За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 15

• 23 724
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Пера всичко на 60 градуса. На 40 - учудвам се, честно Thinking.

# 616
Рядко пера на повече от 40 градуса. Само чаршафите понякога, както и силно замърсени джинси. Детските дрехи пера на 40 градуса. Петната, които не излизат не ги третирам до безкрай- или дрешката остава за домашно ползване, или я изхвърлям.

# 617
Пера на 40 градуса. Когато се наложи ползвам Спот или Вениш, но само на прясна петно, и после пак пера на 40. 

# 618
Пера на 60 градуса всичко. Дрешките й са чист памук. За добра дезинфекция и чисти дрехи са ми казвали, че се пере на 60, освен ако на етикетите не е упоменато друго.

# 619
На нашите дрешки пише 40 градуса и аз на толкова пера, не съм използвала по-висока температура  Peace

# 620
Аз имам много малко цветни за 40 градуса,а всичко останало е бяло ,100 процента памук и е на 60 градуса !

# 621
  • София
Аз на 40 гр. пера олекотените завивки на децата и нашите. А и одеялата. Но одеяла постепенно излизат от употреба.
На 60 гр. всичко останало, бяло, цветно. На 90 съм прала май само чаршафи.

# 622
Аз за бебешките програми имам и такава дето пере на 95 градуса,ама ме е страх да я използвам да не изкарам после дрешки за кукли.И ми е интересно за како се използва изобщо,може би за чаршафи. newsm78

# 623
  • София
И на моята пералня максимума май е 95, но не съм сигурна. Прала съм петносани бели дрехи на щерката, с белина, но 1-2 пъти само. Хубаво се изпира Simple Smile

# 624
  • sofia
Пера на 80 гр..Добре се изпират нещата/е, някои се сасипаха, но карай Wink/. Уж за дезинфекция, но то е, щото съм манячка.

# 625
Ако дрешките са качествени няма нищо да им стане и на толкова високи градуси. Аз първите дрехи така ги изпрах, но и на етикетите пишеше, че може. От мое време й бяха най-първите дрешки. Blush И на повечето етикетчета пише пране на 90 градуса. Сега рядко виждам такива етикети.

# 626
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Досега съм прала само на 40 градуса.Ако има леке(най-вече от храна),запирам със сапун Тео бебе и винаги излиза.И мен ме е страх да не се свият дрешките на по-високи градуси.А и все още не се цапат кой знае колко много.

# 627
Пера м-у 40-60 градуса,за упорити петна Вениш Peace

# 628
добре де бебешките дрехи с по-ярки цветове не ви ли избеляват, аз хубавите дрехи само на ръка пера,защото няколко такива съсипах в  пералнята ,избеляват,  губят си  цветовете/ на мен не ми харесват избелели бебешки дрешки още след първото пране/,незнам дали е от пералнята или прахта/тео бебе/ или просто от всички перални дрехите избеляват-пера на не повече от 40 градуса newsm78 В пералнята пера само бодита, пелени и чаршафи поради горепосочената причина!

# 629
добре де бебешките дрехи с по-ярки цветове не ви ли избеляват, аз хубавите дрехи само на ръка пера,защото няколко такива съсипах в  пералнята ,избеляват,  губят си  цветовете/ на мен не ми харесват избелели бебешки дрешки още след първото пране/,незнам дали е от пералнята или прахта/тео бебе/ или просто от всички перални дрехите избеляват-пера на не повече от 40 градуса newsm78 В пералнята пера само бодита, пелени и чаршафи поради горепосочената причина!

Нищо не пера на ръка. Освен лигавчетата, но и тях спрях, щото не ги ползваме Mr. Green. Но се чудя какви са тези хубави дрешки, дето избеляват на първото пране Thinking. Такива хубави нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт