Звездни компромати - 56 част

• 100 121
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 1 005
Много е забавно, как скучаещи домакини с нищожна класа вдигат самочувствието си ...  Laughing
Извинявам се,че нахлувам така в тази тема,но това е най-вярното нещо,което съм чела някога! Hug
Дам, някои личности рядко се разписват в темата, но за сметка на това веднага блясват с оригиналността си  Wink Само не разбрах и ти ли си от отбора на ясновидките, според които тук всички сме скучаещи домакини с нищожна класа?
И ако това е най-вярното нещо, което някога си прочела, то искрено ти съчувствам  Peace

Мне,не съм в ничии отбор,но ми е смешно,когато се коментират с такава сигурност личности,които се стараят да поддържат външността си.
Ясно ми е за какво е темата-за забавление,няма нищо лошо да се коментират такива работи и да се пускат смешни снимки на "звезди",но ми е изключително смешно да се каже за някоя доста красива жена "ау,ма погледнете я ква е грозна"...говоря примерно,или да се категоризира,че някоя е еди каква си,защото още не е готова за дете....

# 1 006
Франки Мюниц  ( Малкълм) вече е на 23

Звездите на млади години  Красивите са си красиви Simple Smile само дето повечето са  били с по-пухкави бузки. Памела е направо Sick

# 1 007
  • До морето
Малкълм и сега си е сладур, за разлика от многото сладки момченца- звезди, дето после  Sick

# 1 008
Да и на мен ми харесва как изглежда сега,голям симпатяга

# 1 009
Мне,не съм в ничии отбор,но ми е смешно,когато се коментират с такава сигурност личности,които се стараят да поддържат външността си.
Ясно ми е за какво е темата-за забавление,няма нищо лошо да се коментират такива работи и да се пускат смешни снимки на "звезди",но ми е изключително смешно да се каже за някоя доста красива жена "ау,ма погледнете я ква е грозна"...говоря примерно,или да се категоризира,че някоя е еди каква си,защото още не е готова за дете....

[/quote]
Ти пък много възвишена се изкара, странно за човек, на когото са му “адски неприятни като цяло„ хора като  китайци, японци, корейци, араби и турци...

# 1 010
# 1 011

Ти пък много възвишена се изкара, странно за човек, на когото са му “адски неприятни като цяло„ хора като  китайци, японци, корейци, араби и турци...
[/quote]
Аз възвишена не се изкарвам. А това дали съм расист или не,няма нищо общо с вашето. Аз не съдя по външния вид!

# 1 012
Kaти Пери май е позабравила да се дообуе  Mr. Green
Хелън Мирън
Anni-Frid Lyngstad от Абба

# 1 013
# 1 014
Ако още някой пусне снимка на Десислава и Костас....................ще  е за първи път Grinning

# 1 015

Какво не и харесвате повечето на Мария незнам   Rolling Eyes а и устата ако наистина си оправи, то няма за какво да се хванеш да оплюеш.

# 1 016
От бтв новините: Пит си купил къща с естествена пещера под нея и възнамерявал да живее там с Анистън.

# 1 017

Какво не и харесвате повечето на Мария незнам   Rolling Eyes а и устата ако наистина си оправи, то няма за какво да се хванеш да оплюеш.

Между другото днес е отрекла да е давала интервюто, в което се спомянава, че ще си намаля устните. Казала е, че не й предстои такава операция. Но в момента не са й огромните устни, които бяха преди.

# 1 018
Аз я харесвам Мария ,на моя приятелка леля и се е грижила за къщата на Димитър.Та още като бяха гаджета и не се афишираше тази връзка аз знаех от въпросната жена ,че Мария се е настанила вече при Митко.Преди нея той е живял с друга мацка обаче оня много го е лъжели и била комарджийка.Дори когато са се разделили ,той и  е оставил всичкият багаж пред вратата и сменил бравата.Та пак тази жена е споделяла ,че Мария била много мила и любезна ,непрекъснато и правела подаръци и се държала чудесно.

# 1 019
От бтв новините: Пит си купил къща с естествена пещера под нея и възнамерявал да живее там с Анистън.
  Shocked

*AvvA*in*Love по-добре и изглеждат устните, но мислех, че е и от грима или фотошоп.

Общи условия

Активация на акаунт