# 135
  • Мнения: 681
Аз с голямо закъснение да кажа, че направих тортата със сладко от сливи, много ситно смляно, домашно, почти като конфитюр, процедирах както с меда, в същато последователност. Резултата беше една превъзходна на вкус торта, всички които успяха да се вредят да опитат я харесаха мноооого. Ето и снимка на цялата торта, а докато се сетя да снимам и парченце вече нямаше налично  Mr. Green - http://rumipg.snimka.bg/family/kulinaren.270588.24000908

# 136
  • Мнения: 7 433
бебка и бебко,браво на теб!Радвам се, че се получи!  Hug

# 137
  • Мнения: 116
здр днес ще правя тортата с какъв друг крем може да се направи?

# 138
  • Мнения: 7 433
здр днес ще правя тортата с какъв друг крем може да се направи?
  С какъвто си искаш.  Hug

  Аз я правя с този от рецептата и смятам,че няма по-подходящ.
  Но това е моето мнение и моят вкус.   Peace

# 139
  • Мнения: 116

[/quote]
  С какъвто си искаш.  Hug

  Аз я правя с този от рецептата и смятам,че няма по-подходящ.
  Но това е моето мнение и моят вкус.   Peace
[/quote]

благодаря ти

направих тортата и стана много хубава всички в къщи много я харесаха

# 140
  • Мнения: 7 433
  И с какъв крем я направи все пак? Използва ли някакъв по-различен?  Simple Smile

# 141
  • Мнения: 116
направих я с два крема единия е по рецептата на тортата,а другия е сметанов с течен шоколад
по-касно ще сложа и снимка на тортата

# 142
  • Мнения: 7 433
  Ха!Този с течен шоколад е на Лео (или поне аз го водя такъв)  Grinning
  Много е хубав,със сигурност е паснал на тортата!
  От мен браво за идеята!  Hug

  Чакам снимка.  Simple Smile

# 143
  • Мнения: 116
ето снимка на тортата украсата не е от най хубавите
http://www.album.bg/byba_love/images/27944433/

# 144
  • Мнения: 1 612
И аз дълго време и се каних на тази торта и след много ровене направих тази Медена торта.Можете да я видите тук.Мисля,че максимално се приближава до това, което съм си представяла.

# 145
  • Мнения: 1 488
За пръв път опитах Медовик, купена, преди месец. Страшно ми хареса!
Намерих темата, набавих продуктите и ще я правя, за рожденния ден на съпруга ми.
Но имам въпрос. Мисля да я направя и да я консумираме на другия ден. На другия ден също толкова хубава и вкусна ли е или е за предпочитане да се консумира веднага, на същия ден? До сега такъв крем от заквасена сметана не съм правила и се чудя, как ли ще е на другия ден, на вкус и вид?

# 146
  • Мнения: 7 433
............. На другия ден също толкова хубава и вкусна ли е или е за предпочитане да се консумира веднага, на същия ден? До сега такъв крем от заквасена сметана не съм правила и се чудя, как ли ще е на другия ден, на вкус и вид?
   Добре ще си е.Леко по-сухичка от предния ден.
   Можеш да сложиш малко повече крем.  Peace

# 147
  • Мнения: 1 488
Надявам се да не досаждам, но имам още един въпрос. Дали може да направя блатовете днес, а крема утре? Как да ги съхраня до утре? В хладилник или на стайна температура?

# 148
  • Мнения: 7 433
  Изобщо не досаждаш!  Hug Темата е за това,да се пита.  Simple Smile

  Абсолютно можеш да направиш блатовете и да отложиш сглобяването на тортата с няколко дни.
  Ще ги съхраняваш на стайна температура в някой плик(те са като бисквити),който можеш и да не завързваш много плътно.

    Успех! Simple Smile

   Ако имаш други въпроси,заповядай смело!  Hug

# 149
  • Мнения: 1 488
Селма благодаря!   bouquet
Отивам да творя сега.
Утре очаквайте снимки, ако ми се получи добре!

Общи условия

Активация на акаунт