Мъжете Рак

• 125 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Deutschland
В моят случай не. Прави каквото реши, ако му дам съвет, прави точно обратното. Иска мнението ми винаги, но накрая пак си е на неговото

# 496
В моят случай не. Прави каквото реши, ако му дам съвет, прави точно обратното. Иска мнението ми винаги, но накрая пак си е на неговото
Точно такова е и моето впечатление за мъжете рак. А егото им е едно огромно, сякаш светът се дели на тяхна милост и на всички останали  #Cussing out

# 497
  • Тра-ла-ла
По мои наблюдения мъжете Раци се делят основно на 2 типа - едните са чувствителни и нежни, а другите - егоцентрични и гадни. Mr. Green Двата типа един до друг - трудно бихте повярвали, че са представители на една и съща зодия.

# 498
  • sofia
Е, моят е чувствителен и егоцентричен едновременно...

# 499
  • Варна

Добре де, а не се ли поддават на известен натиск от страна на половинката?

Поддават се, що да не се поддават. Нали знаеш лафа "Не насилвайте нещата - вземете по-голям чук"  Mr. Green. Аз съм телец, мъжът ми е рак, а и двамата сме с асцендент лъв. Преди да го срещна има друго гадже рак - е направо умрях от скука. То не бе мълчание, не бе интровертност (да не кажа инертност направо). На моичкият много добре му се отразява лъвският елемент, защото е много общителен, хипер-мега забавен, не познавам човек, който да не го харесва (като персонажа, който си му е за пред обществото). Това, което ме дразни мен, е че грам не споделя чувствата и мислите си (тук рачешкия елемент), което в началото на връзката ни не беше особено благоприятно, когато трябваше да се разреши някой казус възникнал в процеса на опознаване. Да не говорим, че обяснения в любов (по-чести от два пъти годишно  Laughing), целуване докато се разхождаме и някакви издаващи сигнали на обществено място не мога да очаквам от него. Има си собствени начини да покаже на човека, че значи много за него, но и те се улавят след детайлно опознаване. До преди това е дразнещо, защото ако жената си е изградила стандартната представа за ухажване, остава разочарована. Има си и вътрешен свят, който си е само за него. Опитвала съм се и с добро, и с принуда, и с ултиматуми да го накарам да ми каже какво се случва там - е не става, закучва се, млъква и край на мача...Освен това е супер принципен - когато се запознахме аз имах друга връзка, която не вървеше и общо взето я бях отписала, но не беше официално приключила. Та ракът му с рак, беше толкова дистанциран и недостъпен, че чак след години и много крънкане от моя страна, си призна, че много искал да е с мене, обаче не можело то така, като съм имала приятел...Много е тактичен, нежен и обичлив, за по-добър баща на детето не мога да си мечтая, не го мисля ще се прибере ли или трябва да го завръщам от партита, защото е домошар. Страхотен изпълнител е на инструкции, но не бих го чакала "да се сеща" за разни неща. Например - доста пъти си е пускал болнични да гледа детето и винаги е било нахранено, чисто, приспано, лечението приложено по конец, но след направен списък т.1, т.2, т.3...Ако не оставя инструкции все нещо ще забрави, а аз съм много стриктна. Относно историите за колите от предишните страници - напуши ме на смях, защото е 1:1 същата история и у нас. Изобщо не е обидчив, нито командаджия. Има голямо чувство за самоирония и е силен отборен играч. Добре, че е с асцендент лъв, защото другите раци, които познавам могат да те убият от сухарщина (въпреки, че са много добри хора, на които може да се разчита). Аз отдавам голямо значение на асцендента на човека, като оформящ характера фактор.
И все пак, дебело подчертавам, че характерът на човек и това как ще се развие, мноого зависи от семейната среда при израстването. ММ произхожда от семейство, което не е добър пример в живота и това му е коствало екстра закрепостяване под черупката, за което наистина се изискваше много голям чук (кадифен, разбира се  Wink). Сега вече стана човек  Laughing

П.П. Синът ми е козирог с асцендент рак...направо не го знам как ще си намери жена  ooooh!  Laughing

# 500
П.П. Синът ми е козирог с асцендент рак...направо не го знам как ще си намери жена  ooooh!  Laughing
Аз отглеждам бъдещ мъж Рак и съм се хванала за главата. Както писа Кришка, егоцентричен и чувствителен едновременно. Какво ли ще каже снахата един ден  newsm78

# 501
мъжете козирог въртят жените без проблеми. Аз имам и баща и роднини козирози от мъжки пол...еми, никакъв проблем нямат и винаги са с красиви жени. Те създават илюзорното впечатление, че са стабилни и отговорни и много се влюбват в тях.

Мъжете раци много мрънкат, ама и те не стоят много на сухо, май.

# 502
Моят е рак с асцендент скорпион. Е, не мога да го трая понякога  #2gunfire

# 503
Интересно ми е какво бихте казали за комбинация между мъж Рак с асцендент Риби и луна в Скорпион и жена Скорпион с асцендент Скорпион и луна в Дева?  newsm78

# 504
Интересно ми е какво бихте казали за комбинация между мъж Рак с асцендент Риби и луна в Скорпион и жена Скорпион с асцендент Скорпион и луна в Дева?  newsm78

Много силна жена за такъв чувствителен мъж. Не мисля, че същият ще се чувства добре в такава връзка.

# 505
Здравейте. Искам да попитам какво мислите за такава връзка между жена -рак с асцендент рак и луна в скорпион и мъж - скорпион с асцендент - лъв и луна в телец? newsm78

# 506
И моят е рак с асцендент скорпион, а аз съм скорпион с асцендент дева.
Този човек на моменти ми е повече от непонятен- потаен, мълчалив и вечно сумти.
Направа ми е взел акъла този човек и вече наистина не знам какво да го правя.
Май просто ще го настъпя по скорпионски- пък да се крие колкото си ще накрая Simple Smile)

# 507
  • Русе
За нас, раците, сумтенето си е начин на общуване Laughing

# 508
  • Тра-ла-ла
За нас, раците, сумтенето си е начин на общуване Laughing
Нещо като звуците на делфините?!  Joy

# 509
  • Русе
Нещо като звуците на делфините?!  Joy

Мхм Wink

Общи условия