Събирахте ли роднините след изписването в къщи ?

• 9 326
  • 182
  •   1
Отговори
# 60
ЪПСУРТ
Нито първия, нито втория път. Аз не знам на кой свят се намирам, немога нито да вървя, нито да си седна на д-то, остана и гости да посрещам, че видите ли, някой да не остане непочерпен и обиден. Родителите ни са интелигентни хора, разбраха, а и не са се натискали да идват, само питаха какво мислим да правим, искаме ли ги на изписването или не.
Направи това, което на теб ще ти бъде приятно.

# 61
 Shocked сефте чувам, че подобна малоумна история може да скимне на някой? Абсолютно безумно.

# 62
  • Canada
1 път - да
2 път - не.

# 63
  • в полите на.... Балкана
не съм събирала никой, но някой се събраха без да ме питат

# 64
Живот и здраве такова събиране ни предстои-то ще е родители,братята ни със семействата си,баби,кръстници,кумци,братовчед ми.. #Cussing out
От мен ако зависи изобщо никой не искам,но никой не ме пита.Трябвало да се почерпи за здравето на бебето.Ако обаче заявя,че не искам никой ще има толкова убидени!От един месец умувам как да измисля начин това да не се случи,но с наближаванетона термина ми се убеждавам,че това "джумбаре" няма да ми се размине #2gunfire

# 65
Живот и здраве такова събиране ни предстои-то ще е родители,братята ни със семействата си,баби,кръстници,кумци,братовчед ми.. #Cussing out
От мен ако зависи изобщо никой не искам,но никой не ме пита.Трябвало да се почерпи за здравето на бебето.Ако обаче заявя,че не искам никой ще има толкова убидени!От един месец умувам как да измисля начин това да не се случи,но с наближаванетона термина ми се убеждавам,че това "джумбаре" няма да ми се размине #2gunfire
Дано всичко мине тихо, че наистина  причината "какво ще кажат хората" понякога е неизбежна... съчувствам искрено Hug

# 66
  • София
Ами да ги събере таткото, докато сте още в болницата...Така или иначе нали не е хубаво в началото новороденото да се събира с много хора - още не е с укрепнал имунитет и т.н.. Все оправдание може да се намери...

# 67
  • Шумен
Моичкия имаше такива нагласи (да покани приятелите си на изписването) добре че го разконспирирах навреме та в зародиш още потуших тези му мераци  Naughty На изписването на бебетата дойдоха същите хора които бяха и на моето изписване (пуснаха ме ден преди бебетата) - таткото и неговите родители. Като баща му само ни остави вкъщи и направи първите снимки на бебките за да се хвали, а майка му остана през деня да помага. Вечерта я отпратих  Whistling

# 68
  • София

Не. Не съм. Не бих.

# 69
Твърдо не, няма по-хубаво от това да се приберете трима в къщи и да се радвате на бебо.
Виж ако живеете с родители може би е невъзможно.

# 70
Как не! И на изписването не съм ги викала. Дойде само таткото и се прибрахме у дома на спокойствие. Бебето го видяха след 1-2 седмици, не помня точно. Изтрябвали са ми роднини у дома, само да ми правят мръсотия, да ги гощавам и после да разтребвам, все едно нямам друга работа  Stop

# 71
За мен нямаше пречка събирането на роднини вкъщи, защото аз бях ангажирана с бебето. Даже, от една страна беше по-весело така, защото явно бях изпаднала в следродилна депресия и стоенето сама не ми действаше добре в самото начало. после пък стана обратното - присъствието на другите ме дразнеше.

# 72
Сестра ми, майка и свекървата бяха само, но и те ми дойдоха в повече...... Исках само да спя и да се изкъпя на спокойствие!

# 73
Аз не съм събирала никой Mr. Green. Бяха се събрали роднините вечерта в къщи, докато аз си лежах кротко в болницата. Wink

# 74
  • Пловдив
Никoй не съм събирала,даже и да искаха нямаше да ги поканя, който иска да се сърди.Мъжът ми почерпи роднини и  приятели докато бях в болницата.
 Tada

Общи условия

Активация на акаунт