Отговори
# 240
  • Бургас
МИККИ страхотна идея аз съм за с двете ръце.

Аз също подкрепям идеята. 
Искам да кърмя и всяка подкрепа е добре дошла.  newsm10
И аз искам да кърмя и със сигурност ще имам много въпроси   Simple Smile

# 241
  • Варна
Galia_5, после би ли споделила къде си видяла втората(скъпата),
и изобщо къде във Варна гледаш за колички.

И честита годишнина,разбира се!

# 242
Galia_5, после би ли споделила къде си видяла втората(скъпата),
и изобщо къде във Варна гледаш за колички.

ДА, няма да е зледа се отбележат и няколко добри магазина и във Варна  Peace

# 243
Благодаря ви момичета, наистина е страхотно усештането за нов дом. Както бях писала вече, ще се нанесем първата седмица на март, но аз страшно се радвам.

Галя - честит ви празник мила. txtloves  loveuuu Много семейно щастие о още десетки пъти по 6 години заедно ви желая. И дано все по големи изненади да ти прави и да те радва smile3503.
За количките които си си харесала - на мен ми допадна на Mutsi, но ти обърна ли внимание, че цената е само за бъгито. Трябва отделно да си поръчаш коша(285lv.), столчето(295lv.) и чувалчето(50lv.). И като ги сметнеш се получава една сума...

Лека вечер на всички.  bouquet

# 244
mama.radi, на първа странища има примерен списък за нужните неща за бебето, ето и още един!
Данче, моето бебе от доста време хълца - корема не подскача, а пулсира ритмично, все едно си усещаш пулса в корема!
bibi, какво стана с ушите?

# 245
  • Бургас
мама ради честита къщичка и от мен.Да изживеете само хубави мигове в него.
Valeto newsm59  bigdance2
Гале честита ви годишнина .Страхотна изненада , моя хич го няма по тая част аз съм инициатора в повечето случай.
Данче и моето бебче хълца от около 1 седмица все още е доста лекичко, особено като знам по-нататък как подскача коремчето. Heart Eyes
qnikzp  не се ядосвай мила , няма смисъл.Все пак ще стане както ти го искаш. Hug
J_M_M на мен също не ми се случвало ,ама знам че като имаш завишени левкоцити означа че имаш някаква инфекция , която в повечето случай може и да не е сериозна.
Момичета имам един въпрос кожата на корема много ме упъва постоянно я мажа ,но от това мазане вече стана много чувствителна и се зачервява.Инъче я мажа с Excipial Lipolotion и бадемово масло на Икаров и си мисля  че от него се получава.Та въпроса ми е дали си внушавам и имали мами който се мажат с масло на Икаров и каква и е реакцията в/у кожата?
Лека и спокойна вечер. Hug

# 246
  • София
deni 1971, май и аз ще раждам в Майчин дом, заради неонатологията, нали съм с близнаци.

Никки, настройвам се и аз за кърмене, ще ми е от помощ всеки коментар и съвет.

# 247
Здравейте  Hug
Днес бяхме на ФМ при Марков. Слава Богу всичко е наред. Бебетата си отговарят на седмиците, момченцето е една идея по-голямо от момиченцето. Тежат 1150 и 1100гр. Много съм доволна и спокойна. Прегледа продължи около 45 мин, обясняваше подробно и отговаряше на всичките ни въпроси. Имаме и диск  Mr. Green Относно раждането и аз ще съм в МД и точно на 19-ти няма да мога да отида на отворените врати. Дано има още една дата по-натам...

# 248
Валето ЧРД, много здраве, щастие и красиво бебче април месец ти желая  smile3525
Микки и аз подкрепям идеята  Peace
Това за хълцането и на мен ми беше интересно  Mr. Green ама явно аз няма скоро да го усетя ...

# 249
Здравейте, мами!

Аз пак много съм изпуснала, доста сте напреднали в новата темичка.
При мен всичко е наред и понеже вече започваме 7-ми месец, някой може ли да ми припомни защо трябваше да се купува шапчица за бебето по това време. То беше някакво суеверие де, но вече много ми се купува нещо бебешко и съм запомнила това за шапчицата, само дето не си спомням причината, поради която се правеше.

# 250
Danna това за шапката на мен ми го казаха, като се похвалих, че усещам бебка - казаха ми да и купя шапка та да излизала с главата напред   Peace

# 251
  • София
zlatоmira, аз ползвам Excipial Lipolotion и със сигурност не е от него, за бадемовото масло не знам. Wink

# 252
Аз пък използвам бадемовото масло и нямам такъв проблем! Остава да е от съчетанието на двете! Wink

# 253
  • Бургас
Абе и аз имам такива съмнения че се получава от комбинацията от двете.Ама като ме е страх да не се нацепя  пак  Close се мажа като луда и трето мазило мислих да си купувам ама май няма. Crazy

# 254
Здравейте и от нас Grinning
Лъки77, по колко калций ти изписа гинеколога и при какви показания? Аз се замислям дали да не си поискам следващия път и на мен да ми изпишат, защото ми се струва, че не мога да приемам нужното количество с храната. За течението, ако много се притесняваш, обади се на лекаря си и се консултирай. Може да ти пусне изследвания някакви.

Приблизително два месеца след раждането не можех да стоя от болки в таза и гърба. Ходих при ортопед, невролог и на физиотерапия. Еми не минава и това е. Изпробвах какви ли не народни рецепти и лекове и резултат нулев. Последното което мислех да направя е да си купя космодиск защото само това не бях пробвала. Веднъж водейки детето при друг ортопед споделих отново проблема си, показвам му снимките които ми бяха правили и назначените лечения. И тогава той ми предложи да ми направят едно изследване което измерва плътността на ставите и се оказа, че направо съм първа фаза остеопороза. Веднага започнах лечение и след около два месеца резултатите ми бяха перфектни. Доктора каза, че или организма не е усвоявал правилно или не съм се хранила правилно. Таза това този път пия калции +витамин Д. Защото само като се се тя как бебето реве в кошарата, а аз пред нея и с неистови усилия го взимам от там..... не ми се преживява отново. Въпреки това се старая всеки ден да ям храна богата на калции и се надявам този път да се наслаждавам на майчинството си и децата, а не да будувам по цели нощи от болка  и разходките в парка и грижите за детето да са ми в тежест. Малко дълго стана ама да си разкажа.

Искам и друго да питам, има ли някой който да да пие гинопрал. Днес го пих за първи път и имах адски неприятни странични ефекти и цял ден бях извън строя, явно ще трябва да посетя кардиолог за да ми изпише нещо за сърцебиенето.
Момичета, толкова съм притеснена от тези контракции, че не смея да купя предварително нищо за бебо. Със сина ми всичко си бях подготвила предварително, но това стана в началото на девети месец и то защото нямаше на кого да разчитам. Сега съм малко по-спокойна защото и майка и свекърва ми са близо до нас, пък и вече имам опит.
 Ами това е за сега ама като се сетя още нещо ще пиша по-късно, че и без това по цял нощ обикалям от стая в стая...

Общи условия

Активация на акаунт