Айде пак за секса-времетраене :)

• 39 812
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
Роси-боси,даааа,някои "щастливки" натъртиха,че при тях става въпрос за "установен конкакт" (ако не бъркам въведения "термин"  Crazy ) по 1ч и нагоре! Лично на мен ми призлява дори само при мисълта за приблизително такова времетраене... Sick Всъщност отдааавна не ме вълнуват минутките и продължителното проникване не е сред критериите ми да готин секс! Peace

# 136
Въй, 1 ч след "установен контакт"  Grinning ми аз за толкоз време две перални ще извъртя  Joy

# 137
Може би около час, не сме много много по заигравките направо по-същество Laughing Но може и по-малко всичко е според зависи, ако редовно правим свършва по-бавно, ако сме имали период "на сухо" и за 10 мин всичко свършва hahaha Crazy
Не знам дали ви се е случвало, ама едно време от притеснение сигурно, в началото на връзката ни не можеше да свърши и за час и нещо минава и нищо  Sick #Crazy Чак се притеснявах, да не би аз да съм виновна Rolling Eyes hahaha

# 138
15-20 минути същинска част.
Любовна игра 5-10 минути.
Когато го п равим на крак и по-бързо. Peace

# 139
  • густо майна Филибето
Въй, 1 ч след "установен контакт"  Grinning ми аз за толкоз време две перални ще извъртя  Joy

Тамън щях да питам откъде толкова време, че и всеки ден  Grinning
На мен 10 мин ми стигат, повече - ако съм врътнала пералните Laughing

# 140
Въй, 1 ч след "установен контакт"  Grinning ми аз за толкоз време две перални ще извъртя  Joy

Тамън щях да питам откъде толкова време, че и всеки ден  Grinning
На мен 10 мин ми стигат, повече - ако съм врътнала пералните Laughing
Крадем от времето за сън и домакинстване. Laughing

# 141
Иначе,не ,че се хваля ,но той някак си се контролира и обикновено аз си свършвам 2-3 пъти и тогава той Crazy Blush

Наистина ли такава става обикновено  Flutter Браво!

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 23:23 от елиас

# 142
Е, да, де.. Кой където и когато.. Но все пак веднъж месечно ни посещава и гостенката от Червен бряг.. Че и се застоява. Как ги глезите тогава? Или карате според *Добър моряк и в Червено море влиза*  Laughing
Тогава го кара на "Мъжът и ръката интимно".  Mr. Green
Или другия вариант-женската ръка върху мъжкото достойнство интимно... Laughing
Де бре, какви са тия жребци, че не могат да изтраят 4-5 дни докато се вее червено знаме! Ух, какви мъже сте завъдили, да ви завиди човек!  Thinking
Моят само ме гушка през тези дни и ми топли с лапа коремчето да не ме боли. Sad

# 143

Моят само ме гушка през тези дни и ми топли с лапа коремчето да не ме боли. Sad

И ние сме така..Wink
Само към края и ако съм в настроение си позволяваме "волности"..Wink)

# 144
..
Крадем от времето за сън и домакинстване. Laughing

Е, значи ще сменим поговорката: "Който си доспива, не си дояжда" с "Който си доспива, не си .. досексва  Joy"

# 145
Един мъж ще стигне до там, до където му позволите.

# 146
Аз сигурно ще съм единственият мъж, който ще срещнете да си признава, че свърша за по-малко от минута. Точно така е при мен - няколко тласъка и се изпразвам. Не е до тренировки и тъпите техники за задържане, забравете ги тия простотии. Това си е до човек, така се ражда и това е.
Компенсирам с останалите крайници и езика, доколкото е възможно...
Олекна ми, че си признах..

# 147
Хм..а ако след това веднага повториш, не е ли по-продължително? newsm78

# 148
Цитат
Хм..а ако след това веднага повториш, не е ли по-продължително?
Разликата е нищожна...

# 149
Цитат
Хм..а ако след това веднага повториш, не е ли по-продължително?
Разликата е нищожна...
На четвъртия път няма да е толкова нищожна .Пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт