Скоро се върнахме на обикноменните пампита ( не гащите ), и не може сама да ги обува - за разлика от предишните и е голяма драма.
Храни се сама - поради този факт - супите са рядкост. Има ли нож - ще яде и хляба с него.....

, но трябва да сте ме разбрали 
Предполагам и от къде е този засилен интерес. Едно стихче я впечатли, незнайно защо -"също като бебетата наши и прасенцата обичат каши"
И понеже се търкалят разни пластмасови и плюшени прасета вкъщи и като ги види, почва да ме дърпа за каша. Обаче, интересното е, че успявам да я залъжа и с някое друго плодово пюре или йогурт. 
Иначе хранене, обличане, събличане - прави опити, но не мога да кажа, че се справя, пък и явно няма кой знае какво желание. Май само пантофите си събува и обува сама.
В някаква домакинска "помощ" също не се впуска, пък от прахосмукачката направо бяга на десета скорост
Единствено много обича да носи разни тенджери и да ги прибираме в хладилника. И понеже е много своенравна, решава, че аз въобще не трябва да се докосвам до тенджерата, затова обикновено й давам празни такива. Напоследък редовно си имаме по две-три-четири празни тенджерки и тигани, заредени в хладилника

.Ходих сутринта и рових градинката близо до нас за живовляк, но за жалост не открих.Има натрупан сняг, отдолу е замразено и изкарван едни зелени каши, не мога и да разбера какво е.Реших, че пролетта ще си насадя в сандъче на терсата, за да имам за спешни случаи.Маман още ни е на гости, та си останаха двамата у дома.
, която намери 800 лв, сгънати на пътя.Обадила се на мъжа и, а той щото си я познава и казал "бързо ги вземи и се отдалечи".Тя обаче само обикаляше да пита и търси на кого са, миришели и на гардероб и си представяше някой как ги е събирал, а сега ги е изгубил и колко ужасно се чувства.Та в крайна сметка ги даде в църквата, правиха някакъв ритуал за децата .Няма общо случката, не знам защо направих някаква връзка и откъде ми дойде 
.Но пък знае много песнички и се тръшка идеално 
.
.Оправяйте се 
.А ако и правиш фрешове, пие ли ги.Ако много държиш, може така и да даваш плодове, после в някакви шерени чашки и сламки и така /аз нали съм по шаренкото

За справка - едно 2-годишно дете трябва да умее да прави гнездо. Лилия рисува перфектно риби, вече сме на етап люспи
, а преди няколко дни нарисува конче по образец, нарисуван от леля и
Може би зависи до известна степен и до самото дете и от разликата във възрастта най-вероятно, но в нашия случай децата се занимават заедно, намират общ език, търсят се, неразделни са всъщност, помагат си, закрилят се, защитават се,...във всичко са заедно, което е голяма помощ за мен - няма нужда аз да вися непрекъснато до Лили и да изнемогвам, търсейки нерекъснато забавления за нея. Тя си ги има в лицето на Христо

Голям зор тая зима 
Напоследък да ви призная (после ще трия
) много ме блазни идеята с осиновяването. Ако след десетина години в БГ има още толкова много изоставени дечица въобще ще се замисля дали да забременявам
Не, че имах проблеми през бременността, но някак ми се вижда ... Абе звучи шантаво като го напиша, но към момента ми се вижда странно да създавам още деца при условие, че има толкова изоставени. По-скоро ми изглежда като задоволяване на егото - да се множим, да ми носят гените и т.н. То па едни гени - ум да ти зайде
ЪхххЪЪЪ
ко мислите вие, келеши с вас... 
Прегръдки за вас.

.Между другото рисувахме заедно със Слави на Александър и се впечатлих /пак!/ колко са наблюдателни и двамата.Иска да му нарисувам Спортакус и аз блях, блях и накрая отворих в нета една снимка да видя как изглеждаше.А през това време Слави му го нарисувал, ама с очилата и шапката, мустачките такива стърчащи, като го видиш и разбираш кой е
?/
Толкова си шантава ... сигурно затова толкова много те обичам 

За мен този РД е от изключително голямо значение - ставаме на 7години. Свързвам тази възраст със значим за по-нататъчното развитие на човек преход 

Капки, които не само отпушват нослето, но и лекуват носа, както и гърлото.
Знаеш ли, че аз определено си зная за себе си, че не съм в състояние да давам още повече любов, сякаш сили нямам - не, че не искам. Струва ми се, че има предел на възможностите за раздаване на обич - това за мен, де... 
Ами ...все нещо трябва да кажа, нали?
- вярно е!!!! И се съблича за 15 секунди! 
До скоро! 
Ето ви моя портрет.
Това ми било пъпчето.
? Още се лекувам. Една чашка не помогна, Таш
. Значи тая уфсъ(единствената 4-буквена дума с 4 грешки
. Ама аз довечера ще отида на откриването, ще приближа шефа да изкажа поздравленията си и леко като на шега ще изкажа съжаление, че нямам честта да работя там. Добре съм го замислила, а 

Не мой само Дита да се пъчи с произведения на изкуството