Събирахте ли роднините след изписването в къщи ?

• 9 321
  • 182
  •   1
Отговори
# 30
Дойдоха само родителите ни, за кратко, а аз почти през цялото време си стоях в спалнята с бебето. Иначе приятели и други хора не съм канила , не ми беше до гости, а и не смятам,че новородено е добре да контактува с много хора...

# 31
В деня на изписването бабите и дядовците дойдоха да ни видят следобяд. Пиха по едно кафе, хапнаха торта и това беше. Нямаше никаква суматоха, приготовления, стоене с часове и т.н.

Знам, че е уважение към близките, но може този път да си спестя всичката тази навалица и да се отдам изцяло на бебето си  baby_neutral и първите ни мигове заедно в къщи след изморителният едноседмичен болничен престой Peace... Сигурна съм, че ще ме разберат  Peace Grinning

Ани, едва ли някой ще ти се сърди за това Simple Smile Твоето спокойствие, както и това на бебчето, са на първо място. Ти си тази, която ще прецени кога и как да кани гости.
Леко раждане!  Hug Hug

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:07 от Linofrina

# 32
Не.Но,при нас специфичното беше,че бяхме на квартира в гарсониерка,а и повечето ни роднини са в чужбина.Затова пък баща ми най-безцеремонно дойде в деня на изписването и стоя 4-5 дни.Не ме питайте как го прескачахме в тясната кухня.Ама,какво да го правя никога не е бил от съобразителните,а и това му беше първото внуче.

# 33
  • Mars Hotel
На самото изписване дойдоха родителите ми и свекърва ми, после беше естествено да дойдат вкъщи за час-два. Не са ме притеснявали. Аз не се чувствах изморена, по-скоро ме беше обхванала еуфория, че съм се прибрала.

# 34
Дойдоха моите родители и свекърите. Пихме по едно уиски, бабите ми сготвиха  Mr. Green и кой от къде. Grinning

# 35
  • На тиха улица
На изписването дойдоха родителите ни и сестра ми, после поседяха 2 часа у нас и кой откъде е. Аз мисля,  че не би ми било по силите да посрещам и изпращам хора и да се черпаваме този ден.

# 36
На  изписването дойдоха родителите ми,брат ми и свекървата, после постояха малко в къщи и си тръгнаха.,

# 37
  • София
Да, събирахме се.  Close Аз хич не исках, обаче многото роднини надделяха. А аз се бях шашнала, бебето беше гладно, всички му висяха на главата, добре че си тръгнаха сравнително бързо. Беше ужасно. Няма да се повтори със сигурност. Confused

# 38
Не, живеем доста далче от роднините, но съм сигурна, че и на близо да бяхме нямаше да допусна подобно нещо. В този момент последното, за което би трябвало една майка да мисли е дали "родата е доволна"  Hug

# 39
Дойдоха моите родители и тези на мъжът ми,но за не повече от час.

# 40
Ако зависеше от мен, нямаше да поканя никого,наистина само до роднини и гости ми беше тогава, но то кой ли ме пита?! #2gunfire Прибрахме се от болницата и заварих 20 човека в нас, идеята била на "свеки" #Crazy- да сме почерпили хората за здравето на бебето.. ooooh!
Е, почерпиха се,аз им отделих точно 5 минути,а бебето го видяха само като го внасях в спалнята...Ама се оказа,че хората и на това били доволни, пък и що подаръци получихме... Mr. Green

# 41
Ние не сме събирали никого. Пък и не мога да пусна до новородено толкова хора без да знам дали са здрави, били те и роднини.

# 42
Родителите ми и тези на мъжа ми дойдоха на изписването. Докараха ни до вкъщи и тактично се изнесоха. Оставиха ни тримцата да се опознаваме!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 16:58 от deni_

# 43
Не, живеем съвсем на тясно, а и никога не би ми хрумнало да си го причиня  Naughty
Майка ми, баща ми и брат ми бяха на изписването освен мъжът ми, дойдоха до вкъщи, защото с бебка се возихме при баща ми, настанихме се и си тръгнаха.
Вечерта майка ми и баща ми пак дойдоха за около час, мама ми припомни как се къпе бебче (брат ми е по-малък и аз почти си знаех), пихме по една бира и така.
Повече хора имаше чак на погачата.

# 44
Пропуснах тая "радост". Не се чувствах готова за гости, а и беше посред зима - крайно неподходящ сезон за събиране на много чужди хора при едно новородено. леко раждане   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт