Събирахте ли роднините след изписването в къщи ?

• 9 318
  • 182
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
С големият ми син направихме тази грешка, но сега с малкият бебок не.
На изписването си бяхма сами ние четиримата. Първите 15 дене мъжа ми си беше у дома да ми помага, браво за това нововъведение на дъравата ни. После бабите се изредиха да видят бебо, но само за през деня и това е.
И така мисля, че е най правилно. Още първият ден когато не сме се осъзнали , а и да събираме цялата рода си е живо убийство.

# 16
  • София
Само моите родители и тези на мъжа ми. Просто от родилния дом дойдоха заедно с нас, пиха по едно кафе поседяха 2 часа и си тръгнаха. Не са ми досаждали въобще, пък и не можех да им откажа да дойдат да си видят внучето. Виж ако имаше други мераклии за гости щях да ги отрежа.

# 17
Ами след изписването,роднините дойдоха в къщи,но не е имало кой знае какво събиране,постояха около час и нещо,почерпихме ги с кафе,безалкохлно,сладки и торта.

# 18
Не!Не съм искала да идват на самото изписване,а след прибирането ни в къщи дойдоха на другият ден след като сме се нанесли на спокойствие и понаместили малко!Не смятамн,че след раждането най-важното е да се събират гости,а да си починете с детето и бащата  ,да  й  покажем къщата и нейното си легло и стая и да свикне с новата обстановка преди 2 комплекта баби и дядовци да зацвърчат:) насреща й!

# 19
Роднините ми дойдоха на изписването(и то в много ограничен състав- родителите, братя и баба ми), след което ме изпратиха до вкъщи и си тръгнаха. Не са се заседявали. Бях ги предупредила, че ще искам да съм на спокойствие първите дни особено.

# 20
Не, никого не събирахме и двата пъти. Само бабите и дядовците и дойдоха на изписването и след това си се прибрахме сами вкъщи.
На мен ми се искаше да е по-спокойно и да няма лудница.

# 21
  • София
Не!И нямах желание да идва никой на самото изписване!
Чувствах се,все едно са ме пуснали на центрофуга на бързи обороти.
Когато ме изписаха бяха само най-близките ми ,майка ми и родителите на мъжът ми.
Няма да забравя ,когато се прибрах у дома,колко беше хубав момента.Преди да вляза в родилното до последно единият етаж беше оправен,а другият не и още се мотаеха майсторите.
Когато ме изписаха 5 дена по-късно,всичко беше оправено.На детето левглото сглобено и оправено.Кухнята и трапезарията също.Абе страхотно,с  бебо си влизахме в нов дом Crazy

# 22
  • София
След раждането се чувствах като парцал и ме тресяха ужасни нерви, така че последното до което ми е било, е събиране на гости вкъщи.
Чак като се поуспокоих, след около месец и половина, почерпих приятелите.

# 23
  • В светлината на слънцето
Вкъщи дойдоха само свекитата, иначе не е имало други хора. И майка ми, но тя по принцип си живее с нас, така че не се брои. Grinning Не ми е пречело, но и аз супер бързо се възстанових от ражданията и двата пъти, така че не е имало и какво да ме тормози. Иначе външни хора определено не бих приела - не за друго, а защото толкова народ накуп би стресирал бебето.

# 24
  • Бургас
Не сме канили никого.Понеже живеем в къща със сестрата и майката на мъжа ми /на отделни етажи сме/,та само те ни навестиха,а и моето семейство също де.Даже в началото-1 седмица само сестрата на мъжа ми къпеше бебето,а след това ние двамата вече.Помогнаха ми,но чужди хора не са идвали 1 месец някъде.

# 25
Аз не съм ги събирала ,те си ме чакаха вкъщи Laughing.
Една скромна почерпка и те сами си отидоха,не са ми досаждали Mr. Green.

# 26
Понеже живеем в голяма фамилна къща и реално не приемам че баба ми и леля ми са гости,те са час от семейството,е вярно може и да не се срещнем два три дни ,но са в къщи та те се качиха след като ни изписаха,в другата стая се черпеха а аз и детето си почивахме.Иначе шумни компании и аз не приемам все пак колкото и да е били леко раждането майката има нужда да си почине и настрои на еднакъв ритъм с бебето.

# 27
И двата пъти не ми е идвало и на ум да каня гости- било то роднини или приятели. На изписването бяхме само най-близките- родителите ни и семейството на сестрата на съпруга ми.

# 28
Бяхме аз и моето семейство Hug

# 29
  • София
В деня на изписването за точно 1/2 час през къщи минаха хората, които дойдоха и в болницата - сипахме им по едно питие и по един бонбон и си заминаха по живо, по здраво.

Общи условия

Активация на акаунт