Отговори
# 15
Иринка на сестра ми последния път беше 4 или 5 см,даже и бяха казали в кой кабинет на МД да отиде ако нещата се влошат,но въпреки всичко до операция не се стигна,на противозачатъчни и някакви други лекарства беше.Не се притеснявай,важното е навреме д се хване.

# 16
къде се загубихте?
На мен днес не ми е ден,първо изследванията ми показаха завишени левкоцити,и ходя като блъсната от влак,и сега разбрах че неправомерно съм получавала майчинство 5 м и сега трябва да го връщам с лихвите. newsm45 Да ми бяха казали че ако си запиша детето на ясла вече не съм в майчинство,но не никой не ми каза и сега четири цифрена сума ще връщам,ама какво да се прави.

# 17
  • Burgas
Здравей те,как сте,аз сложих да готвя,пуснах пералня,пооправих и минавам да видя какво става из форума.
J M M ми те от НОИ ли ти казаха да връшташ парите,много гадно.

# 18
Ани и аз сготвих,пуснах втора пералня,сега си почивам и след малко продължавам с на детето дрехите,мъка ми е това пране,имам чувството че като дойде събота и само съм на пералнята, още не са ми казали официално,но инспектор е направил проверка и ще ми бъде написан акт ,щом трябва да ги върна след като съм нарушила закона ще го направя,

# 19
  • Burgas
И аз прострях дрехите,дове4ера ще пусна другата пералня,след малко ще обядваме.
J M M те много късно са се сетили,като гледам то поне 2 години са минали.

# 20
Копвам от тази нощ поста си !  Sad

Здравейте,мами !

Пиша ви по нощите,но съм доста притеснена.Вижда се от лентичката,че съм едва в началото на 4 месец.От този следобед съм със страшно главоболие,което направо ми реже главата.Даже ме боли като че ли съм вдигнала кръвно.Какво ли не пробвах - чист въздух,морки кърпи..Болката е толкова силна,че не мога да мигна поне за минута.Премерих си сега кръвното и доколкото може да се вярва на апарата ми е 140 на 70.С първата си бременност също вдигнах високо кръвно,но в края на девети месец - герстационен диабет получих също,белтък в урината и така.Ох,дано не е само това,което си мисля,че е твърде опасно в тези ранни месеци.На преглед съм едва след седмица,но май още в понеделник ще отида,че не мога да си представя да чакам цяла седмица.Даже не мога цял уикенд.

# 21
  • Burgas
Веси а сега как си?

# 22
Погледът ми е премрежен и имам леки болки в главата като на махморлук.Еедно такова никакво.Ни будна,ни спяща съм. Sad

# 23
  • Бургас
Веси,кръвно е за мен това!Дано ти отмине,аз пък страдах от ниско и тази болка с главата е неописуема!

# 24
Веси,кръвно е за мен това!Дано ти отмине,аз пък страдах от ниско и тази болка с главата е неописуема!
И аз така си мисля. Confused Страх ме е да съм с високо още от сега.Мога да получа и гестационен диабет и всичко това си е опасно за бременността,за мен и за бебето. Sad

# 25
Веси,надявам се да е нормализират нещата,аз съм в двете крайности или много ниско(100-60 е нормалното ми но и по тежки случай помня) или много високо(в 8-9 м предния път)така че те разбирам  Hug

# 26
Сега мерих и е 140/90 ! Явно работата не е на добре. Sad

# 27
Здравейте!  Hug
Веси, мерси за новата тема!   bouquet Дано да е на късмет за всички и я изпълним само с хубави новини!  Praynig Надявам се да нямаш проблеми с кръвното!  Peace
Ирина, дано изчезне кистата!
J_M_M, писах ти и в другата тема, че при бременни е нормално да са повишени левкоцитите и  изобщо не важат общите референтни граници. Това с връщането на майчинството наистина е неприятно. Аз бях чела по този въпрос във форума, иначе и в моята работа /макар и банка/, човешките резурси не бяха наясно с този момент.  Confused
Ка_тя, няма да се отчайваш, мила, ще се получи!  Praynig Peace
Моят термин ми е 07.04.2010 г. Чувствам се добре, както и с първата бременност и на моменти забравям даже, че съм бременна, че то и в 7-я месец. Бебето доскоро риташе като за световно по футбол, но тези дни се поуспокои. Чакам си с нетърпение ЖК на 20.01. и 3-тата фетална морфология при Марков на 25.01. Имам чувството, че отдавна не сме гледали бебето, а и не са ми казвали колко тежи, чудя се дали си отговаря на седмиците и т.н. обичайните страхове на бременните.
Поздрави на всички!   bouquet

# 28
Утре по обед отивам на док по спешност.Оплакванията продължават за жалост и кръвното ми стигна до 155/90 !  Sad
Дано изследванията ми да са добре,но не ми се вярва. Confused

# 29
  • Burgas
Веси стискам палци всичко да е наред,пиши след прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт