Отговори
# 135
Мили момичета,
Честит 8-ми март!

# 136
Честит 8-и март!

Бъдете жени
с любов и нежност надарени 
с усмивки вечно озарени
и с много радост наградени!

Ани ти в коя седмица роди? Аз стоя и пазя леглото за сега Crazy.
Веси тазовите болки ги имам и аз, но като спя, се събуждам от тях.

# 137
Честит празник и от мен!
Жъдете живи здрави и все така обичани!
/color]

# 138
Честит празник и от мен мили Момичета!
Пожелавам Ви да бъдете много обичани и уважавани, много щастливи и усмихнати.
Весело изкарване на празника.

# 139
  • Burgas
Здравейте,как сте,къде сте,аз с тези 2 деца и домакинската работа не ми остава много време за форума.Ние сме добре,само дано времето се по оправи да ходим по разходки.

# 140
Ани радвам се че сте добре,как е малката слуша ли те?

# 141
Къде се загубихте момичета?
как я карате?
Аз продължавам да дебелея вече съм +16 кг. ама живот и здраве лятото ще свалям.
Бебо вече си има комплект за изписването и нищо друго,всичко си е по кашоните,само отворих разгледах и затворих,багажа още не съм приготвила,ама тази седмица трябва да започна,защото до Великден има 20 дни а след това вече трябва да съм нащрек.
Тини спряхте ли се на име?
Веси къде се загуби?
Кидман как си мила?

# 142
  • Burgas
Ние сме добре,малката слуша,по4ти не пла4е,ве4е будува пове4е запо4на да се оглежда,оби4а да и говорят.
J M M стягай багажа за всеки слу4аи,подготви вси4ко да ти е готово и така ще ти е по лесно после като родиш.
А другите каде са,как сте моми4ета?

# 143

Веси къде се загуби?

Тук съм - благодаря.яка мания ме е прехванала да пазарувам за бебока.ех,че кеф.по цял ден обикалям магазините и ровя из нета в онлайн магазините.  Grinning
Ти как си?Гледам,че при теб не останало вече.На финалната права си !  Hug

# 144
а още не е финална,има обратно броене (дните до Великден) нека да мине празника а след това каквото сабя покаже Grinning не напразно се тъпча с лекарства да стигнем до там.

# 145
а още не е финална,има обратно броене (дните до Великден) нека да мине празника а след това каквото сабя покаже Grinning не напразно се тъпча с лекарства да стигнем до там.
С какви лекарства?  Sad
Контракции ли имаш?

# 146
Да  Cry на магнезий (Диаспорал) съм вече трети месец и доки каза до Великден да не го спирам за да не реши да побърза човечето

# 147
  • Burgas
J M M стискам палци да изкараш до края,пази се и си по4иваи пове4е.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 10:33 от anik79

# 148
Да  Cry на магнезий (Диаспорал) съм вече трети месец и доки каза до Великден да не го спирам за да не реши да побърза човечето
странно,аз също съм на магнезий,а нямам оплаквания.просто док ми каза,че е хубаво да вземам по едно хапченце на ден. Simple Smile

# 149
...
Кидман как си мила?

J_M_M добре съм, стоя в къщи и пазя леглото Crazy, скучая, но това да ми е проблема yes, малко ми е притеснено, дано да издържим до финала Praynig Praynig Praynig
Иначе и аз съм с една шепа лекарства на ден, магнезия по 3 на ден, превантивно.

Общи условия

Активация на акаунт