Молба за съвет и информация!

• 8 253
  • 126
  •   1
Отговори
# 45
RIBA, не се отказвайте!!! Зная, че ти е много трудно сега, но не се отказвайте от вашето детенце!

# 46
RIBA,не се отчайвайте,борете се!
Ще се моля много за вас!

# 47
    Благодаря сърдечно на всички Ви за моралната подкрепа! Фуси, Светкавица благодаря за правните съвети! Една година БМ не е посещавала детето, през май е започнала процедурата по отнемането на родителските права, изчакали са до декември да изтече 6-месечния срок за обжалване. БМ не е реагирала по никакъв начин, тя е била уведомена, че детето след този период ще бъде вписано в регистрите за осиновяване. Това ни съобщи директорката на РДСП. Надявам се, че няма допуснати грешки. Директорите на РДСП и дома ни уведомиха, че ще изкажат своето мнение. За сега ще изчакаме да мине делото и от решението му ще съобразим какво да правим, може би след това ще наемем личен адвокат. За сега оставам с притесненията си.

# 48
Риба, пълна ти е кутията и не мога да ти пиша лично. Извинявай много че ти се меся ... наемете адвокат ВЕДНАГА не чакайте да мине делото.
много се изкушавам да напиша разни работи, но се страхувам че ще ти навредя, защото не познавам казуса...

# 49
   Здравейте мили мами! Делото мина в наша полза. Към края на месеца дъщеря ни ще си е вече в къщи. Майката се появи, но с поведенито и намеренията си е разочаровала съдията и прокурора.
   Много сме щастливи! Пожелавам на всички чакащи времето до срещата им с тяхната рожба бързо да отмине!
   Сега ми предстоят много прекрасни мигове, както и тревоги, надявам се адаптацията да мине леко и безпроблемно. Сигурна съм, че ще имам нужда от вашите съвети и знам, че мога да разчитам на вас!
   Безкрайно съм щастлива, не мога да го опиша с думи, ако аз я бях родила нямаше да е толкова прекрасна....

# 50
  • София
RIBA, това е страхотна новина  smile3501
Бързо да минава времето до прибирането ви в къщи.

# 51
  • Вън от пространство и време
Riva, много, много се радвам за вас! Да ви е честито!  Hug

# 52
  • София
   Много, много щастие заедно! Радвам се за вас! baloni

# 53
  • София
Браво и честито   bouquet

# 54
Честитоооооооооооооо  bouquet

# 55