Избор на училище за първокласник-Бургас

• 111 236
  • 799
  •   1
Отговори
# 600
.......Болшинството от кандидатстващите, опс, малката бройка хора имат 6т.  Mr. Green

Как малка бройка бе, момичета? Или аз нещо не съм разбрала newsm78
5т - се дават ако у-щето е първо в желанията. Още 1т. се дава за адрес ( щом живееш наблизо).
Ето ти ги 6т.
6т. според мен ще е масово. Или бъркам.....?

# 601
  • София
.......Болшинството от кандидатстващите, опс, малката бройка хора имат 6т.  Mr. Green

Как малка бройка бе, момичета? Или аз нещо не съм разбрала newsm78
5т - се дават ако у-щето е първо в желанията. Още 1т. се дава за адрес ( щом живееш наблизо).
Ето ти ги 6т.
6т. според мен ще е масово. Или бъркам.....?
Направо ще е всеки втори с 6 т. Та това е класическия случай. Simple Smile

# 602
  • Бургас
Според Carisima бройката на тези, при които времето е решаващо щяла да е малка. По мои сметки това са всички с адресна регистрация в района и първо желание съответното училище и без братя/сестри, учащи в него = 6т. Ирония беше ...Ама я изтълкуваха като злоба  bowuu

# 603
Статистика, която е доста интересна и според мен полезна ...

http://gpaeburgas.org/?p=3034 

# 604
Момичета има ли някъде решени задачите, които днес са се паднали на изпита за математическата гимназия /след 4клас/

# 605
  • Бургас
Ками, няма спор - най-добрите!

# 606
  • у дома
Ками, статистика -стъкмистика, ако питаш мен - имаше една таблица на сайта на министерството, там беше виден и броя на учениците  Mr. Green Частното училище е много зле   Shocked С пет човека и такъв лош резултат  ooooh! Аз щях да си искам парите обратно  Crossing Arms

# 607
Momi4eta,нали днес  излиза класирането????????от колко часа ,аз не мога да проверя,а другите майки се бяха наканили от  08 ч да 4акат за записване пред у-щата ,за да не изтърват добрите госпожи  Laughing

# 608
видях-от 12 ч ще излезе списъка с класирането,в4ера явно са публикували тази новина

# 609
  • Бургас
Класирането е излязло вече! Аз съм доволна от резултата!  Laughing

# 610
Класирането излезе вече.

Приета е малката на първо желание

УСПЕХ на всички!

п.п. изпревари ме ирра Simple Smile

# 611
  • Бургас
Честито! Grinning
И моето момче е прието!

# 612
  • София
И ние по първо желание! Честито на всички! Simple Smile

# 613
Аз вече имам информация относно записването. Влизам да ви предупредя, да си ИЗИСКАТЕ входящ номер. Разбрах, че има училища, където такъв не дават, документи не разглеждат, събират само заявленията в една купчинка ....

# 614
  • Бургас
Да в нашето точно така процедираха. Входящ номер нямам, в системата не е отразено записването. Ще изчакам до утре или понеделник най-късно и не се ли отрази в профила отивам да проверя какво става.
За документите - пред мен ги провериха дали всичко ми е точно.

Общи условия

Активация на акаунт