Всички мартенки сме тука - няма скука и отлъка! (30)

• 26 794
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
А докато ме приемаха и седях в една стая срещу родилна зала чух първото проплакване на едно бебе. Беше много вълнуващо.
Това е най-вълнуващото и най-хубавия звук на света-първото  проплакване.Мамите със секцио поискайте си такава упойка с която ще чувате всичко не изпускайте първата глътка въздух на детето си

vassi79 и правилно си направила,ама аз тогава бях на 20 години и исках всичко да знам

# 76
Добро утро момичета! Леле чак на 5-та страничка успявам да се запиша!  ooooh! Браво на вас, много сте активни!  Hug

4елси, стискам много палчета! Дръжте се с твоите мъже, още някоя и друга седмичка да си седят на топличко.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover С изгладената шийка наистина и седмици можеш да издържиш, така че не се шашкай!  Hug

Дари, Кали, много хубави новини от прегледите! Браво на вас! Дари, много хубаво да си изкарате с бебе Любо на Боровец!

Мамо Ив, много неприятно с тия болести. Дано да не сте прихванали нищо от поликниниката. Дано и да не ви се налага да ходите пак там, а щерката да оздравява бързичко!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Shocked Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

# 77
Ей ама много сте активни днес...ама така трябва, така хубаво ме разсейвате  Hug 
Аз също съм от тези, които са забранили каквито и да е съвети. Съвети само от мама док. и никой друг. Настроила съм се много положително и за момента хич не съм се шашнала...даже ми е малко странно как още не ме е хванало шубето..., на да си кажа честно не ме е страх, не се притеснявам.

# 78
оооо ,това с проплакването на бебето първия миг в ,които ви го показват ,първото докосване и първия път ,когато ще го кърмите са моменти ,които никога няма да забравите и няма да имате с какво да ги сравните цял живот момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Е може би когато за 1-ви път каже мама, първото зъбче , първите стъпки и т.н  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМислете за това ,когато започне раждането Praynig Hug
даре , ахони  Joy Joy Joy и мен ме разсмяхте за което   bouquet
Ива , Тинк  Hug Hug Hug

# 79
  • Sofia
Здравейте. Исках да питам има ли мами от Младост?

# 80
А мами в района на Южния парк Thinking

# 81

Да, аз съм в Младост1 Simple Smile

Rosi17, ти къде живееш?

# 82
Аз пък искам да попитам появи ли ви се вече черната черта на корема,аз този път май ще се размина с нея( не че ми липсва де,ама се присетих тези дни)...

Имам още 2 дена работа и после си оставам вкъщи.Баткото ще бъде доволен Heart Eyes

# 83
  • София
rompecabezas аз имам линеа негра още от втори, трети месец може би. В началото се появи само тази която е под пъпа, а после от пъпа нагоре.

# 84
 rompecabezas и на мен ми излезе тази линия към 6ти месец, точно като при Antoniya The One, първо от пъпа надолу и постепенно продължи нагоре...много ми е чудно след раждането кога ще изчезне...знам ,че при всеки е индивидуално  newsm78

# 85
rompecabezas аз имам тази линия някъде от 6тия месец.Не е много силно изразена,малко е по-тъмна от кожата ми.

# 86
# 87
  • Sofia

Rosi17, ти къде живееш?

Младост2 съм аз. Хайде ако има още мами да кажат и да вземем да се запознаем лично Simple Smile

# 88

Rosi17, ти къде живееш?

Младост2 съм аз. Хайде ако има още мами да кажат и да вземем да се запознаем лично Simple Smile

Ще се радвам някой път да се видим. Хайде, ако има още мами в района да си кажат и може скоро да си организираме среща :–)

# 89
Iva* не се страхувай от спиналната упойка - няма абсолютно нищо страшно!  Hug Наистина нищо не усещаш и като ти сложат паравана и нищо не виждаш... просто си лежиш там и си лафиш с анастезиолога и лекарите  Joy Спомням си, че си разказвахме вицове и слушахме радио - даже поисках да сменят станцията на Радио 1  hahaha

Е това ми повдигна страxотно дуxа.. Darida,   bouquet  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт