За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 25

• 43 604
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Колко милитра е една чаена чаша?

# 511
  • Пазарджик/Лондон

Зависи от чаената чаша, моята е 220 мл.

# 512

Зависи от чаената чаша, моята е 220 мл.
Стандарта е м/у 220 и 250мл.

# 513
Имам питанка за шоколадовия ганаш, конкретно този, който се разбива с миксер.
Разтопява се шоколада в сметаната, маслото и после се слага в хладилник за една нощ да престои-е как на другия ден да се разбие при положение, че моята смес се е стегнала-т.е. е твърда-как да се разбие!?

# 514
Благодаря.
Правя тиквеника на Селма и спорим с половинката колко мл. е една чаена чаша. Whistling

# 515
  • Пазарджик/Лондон
Франческа Джонсън , чашите на Селма са от 220 мл. Wink.

# 516
Броколи, картоф, морков и чесън.

Стана разкошно! Grinning Peace Мерси  bouquet

# 517
  • София
Здравейте,някой има ли представа как се правят задушени картофи във фолио със сирене /като тези по заведенията/ ?

# 518
благодаря за рибката.

картофите първо са сварени/полусварени е най-добре/, после се слагат в тези фолио-тавички заедно със сирене и каквото още искаш - кашкавал, яйце, чубрица....и се запичат.

# 519
Момичета, търся една рецепта за печени чушки с прясно мляко, нещо се пържеха и до тук са ми спомените.
Моля помогнете, досега търсих безрезултатно, а имам една торбичка размразени  bouquet.

# 520
Момичета, търся една рецепта за печени чушки с прясно мляко, нещо се пържеха и до тук са ми спомените.
Моля помогнете, досега търсих безрезултатно, а имам една торбичка размразени  bouquet.
Това ли е - http://www.bordovsky.net/index_files/page0315.htm

# 521
Това ли е - http://www.bordovsky.net/index_files/page0315.htm

Виж и тая рецепта. Те и двете манджи са много вкусни.

# 522
delicate, Labrex  bouquet.
Labrex точно нея търсех!

# 523
Как овкусявате картофите, когато правите яхния или гювеч?Благодаря Ви!

# 524
оффф,седнах да питам нещо и като се зачетох в различните теми #Crazy направо ми се яде от всичко.
Много съм пощелива и все ми се прияжда.Идва ми да сготвя всииичките неща дето видях и прочетох.  chef
Що пък не ви обиколя направо Joy Joy JoyЩе дегустирам newsm44  че по-лесно.

Та сега към въпроса ми:Някъде четох рецепта за сладкиш без яйца.Моля,дайте линк или рецептичка,че ако продължавам да ровя ще припадна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт