Отговори
# 120
здравейте момичета,как сте?
Ани слуша ли малката дама,а кака й?
Тини измислихте ли име?
Веси къде се загуби?
а останалите?

# 121
J_M_M ,тук съм.Как си ти?

Днес бяхме цял ден по разходки.До една тропическа гора бяхме и въздухът там много ме изтощи.Разходките в парка също.Имам доста сериозен проблем за мен в момента.Болки ниско долу от двете страни на влагалището.Като мускулни болки са,непрестанни.Като вървя най много ме боли и имам чувството,че съм седяла с дни разкрачена.С мики имах докрая този проблем и сякаш аха да ми падне между краката.Прочетох в нета,че е от разширяването на таза,но наостина много боли. Confused

Някой да има/да е имал подобни оплаквания?  Thinking

# 122
мен ме боли кръста,по - точно опашката,много е неприятно даже на моменти се чува как пука когато ставам или се завъртам на една страна и учудващо нищо не усещам когато се движа,затова и аз залагам на разходките.

# 123
Ти нормално ли ще раждаш?
Още ли твоето бебче ще е изненада?  Flutter

# 124
да  надявам се да е нормално (от няколко седмици сме се обърнали както трябва )първия път беше много леко и бързо,надявам се да повторим,а изненадата я чакат всички,най- вече аз. Grinning

# 125
Веси, дано да ти минат болките или поне да намалеят. Аз имах наскоро болки - от типа на менструалните и докторката ми каза, че било нормално, ама аз се чувствах много зле, едвам ходех, през нощта ми се втвърдяваше корема и започнах да пия на своя глава магнезий и се оправих. Имам понякога болки долу в костта, но не е нищо особено.
J_M_M, не сме измислили име  Rolling Eyes, но пък планирахме ремонта и започнахме да преподреждаме шкафовете и гардеробите.  Simple Smile 
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени и винаги засмени!

# 126
Честита Баба Марта момичета!Пожелавам Ви да сте бели и червени ,много здрави и засмени!

# 127
Честита баба Мaрта!
Да сте бели и червени, румени засмени и със здрави и пухкави бебоци дарени!

# 128
Как сте момичета?

Честит празник днес!

Вчера ходих на рутинен преглед и ме изненадаха с новината, че се налага да ми правят серклаж #Crazy
Шийката ми се е скъсила от 3 см. на 1,5 и , ако не ми го направят съм щяла да родя до 3 седмици Shocked

# 129
Момичета Честит празник! bg bg bg bg bg bg bg bg
Kidman щом се налага  fingerscrossed всичко ще е наред,в нашата темичка една от мамите роди януари въпреки серклажа,те докторите си знаят работата Hug
Ани как са госпожиците?
Аз май ще съм навън,времето учудващо се оправи,след дъждовете вчера.
Приятен ден!

# 130
Честит Национален празник!

Kidman, дано всичко да е наред!  Praynig
Ние се стягаме за лек ремонт, по-точно боядисване на стаите.  Peace

# 131
Мами,честита баба Марта и честит национален празник !  Hug

Ох,моито тазови болки са нетърпими.Наистина страшни болки.Малко да се пораздвижа и се започва.Не мога да се разгъна,цяла нощ болки,не знам каква поза да заема,че не боли.Не мога и да стана,че боли,а камо ли да вървя.
Как ще се изкара до девети месец просто се чудя. Sad

# 132
  • Burgas
Здравейте,малко се по изгубих,но нямам много време да пиша.Ние сме добре госпожиците долу-горе слушат.Каката през деня много слуша,но като дойде време да капем бебето нали вси4ки се въртим около нея и каката запо4ва да се лигави,търси внимание,но се надявам и това да отмине.
Веси и аз имах такива болки в слабините,нещо като мускулна треска.
Кидман стискам палци вси4ко да е наред.

# 133
Здравейте, Мами.
Зная, че не се познавам с никоя от Вас, но незнам с кого друг да си споделя проблема.
Вече съм в 14 г.с. и вчера като бях на преглед се оказа,че имам доста голяма раничка на шийката и цитонамазката ми е 3Д, което се оказа доста притеснително според лекаря. И сега ме чакат биопсия и изследване за HPV . Имайки предвид,че съм бременна не може нищо друго да се направи в момента ,като лечение и честно казано много се притесних.
Прочетох доста теми тук из форума и стигам до извода ,че може и да не е най- страшното ,но знаете как е- неизвестното плаши.

Съжалявам,ако поста не е за тази тема, но си помислих, че само вие ще  разберете най-добре моето притеснение.

# 134
gala9 най - важното е да се довериш на лекарите,те знаят какво е най- добро,стискам палци всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт