Мъжете Рак

• 126 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик

камо ли пък рак - по скоро него ще "бутна "случайно" от терасата  Twisted Evil

Laughing    bouquet

# 451
Ние сме той рак аз лъв май нещо сме несъвместими :Д
Напротив съвместими сме, и ние вме така Simple Smile Но аз искам да попитам да кажете какви подаръците обичат раците - за мъж разбира се, че скоро ще има рожден ден и не мога да измисля Simple Smile

# 452
Скъпи и качествени,не обичат боклуци.

# 453
Техника, джаджи, маркови парфюми

# 454
Изчетох цялата тема с интерес. Аз съм мъж - рак и ще ви кажа къде сте налучкали нещата и къде безвъзвратно сте се оплели в недъзите на собствените ви зодии  Grinning smile3560

Та тъй:
– раците са безкрайно откровени. Ще рече - влизат в стаята и ви обясняват съвсем директно, че кракът ви е счупен на безброй места и трябва да има клъц. От друга страна няма да влязат в стаята и да ви кажат, че ваш близък роднина е починал по същия каруцарски начин. Раците уважават безкрайно едновременно и правдата, и вътрешния мир на всяко живо същество, независимо дали е фикус или човек. Затова в случай, че истината ще нарани достойнството ви или близките ви, тогава раците ненадейно стават дипломатични и деликатни.
– Наперени са колкото си искат - влизат в скъпи кръчми мърляви и с кални обувки и не им дреме - да. Но не са мачовци. Ако кажете на рак, че е мачо, ще ви задраска от списъка на интелигентните си събеседници. (Впрочем, когато рак ви задраска от някъде, връщане назад няма. Наистина. Няма.)
За раците мачовците са жалки селяндури и сравняването с тях е като да сравните самурай с неук селянин, нарамил чувал с ориз.
- Казвайки самурай, се сещам, че се отклоних - продължаваме. Раците са рицари. Ако можехте да се върнете в древния Камелот и да огледате Кръглата маса от най- бляскавите й дни, на нея щяхте да откриете в седнало положение само раци. Раците имат кодекс на честта и морала си, те имат собствена религия за правда и неправда, за космоса и за смисъла на живота, която си конструират сами - отнема им десетилетия усамотение, самоирония, мислене и себе-предизвикване. Тези моменти биват описвани от някои кухи лейки по-нагоре като - "офф, пак е депресиран и не издържам." No mercey for you, bitches.  Laughing
- раците са най- добрите бащи. Ако са бащи на дъщери, нещата заприличват на самия рай.
– раците могат да бъдат уникални любовници и партньори. Звучи късметлийско да имаш и двете накуп поне един път в живота си, но раците вадят точно такава оферта. Шансовете ви да се класирате обаче са нищожни. Обаче направите ли го, ще се чувствате като кралица - очаквайте цялата слънчева система, поднесена пред вас на тепсия, последвана от 4 часов великолепно дирижиран секс, каращ ви да преосмислите значенията на всеки един елемент от него, включително най- малки детайли преди-по време - и след цялата тая работа. За да накарате един рак да се вдъхнови и да покаже тия неща, ще трябва да сте едновременно остроумна, но не просташки хумористична, интелигентна и начетена, но не просто наизустила разни неща, ще трябва да сте красива, но не някоя кифла.... раците не се страхуват от независими жени, те търсят равностоен партньор, а не някоя цивреща мърла, увиснала на врата им. Тука често разни умници с много становища почват да обясняват, че раците имат нужда от силна жена, да им помага, да ги крепи и бла-бла. Бъркате. Раците търсят силни, независими, умни и красиви жени, но не заради споменатата причина, а защото за тях споделянето на магиите в живота е от фундаментално значение, а единствената жена, способна да сподели с рак всичко това е гореописаната жена. Кои са тия магии? -  любовта, децата, семейството, честта, вярността и правдата. Продължаваме.
- Раците са безкрайно вярни (Кръглата маса). Ако съумеете да накарате някой рак да ви заобича, той няма да ви изневери нито дори един - единствен път в живота си, нито изостави по каквато и да е причина, без изключения. Независимо какво се случи с вас - дори да се пропиете, зъбите ви изпопадат и загубите способност да го разпознавате - ракът ще се грижи за вас, докато или той умре, или вие умрете. Ако ви обича безкрайно е съвсем възможно да умре заедно с вас.
- Това са много креативни хора.
- Почвам да се дразня от собствената си ода към собствената ми зодия, което ме присеща, че:
- раците са самоунищожително самокритични и самоиронични. Ако е направил някоя простотия и два часа мислите с какви думи точно да го направите на нищо, значи сте загубила два часа от живота си. Това, което той сам си е причинил ще надмине и най- смелите ви надежди.
- Сменяме си настроенията, да. За мен си остава загадка защо това е проблем. Кой по дяволите обича вечно засмяни кретени? Ракът обича дълбочината на нещата, обича детайла, затова ако го видите спрял и втренчен с празен поглед в магнитчетата на хладилника, това не значи, че е потънал в себе си или в някакво настроение, а че разсъждава над някои детайли от разиграването,което го е впечатлило, докато е гледал футбол допреди малко.
- Ако вашия рак ви се струва спрял, затворен и прочие - значи не иска да е с вас, и целия контекст около вас върви заедно с вас - затова е спрял, и затворен, и прочие - единствената причина да не ви е теглил майната е гореспоменатия кодекс и вроденото му чувство за дълг и вярност.
- раците мразят тълпите и всичко, което обезличава човешката душа ( Началници и господари също).
- те предпочитат да имат 3 приятеля, но да изживяват истинско, дълбоко и искренно приятелство, отколкото тълпа обожатели.
- казвайки това се сещам - раците не понасят слагачеството, мазненето, така че, ако ще му правите комплимент, гледайте да го правите искренно и от сърце - иначе ще ви хване и чао.
- не обичат шикалкавенето изобщо. Ако видят жена да го прави - пишат й минус. Ако видят мъж да го прави - двойка за срока.
- те не обичат жената до тях да им върти игрички, ама никак. Не обичат никакви маски, преструвки. Не обичат гримирани жени. Обичат семплотата, стила, чистотата. За рака жената е най- красива сутрин в леглото, разрошена, топла и сънлива.
- те са едновременно затворени и душата на компанията. Настроения  Laughing
- раците са много защитни хора. Нападат само, когато атаката е най- добрата защита. През останалото време се фокусират да защитават семейството и останалите си близки. Ако причините зло на близък на рак, можете да очаквате възмездие, а то най- вероятно ще дойде, независимо дали скоро или след 20 години.
- ако се нахвърли срещу вас, това е 100% знак, че нещо сте го обидили. Дали с причина или без - въпрос на мнения. Но щом ви напада, значи вече сте го наранили. Раците са малко като животните в това отношение.

Най-великият българин е рак.
Та така. Дано съм помогнал.  smile3519

Боже колко мъка има по този свят, Боже!  Mr. Green

Днес за сетен път се убеждавам в едно "очарователно" качество на зодията! Постоянно губят важни документи, но все някой друг им ги е забутал нейде!

# 455
Изчетох цялата тема с интерес. Аз съм мъж - рак и ще ви кажа къде сте налучкали нещата и къде безвъзвратно сте се оплели в недъзите на собствените ви зодии  Grinning smile3560

Та тъй:
– раците са безкрайно откровени. Ще рече - влизат в стаята и ви обясняват съвсем директно, че кракът ви е счупен на безброй места и трябва да има клъц. От друга страна няма да влязат в стаята и да ви кажат, че ваш близък роднина е починал по същия каруцарски начин. Раците уважават безкрайно едновременно и правдата, и вътрешния мир на всяко живо същество, независимо дали е фикус или човек. Затова в случай, че истината ще нарани достойнството ви или близките ви, тогава раците ненадейно стават дипломатични и деликатни.
– Наперени са колкото си искат - влизат в скъпи кръчми мърляви и с кални обувки и не им дреме - да. Но не са мачовци. Ако кажете на рак, че е мачо, ще ви задраска от списъка на интелигентните си събеседници. (Впрочем, когато рак ви задраска от някъде, връщане назад няма. Наистина. Няма.)
За раците мачовците са жалки селяндури и сравняването с тях е като да сравните самурай с неук селянин, нарамил чувал с ориз.
- Казвайки самурай, се сещам, че се отклоних - продължаваме. Раците са рицари. Ако можехте да се върнете в древния Камелот и да огледате Кръглата маса от най- бляскавите й дни, на нея щяхте да откриете в седнало положение само раци. Раците имат кодекс на честта и морала си, те имат собствена религия за правда и неправда, за космоса и за смисъла на живота, която си конструират сами - отнема им десетилетия усамотение, самоирония, мислене и себе-предизвикване. Тези моменти биват описвани от някои кухи лейки по-нагоре като - "офф, пак е депресиран и не издържам." No mercey for you, bitches.  Laughing
- раците са най- добрите бащи. Ако са бащи на дъщери, нещата заприличват на самия рай.
– раците могат да бъдат уникални любовници и партньори. Звучи късметлийско да имаш и двете накуп поне един път в живота си, но раците вадят точно такава оферта. Шансовете ви да се класирате обаче са нищожни. Обаче направите ли го, ще се чувствате като кралица - очаквайте цялата слънчева система, поднесена пред вас на тепсия, последвана от 4 часов великолепно дирижиран секс, каращ ви да преосмислите значенията на всеки един елемент от него, включително най- малки детайли преди-по време - и след цялата тая работа. За да накарате един рак да се вдъхнови и да покаже тия неща, ще трябва да сте едновременно остроумна, но не просташки хумористична, интелигентна и начетена, но не просто наизустила разни неща, ще трябва да сте красива, но не някоя кифла.... раците не се страхуват от независими жени, те търсят равностоен партньор, а не някоя цивреща мърла, увиснала на врата им. Тука често разни умници с много становища почват да обясняват, че раците имат нужда от силна жена, да им помага, да ги крепи и бла-бла. Бъркате. Раците търсят силни, независими, умни и красиви жени, но не заради споменатата причина, а защото за тях споделянето на магиите в живота е от фундаментално значение, а единствената жена, способна да сподели с рак всичко това е гореописаната жена. Кои са тия магии? -  любовта, децата, семейството, честта, вярността и правдата. Продължаваме.
- Раците са безкрайно вярни (Кръглата маса). Ако съумеете да накарате някой рак да ви заобича, той няма да ви изневери нито дори един - единствен път в живота си, нито изостави по каквато и да е причина, без изключения. Независимо какво се случи с вас - дори да се пропиете, зъбите ви изпопадат и загубите способност да го разпознавате - ракът ще се грижи за вас, докато или той умре, или вие умрете. Ако ви обича безкрайно е съвсем възможно да умре заедно с вас.
- Това са много креативни хора.
- Почвам да се дразня от собствената си ода към собствената ми зодия, което ме присеща, че:
- раците са самоунищожително самокритични и самоиронични. Ако е направил някоя простотия и два часа мислите с какви думи точно да го направите на нищо, значи сте загубила два часа от живота си. Това, което той сам си е причинил ще надмине и най- смелите ви надежди.
- Сменяме си настроенията, да. За мен си остава загадка защо това е проблем. Кой по дяволите обича вечно засмяни кретени? Ракът обича дълбочината на нещата, обича детайла, затова ако го видите спрял и втренчен с празен поглед в магнитчетата на хладилника, това не значи, че е потънал в себе си или в някакво настроение, а че разсъждава над някои детайли от разиграването,което го е впечатлило, докато е гледал футбол допреди малко.
- Ако вашия рак ви се струва спрял, затворен и прочие - значи не иска да е с вас, и целия контекст около вас върви заедно с вас - затова е спрял, и затворен, и прочие - единствената причина да не ви е теглил майната е гореспоменатия кодекс и вроденото му чувство за дълг и вярност.
- раците мразят тълпите и всичко, което обезличава човешката душа ( Началници и господари също).
- те предпочитат да имат 3 приятеля, но да изживяват истинско, дълбоко и искренно приятелство, отколкото тълпа обожатели.
- казвайки това се сещам - раците не понасят слагачеството, мазненето, така че, ако ще му правите комплимент, гледайте да го правите искренно и от сърце - иначе ще ви хване и чао.
- не обичат шикалкавенето изобщо. Ако видят жена да го прави - пишат й минус. Ако видят мъж да го прави - двойка за срока.
- те не обичат жената до тях да им върти игрички, ама никак. Не обичат никакви маски, преструвки. Не обичат гримирани жени. Обичат семплотата, стила, чистотата. За рака жената е най- красива сутрин в леглото, разрошена, топла и сънлива.
- те са едновременно затворени и душата на компанията. Настроения  Laughing
- раците са много защитни хора. Нападат само, когато атаката е най- добрата защита. През останалото време се фокусират да защитават семейството и останалите си близки. Ако причините зло на близък на рак, можете да очаквате възмездие, а то най- вероятно ще дойде, независимо дали скоро или след 20 години.
- ако се нахвърли срещу вас, това е 100% знак, че нещо сте го обидили. Дали с причина или без - въпрос на мнения. Но щом ви напада, значи вече сте го наранили. Раците са малко като животните в това отношение.

Най-великият българин е рак.
Та така. Дано съм помогнал.  smile3519

Здравей Kanar, здравей Tikin Simple Smile
Хайде сега като жена обградена от Раци /майка, брат и мъж/, да споделя лични, близки наблюдения.

-

1. Авантаджии
 2. Скандалджии
 3. Психопати
 4. Стиснати
 5. Манипулатори
 6. Мързеливи
 7. С някого са само за изгода, свърши ли далаверата, изчезва и Рака
 8. Абсолютно безотговорни родители
 9.  Мъжът ми е роден на датата на "най-великият българин" ... И може да ме охулите, но според мен Левски е наложен герой и като при всеки рак, истината не е това, което изглежда ...

+
1. На първо четене заблуждават, че са добрички и мили /ако това е +/
  ......
И един поздрав:
Раците се мислят за юнаци,
хитреци са, хич не са глупаци!
Уж стеснителни, добри, тактични,
всъщност – пресметливи са, практични.
Някога със вас ще бъдат “мазни”,
друг път – всичко много ще ги дразни,
днес ще са засмени, приказливи,
утре – мнителни и горделиви...
Имате ли къщи, коли, вили –
най-добре е да сте ги укрили,
че “добрите” Раци най-обичат
чуждите имоти да завличат.
Ако могат, даже и държава
ще заграбят те “за чест и слава”...
Женят се понякога сто пъти,
за да пипнат тлъстички имоти.
В брака – чрез лъжите ще успеят.
Винаги на чужди гръб живеят.
Без скандали трудничко минават –
туй е мярка – нищо да не дават...
Раците не са добри съпрузи –
мъж, жена – рога ще ви нахлузи.
Козирогът лесно с тях се справя
и на място бързо ги поставя.

/неизвестен автор/

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 11:48 от vasilesa

# 456
Баси, ще излезе най-мразената зодия тва  Joy

# 457
Баси, ще излезе най-мразената зодия тва  Joy

Плаша се вече и аз hahaha
Който е бил с някого от тази зодия, никога не може да го забрави!
Кой както иска да го разбира.

# 458
  • Sofia
Ха-ха-ха, аз си мислех, че по-горе говорехте за:

... Петър Дънов е роден на 11 юли 1864 година (29 юни стар стил, Петровден) в Османската империя, село Хадърча, днес Николаевка, Област Варна, България. Петър Дънов е трето дете на свещеник Константин Дъновски и на Добра Георгиева. Негов дядо по майчина линия е чорбаджи Атанас Георгиев (1805-1865), български възрожденски деятел за църковна независимост. Баща му Константин Дъновски (1830-1918) е първият български свещеник във Варна. ...

А вие сте имали предвид:

... Васил Иванов Кунчев е роден на 18 юли 1837 г. в град Карлово,[2] в семейството на Иван Кунчев Иванов и Гина Василева Караиванова. Родителите му имат пет деца – Христо, Васил, Петър, Яна и Марийка. ...

Хайде без обобщения, моля! И без излишни изхвърляния  Peace

# 459
Здравейте! Изчетох няколко пъти темата с интерес и благодаря на всички, писали в нея, защото наистина ми беше от голяма помощ при изясняване /доколкото е възможно, предвид индивидуалността на всеки човек/ на характера на мъжа-рак. От една година имам връзка с представител на тази зодия и доколкото успях да го опозная, много от нещата, писани тук са абсолютно верни. Аз съм Телец, за сведение и положението е сложно, тъй като съм омъжена и по-голяма от него, той е разведен. Той пръв ме потърси в една социална мрежа, макар че сме имали служебни срещи преди това, но без лични контакти и затова бях много изненадана, че ме потърси /както казах вече-по-голяма съм от него/. Мина месец, преди да се срещнем лично, като пишехме и се чувахме всеки ден. Едва ли ще бъде изненада, ако кажа, че когато решат раците могат да омаят всяка жена- дамите тук знаят за какво говоря и какви са били техните раци в началото на връзките им. Беше изключително мил, нежен и внимателен, явно доста се е интересувал от мен, преди да ми се обади, защото знаеше неща, които не са така да кажа обществено известни /не знам от къде ги беше научил/. Точно това внимание ме спечели-не бих обърнала внимание на някой, който ме иска само за секс. Около 3 месеца всичко беше прекрасно, не се виждахме много често, но поддържахме постоянна връзка. Усещах постоянно внимание и задълбочаващ се интерес от негова страна, но като че ли за мен нещата ставаха прекалено бързо /още на третата ни среща поиска да се разведа и да се оженим/. Стори ми се прибързано-не се познавахме толкова добре за такава важна стъпка. Може би затова някак си се отдръпна-в повечето случаи аз трябваше да го потърся. Но не мисля, че беше от загуба на интерес-по-скоро ме наблюдаваше, защото не беше сигурен в мен. Ревнува ме много, макар че аз винаги се опитвам да го убедя, че искам само него. Харесва му да ме провокира, да ме накара да проявя ревност-явно за него това е доказателство за чувствата ми. Разбирам, че не се чувствува сигурен в мен-може да прозвучи нескромно, но изглеждам доста добре и явно това го плаши, че мога да го изоставя. Но аз също си имам своите страхове-той е по-млад от мен, жените го харесват и в миналото е имал доста връзки /повечето мимолетни, освен брака му/. Но постоянно прави някакви малки жестове, с които иска да ме убеди, че е скъсал с миналото си на Дон Жуан и много се подразни, когато веднъж на шега подметнах нещо по темата. Мисля, че много иска да му повярвам, че вече е сериозен мъж и мога да му се доверя за семейство и дете /много иска да имаме дете/. Наистина откакто го познавам, не ми е дал повод да се съмнявам в него и все пак аз като един Телец съм много ревнива, а и ми трябва време да обмислям нещата. Според мен това е и другия проблем-чувствува се обиден, че не се развеждам. Смята, че се виждам с него за развлечение, което не е вярно. Той иска семейство и дете, но още не го познавам толкова добре за такава важна стъпка. И не знам и как мога да го опозная , след като той се затваря в себе си и се виждаме рядко. А знам, че не иска да ме загуби-имахме 1-2 скарвания, след които при мисълта, че съм го оставила изпадна в страхотни черни настроения, но въпреки това пак трябваше аз да го потърся и да го уверявам, че искам само него. Трудно е да ги разбере човек какво наистина искат-веднъж кажат едно, после точно обратното. Но засега не искам да се отказвам от него и затова ще заложа на три неща-ЛЮБОВ, ТЪРПЕНИЕ И ДОВЕРИЕ! Дано да ми стигнат достатъчно. Simple Smile Има и още, но после ще пиша пак за този моя сладък рак Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 13:42 от kalidea

# 460
Добре дошла в клуба Peace Избора е твой, да се разведеш и да станеш рачешка съпруга или да не се развеждаш и да бъдеш рачешко гадже. Мисли много, защото ако си чела добре темата вече знаеш що за хора са 95% от тях. Добри са да, нежни, романтични/повечето/, страхотни в леглото, принципно верни на половинката, но пустите им настроения са непоносими. Трябва ти дяволско търпение за да живееш с тях

# 461
Аз само ще кажа на kalidea-едно е за туристи, други за емигранти относно дали да си гадже или жена  Mr. Green
Мое мнение е ,че за рак е хубаво да си му гадже и винаги да се съмнява е теб, паднеш ли му в кърпа вързана...отиде коня у ряката както се казва  Joy

# 462
Скрит текст:
Аз само ще кажа на kalidea-едно е за туристи, други за емигранти относно дали да си гадже или жена  Mr. Green
Мое мнение е ,че за рак е хубаво да си му гадже и винаги да се съмнява е теб, паднеш ли му в кърпа вързана...отиде коня у ряката както се казва  Joy
+1, затова с моят още сме гаджета и още дъъъълго ще сме си само такива Peace

# 463
Това, което най-много ме дразни сега е трудната комуникация. Не ми е проблем аз да го търся в повечето случаи, но не мога да не правя сравнение с началото, когато ме търсеше всеки ден по няколко пъти. Ясно ми е, че нещата с времето улягат и не е необходимо по цял ден да говорим и пишем, но сега пък отиде в другата крайност. Много се обидих, когато го търсих веднъж и не си вдигна телефона. Разбирам, че може да има работа в момента, но аз очаквам в рамките на деня, в удобен за него момент да ми се обади. Къде ти??? Обяснението беше "Имах работа". Същото е и с СМС-пиша, питам "Ще се видим ли днес?"-глас в пустиня. След тази "серия" така да я нарека, не го търсих доста време, след което той ми се обади, обиден, че не го търся и съм го забравила?????? Много моля някой представител на зодията да ми обясни логиката, защото аз нещо не схващам как така хем не отговаряш, като те търсят, хем се сърдиш?

# 464
  • Sofia
Май че тези мъже зодия Рак са трудни и за любовници, не само за съпрузи, така като гледам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт