Лечение на псориазис-3

• 330 735
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз също съм на мнение, че чая на Мария Требен ще ти свърши работа. За прочистване пробвай с трици. Резултат за месец не очаквай. Аз пия чая от лятото, а видим резултат имам чак сега.

# 661
  • Tам през Атлантическия океан
Според мен трябва да се изчисти организма, особено дебелото черво. Това и искам да направя, но изобщо не съм в час как трябва да стане!

Az правя редовно такива прочиствания 24 ч или повече с лечебния глад по метода на Лидия Ковачева  Peace страхотен ефект за мен , за тонуса ми и тялото но не и за псори  Mr. Green

# 662
Навързвайки нещата (не че при всички е така, защото и видовете са различни..предполагам и произхода..), когато приемах ензими, имаше чувствително подобрение; отделно тези които правят диета изключваща глутен/или още по-драстични със спиране консумациятана доста храни-също казват че имат подобрение-дори изчезва..това ме навява на мисълта, че е липса на ензим, който е или в малко количчество в организмите ни, или изобщо го липсва...въпреки, че би следвало да се прояви и с др съпътстващи симптоми Thinking

И пак да спомена- няма и петънце (от октомври), след мазането с Псориазин-а Peace

# 663
  • Tам през Атлантическия океан

И пак да спомена- няма и петънце (от октомври), след мазането с Псориазин-а Peace
Peace  и аз се поизчистих  Grinning останаха ми няколко  Wink чакам с нетърпение лятото да се топна в соления океан  Grinning

# 664
Момичета, псориазин в Канада има ли?

# 665
Да и в САЩ-на мен ми го взеха от там.

# 666
  Здравейте! Бях обещала, че ще пиша за Лечението с минелали. Днес получих отговора:

Цитат
Талкът, кехлибареният прах и перленият прах са по равни части. Цената на 5 грама е 15 лв. Като се има предвид, че пудрата е съвсем лека, това количество е достатъчно да се размеси с някакво свързващо вещество (зехтин, мас и др.) и да се получи крем за продължителна употреба. Може да ползвате и употребяваните от вас кремове.
Пудрата е с изключителен ефект, тъй като съставките са естествени.

Цената на зелената родопска глина е 5 лв, теглото 80 грама. Има подробно упътване за ползване. Това, което го няма в упътването, е моят личен опит - че трябва да се накисне в порцеланова паничка с вода още от вечерта. Превръща се в удобен за ползване гел. Употребява се съвсем малко количество.

Можем да ви ги изпратим по пощата.

Иван Митев

Още инфо: http://bgminerali.com/?news&id=5 ; http://www.gemstonegifts.com/resources/healing.htm

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 14:16 от elenex

# 667
Аз ползвам и съм доволна от крема "Родопско чудо", който е приготвен по стара българска рецепта
с активно действащи вещества: екстрат от невен, лайка и бял равнец.

При Екземи и псориазис засегнатите участъци се мажат 3 пъти дневно,
докато измененията по кожата изчезнат и тя добие нормален вид.

Сега съм намислила като получа прахчетата  да го смеся с тях и да видим какво ще се получи.
Надявам се  ефекта му да стане още по-добър.

# 668
Изписаха ми метотрексат.Търсих из темите, не можах да намеря много неща. Знам за страничните ефекти, въпроса е как се отразява на псориазиса и какво да очаквам след спиране на хапчетата. Имам по скалпа и на места по тялото. Положението не е крайно тежко, но вече се отчайвам. По главата се мажа с дайвобет- ефект има, но кратко след като спра мазането всичко се връща като преди.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 15:05 от franko

# 669
 franko, като си наясно защо трябва да тровиш организма си? Виж

Цитат
Лечението на псориазисът се провежда от лекар- дерматолог. То е комплексно и не винаги успешно. Локално се прилагат излющващи средства (салицилати), катран, псанол, физикални процедури, балнео- и климато-лечение, облъчване с ултравиолетови лъчи. По показание се прилагат антиметаболитни препарати, кортикостероиди, живачно - кварцово облъчване. Нерядко и след много добра ремисия настъпват рецидиви, които отново подлежат на продължително локално и общо лечение.

Може би няма да е лошо да се посъветваш с препатилия от форума  Калигула.

пп. От всичко прочетено по разните му  форуми установих, че всички са най доволни от лечението с Дайвонекс

Псориаз. Методы лечения

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 19:59 от elenex

# 670
Изписаха ми метотрексат.Търсих из темите, не можах да намеря много неща. Знам за страничните ефекти, въпроса е как се отразява на псориазиса и какво да очаквам след спиране на хапчетата. Имам по скалпа и на места по тялото. Положението не е крайно тежко, но вече се отчайвам. По главата се мажа с дайвобет- ефект има, но кратко след като спра мазането всичко се връща като преди.
franko, да си отчаян е нормално, повечето във форума (дори и тези които не си го признават открито ) отчаяно търсят метод или начин да се избавят от тази болест.Зарежи ги тези химии, никъде няма да те отведат.В най-добрия случай ще стане по-лошо.За това вече е изписано толкова, че не ми се коментира-кортизони, лекарсва на хормонална основа и т.н.Иска ми се да ти напиша да се запасиш с търпение и да пиеш чайове,които трябва да ти помогнат след 10 годишно пиене, ама не мога, по простата причина че не им вярвам.Има нещо  вярно в това за пречистването на организма, в спазването на някои диети, прочистване на дебелото черво и т.н. но нито е сигурно, нито някой е казал че се излекувал.Сигурното е че тези метотраксати и тем подобни ще ти навредят 10 пъти повече, веднага след като ти  "помогнат" незначително.Мога да ти дам рецепта на мехлема,с който аз се мажа.Струпеите изчезват след  седмица-две, но после се появяват пак и то когато решат newsm78.Мехлема е на основа Detranol, прави се в аптеки ,които приготвят мехлеми по поръчка, много цапа и изгаря(детранола гори,подобно на йод) струпеите.Зачервява кожата отстрани, но след още седмица няма никакви следи  от каквото и да било.Това естествено не е лечение а "мижи да те лажим", но е в пъти по-добро решение от това, което смяташ да правиш.Горещо препоръчвам пиенето на Алое-Вера гел в удърни дози-60-100 гр по 3 пъти на ден, но нямам пари да си купя този продукт.Литъра е около 30-40 лв от дистрибутурите и  е добре да се пие няколко месеца без прекъсване, като удърната доза може в последствие да се намали до около 40 гр по 2 пъти на ден.Аз вече за това съм писал, но ще пиша пак.След около двумесечна употреба се изринах жестоко и имах струпеи и по краката и гърба,които до тогава нямах.Тогава ми казаха, че изчистването  започва по този начин и не трябваше да спирам,защото ефект наистина имаше, но...Това е за сега от мен.Ако има нещо -питай.Тук във форума,пък и ти мисля сме вече повече от специалисти в тази област Simple Smile

# 671
  • София
Калигула, виж и алоето тук http://www.iherb.com/search?kw=aloe%20vera%2C%20%20liquid аз от тук вземам доста неща, ако поръчката е до 1360 гр, доставката до бг е 4 долара.

# 672
Спокойна, не е истина за каква разлика в цените става на въпрос.Аз алоето под формата на гел съм го пил в Чехия за 70 лв литъра от дистрибутор,който ми го даваше на неговата цена,т.е. без печалба.Внасяха го от Германия, а аз и за това се "подлъгах"да го пия.Просто повярвах, че немското не е къращисано като българското или руското.Това беше преди 9-10 години.Сега, в България ми го продават за около 45-50 лв литъра, не знам какво е качеството и произхода,понеже не съм взимал или пил.В Америка е 5-6$  и с пътя литъра, че и повече от литър ти идва на 15-16 лв Rolling Eyes  .Може ли някой тук да ми каже колко струва всъщност един литър алое-вера гел  newsm78 .Нямам за цел да засягам дистрибуторите, ако има такива между нас , те поддържат цени наложени им от "горе". Идеята за  америкамското алое не е никак ,ама никак лоша ,казано направо си е без пари(с оглед на това дране у нас за всяко едно мехлемче).В момента нямам никакви пари, но сериозно мисля за напред да взимам от там.Благодаря за инфото, може много да помогне.

# 673
Може ли някой тук да ми каже колко струва всъщност един литър алое-вера гел  newsm78 .Нямам за цел да засягам дистрибуторите, ако има такива между нас , те поддържат цени наложени им от "горе". Идеята за  америкамското алое не е никак ,ама никак лоша ,казано направо си е без пари(с оглед на това дране у нас за всяко едно мехлемче). Благодаря за инфото, може много да помогне.

Цената е 48.60 лв и е наложена на дистрибуторите  от бг представител на ФЛП.
Ако си имаш приятелче сред  тях  може и по-евтино - демек без печалба.

Темата за Алое вера гел е се обсъжда във форума тук. Вижте това -  интересно е.    
Според мен цената зависи от производителя и качеството на продукта. Това е видно  от този  линк.
Разгледайте и препоръчаните продукти за псориазис  и сами преценете.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 12:46 от elenex

# 674
  • София
Разбира се, както навсякъде - има фирми и фирми. Аз поръчвам неща, които има и тук, но разликата в цените е очевадна.

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Aloe-Vera-Wild-Berry-Flavor-33 … 1-Liter/1894?at=0   vs  http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&c … products_id=21600 

Общи условия

Активация на акаунт