Събирахте ли роднините след изписването в къщи ?

• 9 328
  • 182
  •   1
Отговори
# 150
Аз лично никой не съм събиралаа. Те сами се бяха събрали. Crazy Основната ми задача след изписването беше да се въоръжа с цялото търпение на света за 2 дена. По възможност го избегни за по-късен етап. Това е интимен, ценен и един от най-истинските моменти в живота, който смятам, че трябва да се изживее пълноценно от най-тясно засегбатите. Всички останали ще имат възможност да задоволят любопитстввото си и да засвидетелстват внимание и обич  на по-къснен етап. Леко раждане.

# 151
ами свекървата дойде веднага като родих, за да ми помага няколко седмици. специални събирания не сме правили

# 152
  • в ябълковата градина
Не, слава богу.
Аз предварително бях предупредила никой да не идва.
За мен беше такъв шок, да не говорим и за физическите неразположения,
че последното нещо, което намирам за уместно, е да се правят сбирки с роднини.

# 153
  • Варна
Не.
Родителите ми видяха бебето на месец чак.

# 154
Изпратиха ни до дома само мамите и бащите... не сме правили събиране или почерпка. И сега не смятам да събирам никого в къщи, да се прибираме и да си почиваме, от това имаме нужда и родилката и бебето. Повече хора, повече грижи, повече акъл итормоз и т.н. Peace

# 155
Никой не съм събирала, те сами се събраха, макар че ме пуснаха по-рано от родилния дом, а бях с второ секцио и въобще не се бях възстановила. Седнаха да хапнат което сами си бяха приготвили, но след 1 час буквално ги изгоних. Ако можеш си го спести. Защото никой няма да помисли за теб!

# 156
На изписването дойдоха бабите, дядовците, прабабата, кумовете ни и кръстниците на децата. Вкъщи не сме слагали трапези, но седнаха по на кафе, безалкохолно, ядки и бонбони за около 1/2 час. После бабите и дядовците поостанаха още около 1-2 ч., за да се порадват на децата и ни оставиха сами, но аз не бях изморена и жадувах за общуване с хора, защото бяхме изкарали почти месец в болницата (повече от 3 седмици). Гостуването и почерпката го оставихме за "Погачата".

# 157
  • София
След изписването дойдоха бабите, дядовците, моята сестра и неговият брат, кумовете. Хапнахме, пийнахме за час-два и си тръгнаха. Беше ми приятно, всички ни се радваха. Бебето беше гушкано на воля от всички, не го смятам за голяма драма  Peace

# 158
# 159
На изписването дойдоха само бабите и дядовците.
След това постепенно се отчетоха и другите роднини.

# 160
Точно след изписването се събрахме с брат ми и семейството му, майка ми и баща ми само с първото и второто ми дете. Може би защото бяхме в родителите ми и майка се бе погрижила за всичко. Аз бях гостенка и нищо не пипнах. Но с №3 и 4 - роднините дойдоха на по-късен етап, едни по едни, нямам я тази физическа възможност да посрещам сама гости......

# 161
Имаше такъв опит, но аз им намекнах, че трябва да си ходят. Отидоха във свекърва ми, която ги почерпи от наше име. Исках да си почивам с бебето, раждах със секцио и бях много отпаднала.

# 162
Да и се чувствах много неприятно.
Може би от хормоните или леката следродилна депресия, защото все пак се касаеше за най-близките - моите и на мъжа ми родители.
Но суетенето на всички около бебето в тясната стая, съветите, с които ме заливаха, тогава ми дойдоха в повече.

# 163
  • СВИЩОВ
Първият път се събрахме на следващия ден ,защото се прибрах от родилното в17.00ч.
Сега все още не сме се събрали ,дойдоха само родителите ни. С роднините може би ще се съберем следващия месец,че в този сняг и в това студено време,въобще не искам да влизат при бебчо толкова много хора. Още повече че има 5-6 деца който първият път не можах да изкарам от стаята на бебчо.

# 164
Само бабите и дядовците дойдоха

Общи условия

Активация на акаунт