Отговори
# 150
Аз съм на две прахчета  и отделно  в витамините.И доки каза поне до 37 седмица да го пия,а иначе контракциите ми са само прз нощта а,през деня имам страхотни болки в кръста,ама така ще е още няколко седмици живот и здраве.
Пазете се Hug

# 151
Здравейте !

Бяхме днес с каката на преглед.Мериха ми кръвното,вземаха урина,кръв.Другият път ще ми сложат инжекцията за отрицателния резус фактор.Бебокът е добре,прави ни смешки през цялото време.Нослето си чоплеше и си смучеше палчето.Голям сладур. Heart Eyes С килата съм до сега +5 ! Пооляла съм се малко,но какво да направя. Sad Все глад ме гони.Дано като дойде лятото да не ми се яде толкова от жегите. Sunglasses

# 152
  • Burgas
Здравей те,как сте?Ние сме добре,гледаме се,ходим по разходки,в4ера времето беше страхотно.
Веси 5 кила са нищо,аз за цялата бременност ка4их 20,сега имам да сваля още 6-7кг и то основно в дупето и бедрата,корема по4ти ми се прибра.
Някои да знае мам4е каде из4езна и на скаипа не се появява.

# 153
Ани порасна ли малкото момиче?Аз съм всеки ден навън,моето момче има днес тържество и довечера съм при него в градината,иначе вече ми се подуват краката и гледам по 2-3 часа да почивам,ама като не ми се почива.
Не е изчезнала Мам4е Последно Активен:     Вторник, 23 Март 2010, 11:46
явно не и се пише

# 154
Ани,много са 5,защото аз съм с наднормено тегло 20 килограма. Embarassed А и сега най много се качва и просто не знам как ще овладявам положението. Confused

# 155
  • Бургас
Здравейте,момичета!
Аз не съм Ви писала,че кистата изчезна.Много се радвам.Чакам с нетърпение лятото да отидем на Априлци,живот и здраве.Това ни е любимото място.
Веси,когато бях бременна,докторката ми казваше,можеш един ден спокойно да бъдеш на ябълки,от седмицата.Разбира се трудно се издържа.Все ми повтаряше за килограмите,направо си ме тормозеше.Нямала съм проблем,аз и двата пъти качвах по 12кг,децата бяха около 4кг ,оставаха ми малко за сваляне.Хубаво е да задържиш така и максимо 4кг още да качиш.
Ани как са момиченцата?
JMM,на финала си вече!Подготви ли всичко?

# 156
Не съм още Иринче,багажа е из къщи но не и в чантата,има и още едно две неща да купя,ама днес вече няма да отлагам с килограмите съм +16 по преди две седмици,но краката ми отекоха и сега се тъпча с извара (определено безсолната храна има ефект),А твоето момче как е оправя ли се,свалихте ли гипса?

# 157
Иринке,значи ще идвате към моя край. Wink

# 158
J_M_M,точно обратно.Яде се и се преподъчва много солена грана при събиране на вода в рце и крака.Имах гестоза с първата бременност - белтък в урината,подути рьце и крака.Ядях само безсолни и затова и цяла бременност се мъчих.Сега наблягам на соленото и нямам тези проблеми. Peace

# 159
  • Бургас
Иринке,значи ще идвате към моя край. Wink
Всяко лято идваме!  bouquet

# 160
А на мен доки отдавна ми казва да избягвам солените храни защото и кръвното ми се е повишило с килограмите,утре ще ходя да си пускам последните изследвания и понеделник живот и здраве съм на консултация да видим този път какво ще каже.

# 161
добро утро,
тя темата вече поизостана но за да копирам част от поста на една вестителка:tini-mini  е горда мама на момченце! Бебенцето се е родило на 31.03. в 21.25 часа. Казва се Николай и тежи 3.100 кг и е висок 50 см.
Да й е жив и здрав малкият юнак!Ех мила кога започнахме да пишем тук,кога се родиха бебоците!  Hug

# 162
  • Burgas
Да е живо и здраво беб4ето на Тини,много да и ги радва.
Ние сме добре,каката я пратих на гости на майками в Котел,ще остане 10 дена,малката расте,ходим ве4е по разходки и много,много нямам време за форума.

# 163
Браво,на Тини ! Да й е честит бебока ! Да е здрав и много палав ! Виждам,че най-после и името е решено ! хи хи  Wink
Сега чакаме теб, J_M_M !  Wink

# 164
  • Бургас
JMM,роди момченце Георги,родила е нормално и двамата са добре!
Да са живи и здрави бебоците!

Общи условия

Активация на акаунт