Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите шампоани за лечение на псориазис на скалпа?
Каква е билкова рецепта за псориазис, споделена във форума?
Какви са препоръчителните методи за използване на катран при псориазис на скалпа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите шампоани за лечение на псориазис на скалпа?
Някои препоръчани шампоани за лечение на псориазис на скалпа включват Ducray Kertyol P.S.O., Nodé от Bioderma и T-Gel от Neutrogena. Тези шампоани са известни със своята ефективност и успокояващи свойства върху скалпа, като Ducray Kertyol P.S.O се откроява като особено удовлетворяващ с дълготраен ефект.
-
Каква е билкова рецепта за псориазис, споделена във форума?
-
Какви са препоръчителните методи за използване на катран при псориазис на скалпа?
За псориазис на скалпа се препоръчва използването на катранен шампоан, като например брезов катранен шампоан, който е доказано ефективен. Друг вариант е да се смеси борна киселина с яйчен жълтък и да се приложи върху засегнатите области; трябва да се остави да попие и след това да се измие на следващия ден.
-
Какви са препоръчителните хомеопатични, вътрешни и без рецепта лечения за псориазис?
-
Къде мога да направя биопсия за псориазис в София или Пловдив?
:
)))
), пресечка на Раковски. Мога да предоставя контакти, ако имаш желание.
Взех му и хранителни добавки уж и те за псориазис. Ама кога ги пие кога не. Много е несериозен. В една статия препоръчват вегетарианската диета. Ама ние бяхме 10г. вегетарианци и в този период се появи този проблем. Не че има връзка де, ама и диетата не мисля, че е от полза. Отделно прави и диета със преобладаващи плодове и зеленчуци. Ама и от нея полза не видяхме. Сега сме решили да купим тези медикаменти, или поне част от тях, които са по 400лв. месечно лечение. Ама ще видим, може пък да има полза знам ли.
Проблема е, че става по зле, не по добре. Мен ме крепи надеждата, че псориазиса може да мине в период на застой.