Всички мартенки сме тука - няма скука и отлъка! (30)

• 26 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,момичета:)
Имах още една ужасна нощ-толкова много кошмари сънувах тези 3 дена, че чак не ми се ляга..И при вас ли е така?
Днес пристигна леглото на бебка, сега таткото ще сглобява, че май доста време отнема..Количката се оказа не такава каквато ние искахме и сега чакаме да ни я подменят Simple Smile
Целувки на всички и стиснати пръстчета на всички:) Hug

# 376
Здравейте, момичета казвам се Силвия и много ми хареса вашата тема ще се присъединя към нея и ще я следя.  bouquet

# 377
  • София
derisa здравей и тук, радвам се, че се присъедини към нас.
Напиши само кога ти е термина, от къде си и какво бебенце очакваш за да те запишем на първата страничка

# 378
  • Враца
Добре дошла на новата мама.
lapiovra той мъжо не ми разтрива точно гръбначния стълб,а отстрани на него ,че там ме боли.Особено от ляво на гръбнака.
Милия той  толкова олио против стрии има по ръцете,че никога няма да се нацепят или напукат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 379
Ами от Годеч съм,  термина ми е на 25,03,2010,  Hug засега е  момиченце  и ми е втора бременност.

# 380
  • Враца
derisa добавих те на първа страничка

# 381
  • София
derisa, дошла   bouquet
Нинчу, не са лигавщини, следродилната депресия си е съвсем сериозно състояние и не бива да се подценява. Искрено се надявам да не се случи на никоя от нас, но не е зле да бъдем подготвени и ние и близките ни, че може да ни тресат хормоните по-силно отколкото през бременността. Аз преди няколко дни помолих мъжа ми да не ме вкарва в лудница ако ме тресне депресията  Laughing (това в кръга на шегата). Аз така си мислех и за други неща, че са лигавщина докато не ми дойдоха до главата. Например миналата седмица седнах на земята да подреждам един шкаф и после не можех да стана, въобще не знаех как да започна изправянето, извиках половинката, но вече се бях ошашкала и той едвам ме вдигна. А иначе смея да твърдя, че съм достатъчно гъвкава все още.

# 382
Благодаря ви, искам да се присъединя към болките в кръста те наистина са нетърпими понякога само масаж не помага някой пие ли нищо или с какво се мажете? Sad

# 383
Здравейте, милички.Аз сега се прибирам от разходка.
да почна докато не съм забравила всичко пак Mr. Green
Честити покупки на марисса и камаче.Много са хубави.
Челси, радвам се, че писа и че бебчовците са добре.
За болките в кръста и гърба и аз отдавна си ги имам.Не ми е направило впечатление нещо да ми помага.Масажистката ми се връща на 25-ти и пак си започвам масажите и се надявам да ми помогнат.
За коластрата на мен ми тече като съм под душа и съм се обливала с топла вода и ги притисна гърдите, но е малко.
Аз да ви кажа хормони ли е какво, но много съм изнервена и раздразнителна тези дни.Особено мъжо хич не мога да го понасям нещо.Много ме дразни.На мен не ми се реве, но нервата здраво ме е хванала.Направо съм яхнала метлата.
Някой питаше за кръвната захар-и аз да каже, че е абсол/тно нормална.А хемоглобина и моят е точно 112.Днес си взех резултатите от изследванията.Притесниме, че за белтък в урината пишеше следи.Какво ли значи това и на какво се дължи?Някой има ли такива показатели?
Ами, това е май.Ако съм забравила нещо и случайно се сетя ще пиша

Сетих се какво друго исках да ви питам.Относно тези торби за спане отгоре завива ли се с нещо?Все пак ръчичките остават отвън.Няма ли да му е студено на бебчо така?Може ли изобщо някой да ми разясни за тях, че се чудя дали да взимам.
А другото питане ми е за слинга.Може ли да се ползва при новородени или трябва да стане на месец примерно?

# 384
Момичета какво мислите за кръвна захар 5,2 защото лекаря ми каза да не ям сладко,баници и тестенни изделия много,а хемоглобина ми е 112,като го попитах не е ли малко нисък той ми вика как ще е нисък добре е,а доколкото аз знам  референтните граници са 120-160 не е ли така?Много се изнервям от тез лекари не съм доволна въобще,нямам право нищо да го питам,нито ми казва колко е голямо бебето,нито обръща апарата към мен че и аз да видя нещо,то той не го разбирал надали аз ще видя нещо,искам снимка а той-о моляте недей това струва пари,представяте ли си дори да имаш настроение излизаш от кабинета унила и разстроена.Има една дъртофелница дето пише на компютъра,все те хока,направо не ми се ходи на консултации честно да ви кажа,да не говоря пак че чакам поне 2 часа пред кабинета докато ми дойде реда,а кой знае какво те правят в родилното,веднъж лекаря ме пита как искаш да раждаш,викам нормално как да искам,ха вика ще можеш ли,викам що да не мога,понеже съм била пълничка можело и да не мога,абе викам ще мога аз а оная на компа ми вика(тя е мед.сестра в родилното,пенсионирана е вече но незнам защо още работи)моли се да не се паднеш на мен тогава аз ще ти припомня тези думи.
Ето на това му казвам РЕАЛНОСТ. Аз обаче много държа на отношението и изобщо не се примирявам, знаеш ли колко лекари смених и ЖК, докато уцелих и дотук съм много довола. Ходя на ЖК в частен кабинет, нищо не плащам допълнително и дори там ще ми слушат тоновете, но ще си раждам при другия лекар, който ме записа на тази ЖК. Не им се давам изобщо, как така ще се държат като идиоти. То е ясно, че като влезем да раждаме вече ще сме напълно зависими от  техните настроения, но докато съм права в буквалния смисъл, не съм легнала нагоре с краката, дотогава поне мога да си отстоявам принципите и да изисквам човешко отношение. После като им паднеш, ясно е че нямаш избор и колкото повече спориш, толкова по-гадни стават #2gunfire Защо не го сменила досега?

# 385
Krischeto е браво ,ти си готова с документацията. Peace Но аз имам едно въпросче относно направленията. newsm78 Кое от тях е за 30 дена  newsm78

Здравейте   bouquet

mama Iv, Направлението за раждане важи 30 дена. Днес ми издадоха 45 дневен болничен и попитах кога ще получа направлението.
На мен ми казаха, че ми го пускат без дата, т.е. да няма срок че така ще е по-лесно за мен.. Едното е направление на бременна до родилно заведение, а другото направление за хоспитализация, ти на кое му казваш направление за раждане?Аз така или иначе във вторник трябва да си взема картона, ако има и трето направление да си знам.

# 386
Здравейте  Mr. Green
Минавам само да кажа, че на Мариса покупките са страхотни и плюс това си я харесах за вестителка  Laughing
Иначе при мен се позасилиха отново болките в таза и предимно лежа.
Днес бях на консултация - беб е ок, но продължава да си е седалищно Rolling Eyes
Май,май няма да се размина със секциото.

А забравих...вече съм в 45-дневен болничен

# 387
derisa Добре дошла   bouquet сред нас макар и на финала  Hug Едно голямо и пухкаво бебе за финал да си гушкаш  Hug
За болките се съмнявам ,че вече има мама без тях ,но ще се трае  Praynig Hug
За слинговете открих един сайт http://www.zilana.com/carrier.html
ninchu_m за следродилната депресия наистина не я подценявайте.Лично я изпитах на гърба си когато родих 2-рата щерка ,но никога не съм спирала да се радвам на децата си,а таткото(които беше изключително търпелив) и роднините бяха на прицела ми #2gunfire и докато не се осетих сама , че така вредя на децта си не си седнах на д....то . Sad Rolling EyesТова си е нещо съвсем реално и истинско,което не го пожелавам на никоя от вас мили мои. Надявам се да ме подмине този път  Praynig Mr. Green
За коластра си имам почти всеки ден , но моля ви тези които нямат да не се притесняват предварително  Praynig Много често това става след като родите  Peace

# 388
Благодаря на всички ви за посрещането! Дано дочакам края че моята  принцеса на два пъти вече тръгва да излиза а то все не е момента  Laughing

# 389
  • ГО
Следродилната депресия и мен ме хвана, ама за щастие бързо ме пусна. Около 3 дни трая.
Иначе като се прибрахме у дома, че като ревнах...без причина. Гледам бебето спи в креватчета, а аз рева. Седнахме да обядваме, аз пак ревнах. Влязох в банята и като ми се счува, че плаче, а майка ми и свекърва ми са при него, аз рева, че не мога да ида да го гушна. После стана ясно, че въобще не се е будил, ама аз....И така около 3 дни и се успокоих.
Предполагам е нормално. Изведнъж попадаш в абсолютно друг свят, мислите за грижата за бебето, дали ще се справим и т.н. оказват влияние.

Общи условия

Активация на акаунт