Как протича късия протокол при икси?

• 2 256
  • 5
  •   1
Отговори
Момичета,пишете ми как протича късия протокол при икси процедурата?Благодаря предварително.

# 1
Мисля, че това ще ти е от полза: http://www.ivf.no-meat.org/infertility/ivf_cycle/

Иначе при всеки е строго индивидуално. Желая ти успех в процедурата.  Hug

# 2
Благодаря много Hug

# 3
здравейте, аз прочетох статията внимателно, но не ми стана ясно колко често трябва да се посещава клиниката по време на стимулацията, колко време трае тя и дали трябва да се остава в клиниката от времето на пукцията до трансфера. Може би задавам тъпи въпроси, но четох доста и вече тотално се омотах:) Сега си подготвяме документи за фонда, след това ще чакаме и после евентуално ще преминем към ИКСИ, но предпочитам да съм запозната по-отрано. Моля да споделите как протече при вас. Благодаря. Hug

# 4
при късия протокол първите дни след цикъл се пускат хормони и ако всичко е ок се стратира с инжекциите. ходи се на преглед през ден или всеки ден, по преценка на лекуващия и в даден момент се стига до пункция. всеки организъм е различен и може да е между 11 и 17 ден. следва оплождането и трансфепа, който отново е индивидуален според лекаря и случая 3-5 ден.
разликата е, че при дългия има блокаж от предходния цикъл едноктратно или ежедневно с микро дози.
но имайте вяра на лекарите си и каквото решат те е правилно за вшия случай.
успех без значение какъв е протокола.  Praynig

# 5
При мен късият протокол протече точно 7 дни стимулация, на 8 ден Овитрел и на 10 пункция.
Стимулацията ми беше с Фостимон, Менопур и Цитротид, 4 пъти даване на кръв, 3 прегледа. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт