Отговори
# 255
Лелееееееееее, къде греша  Thinking!? Целият ми отговор излезе като цитат?  Tired

# 256
  • София
valeto, честит рожден ден, да си жива и здрава! (ама си траеш Sunglasses)   bouquet

Galia 5, честита ви годишнина. Много любов и щастие в семейството ви! Хубаво си починете на Арбанаси ( много го обичам това местенце)   bouquet

Мисля, че и моето бебе хълца от 10-нa дни някъде, ама не бях съвсем сигурна (пулсира ми корема, много ясно се усеща). Само днес например, го направи 3 пъти за по 10-на минути. И дребната беше страхотна хлъцла, явно и това ще е така. Wink

Лека нощ на всички и хубав уикенд! Hug

# 257
Здравейте и аз да се запиша в новата тема. И аз се замислям да раждам в Майчин дом  и мисля да ходя на 19, но не успях да се запиша , защото не ми вдига телефона дано да ме пуснат .
А между другото аз съм със синя звездичка   Laughing

# 258
  • София
минавайки да ви гушна Hug

# 259
  • гр.София
Здравейте и аз да се запиша в новата тема. И аз се замислям да раждам в Майчин дом  и мисля да ходя на 19, но не успях да се запиша , защото не ми вдига телефона дано да ме пуснат .
А между другото аз съм със синя звездичка   Laughing

Не се притеснявай аз се обадих и ми казаха на 19.01в 14ч. пред регистратурата на МД без да се записвам.Ако дойдеш обади се.

# 260
  • Карлово

Здравейте отново!
От прочетените отзиви, оставам с впечатление, че проявявате интерес към инициативата. Консултантите ще отговаряме само по въпроси зададени конкретно към нас и по никакъв начин няма да се намесваме по въпросите, които си обсъждате тук.
За да няма неискани съвети, ви предлагаме за всеобщо улеснение, ако имате питане конкретно към нас, да го маркирате някак чрез форматиране, например: Микки и Правда, интересувам се за... едикакво си  Simple Smile.
Така ще се откроява и ще сме спокойни, че няма да пропуснем нещо, което може да се окаже важно и интересно за всички, а на въпросът ще може да се отговори своевременно Simple Smile
Голяма сбирка от интересни и полезни статии може да намерите в Библиотеката на кърмаческия подфорум.
Може да задавате своите въпроси и във Форум за консултации с Ла Лече Лига за кърмене и захранване на бебето

Микки, супер инициатива Simple Smile Аз ще се възползвам отсега- откъде да си взема Лансинох? Преди го ползвах и бях доста доволна, а сега лежа и не съм обикаляла магазините  Crazy Ще ми се да знам откъде да поръчам да ми го купят, живот и здраве   bouquet

ЕлиМели, би трябвало да го има по аптеките. Може някой да попита вместо теб, предполагам, че дори и да го нямат в наличност, биха могли да ти доставят. Чист ланолин върши същата работа. Както и всякакъв друг крем за разранени зърна, който е без отмиване е по-добре. Мисля, че и на Авент е без отмиване, а те се продават в бебешките магазини.

# 261
Привет!  bouquet

Аз също ще раждам в Майчин дом.Ходя  на прегледи там и от последния (6 януари) подразбрах ,че патологията на 7-ия етаж предстои да бъде ремонтирана и преобразувана в следродилно отделение.Дано до април приключат с ремонта  Mr. Green.

микки,подкрепям с две ръце  Peace

# 262
  • София
Здравейте и от мен  Peace
Slavchi уникални клипчета, благодаря, че ги сподели  Heart Eyes
Valeto- Честит Рожден Ден!! Бъди здрава и щастлива, желая ти много цветни мигови и моменти на щастие, любов и разбирателство!! Нека април те зарадва с прекрасно, здраво бебече!!  newsm51
mama.radi, нека в новия Ви дом е топло и уютно, пълно с любов и усмивки!     party002
Galia_5 - Честита годишнина!! Продължавайте заедно все напред, обичайте се и се подкрепяйте!  Hug
Микки - предложението Ви е прекрасно, аз от няколко дни се ровичкам из кърмаческите форуми, даже утре съм се засилила за темата - лекциите за кърмене ‘Как да кърмя успешно бебето си?’, организирани с подкрепата на Ла Лече Лига Тема: Подготовка за кърмене. Начало на кърменето и първи дни с бебето, така, че ако си там ще се видим Heart Eyes
ако и друг се реши -16 януари, събота от 11:00 часа, мястото е: Център "Съвременни родители", ул. Русалийски проход 15−17, вх. 3, офис 41.
Лиота и Ивета ми се губят, как сте, драснете по ред  Praynig
Лека вечер  Peace

# 263
Момичета, много се радвам като чета за инициативите по кърмене в България! Аз съм по принцип голям привърженик на кърменето и с първото дете бях убедена че ще го кърмя. Имах много проблеми в началото, сигурна съм че доста майки биха се отказали дори, но аз бях много упорита и се справих най-вече с помощта на консултанти по кърмене. Тук всяка болница си има такива и предлагат помощ още от деня в който е родено бебето. Дано всички,които имаме желание да кърмим успеем  Hug Hug Hug

Аз това за шапката не го знаех  newsm78 и първата покупка за синът ми бяха чорапки, но пък детето си се роди нормално с главата надолу.
Тези суеверия ме скъсват от смях. Като например това за киселините и бебето  с коса. Ми аз имах непрекъснато киселини, а бебето ми беше плешивко  Joy

Хубав уикенд от мен на всички! Hug

# 264
Микки и Правда, аз имам въпрос, който от известно време ме вълнува. Интересуваме, трябва ли предварително да се приема максимално естествено по произход стимулиращо средство за производство на кърма?

Виждала съм например да се продават чайчета, които спомагат този процес. Една позната в чужбина през бременността пък е приемала смес също с цел наличие на кърма след като бебето се роди. А при нас в това отношение как е?

# 265
  • Варна
Добро утро майчета. Аз както винаги кукнах още в 7 часа и чакам милото да се събуди. Много ви благодаря за пожеланията  newsm51 Забравих вчера и аз да кажа, че подкрепям инициативата на Микки и Правда. Ще са ни много от полза.
Galia_5, после би ли споделила къде си видяла втората(скъпата),
и изобщо къде във Варна гледаш за колички.
, няма да е зледа се отбележат и няколко добри магазина и във Варна  Peace
От официалният сайт на Mutsy разбрах, че във Варна тези колички се предлагат от ”Депо бебе център” Варна, ул. Георги Бенковски 64 (до колхозен пазар) - тел. 052 / 604 194 и "Слънце”, бул. Владислав Варненчик 36 (бивш Дет Маг и м-н Мания, до Глобул), тел. 0888 / 760 397. Доколкото разбрах и двата магазина са доста големи и предлагат голямо разнообразие от марки. Аз, обаче, като звънях и в двата магазина нямат в наличност точно този модел на Mutsy, но нмяло проблем да го поръчат и 2 дни е доставката.
mama.radi, видях че всичко общо като цена излиза много повече, но аз се отказах от това столче за кола (ще взема някое по-евтино) и от коша за новородено. Само зимно чувалче ще взема.

# 266
[Здравейте,аз също съм от фен клуба на количките MUTSY и се опитвам да свикна с цената ,която трябва да платим за нея TiredОт обиколките по магазините разбрах,че този модел Transporter ,на които си се спряла не е много удачен,защото летния кош не може да се завърти към майката.Това определено е "- " за мен.А лошото на летните кошове на МUTSY,е че нямат пълно легнало положение и трябва да се купи или коша за новородено или комбинираното столче за кола -Traveller,което имало пълно легнало положение.Аз като се замисля май по-добре да си взема това столче(и да го ползвам хем като кош за новороден и хем като кош за кола ,дават го от 0до 13кг) +летния кош,защото за пролетно бебе зимния кош е излишен newsm78.Хубавото е ,че всичко се поръчва поотделно,а не в комплект и може да се разсрочат малко покупките  Thinking

# 267
Привет!  bouquet

Аз също ще раждам в Майчин дом.Ходя  на прегледи там и от последния (6 януари) подразбрах ,че патологията на 7-ия етаж предстои да бъде ремонтирана и преобразувана в следродилно отделение.Дано до април приключат с ремонта  Mr. Green.

Здравейте тумбачета Hug Hug Hug...................и аз ще раждам в МД със секцио по медицински причини..............началото на април...............
       на 19.01.2010 в 14.00 ще дойда да разгледам ,че какво ли не съм чувала за хигиената и т.н...........

.....................за срещата мисля за края на януари или началото на февруари.....................кзвайте мнения.............и пак ли на същото място-Дон Домат

# 268
  Здравейте тумбачета   ...................и аз ще раждам в МД със секцио по медицински причини..............началото на април...............
       на 19.01.2010 в 14.00 ще дойда да разгледам ,че какво ли не съм чувала за хигиената и т.н...........

.....................за срещата мисля за края на януари или началото на февруари.....................кзвайте мнения.............и пак ли на същото място-Дон Домат

# 269
Добро утро маменца, напоследък гледам доста сте изписали :') Много е готино това нещо с отворените врати за всички болници дето са го направили в софия, браво на хората...поне ще видите за какво става въпрос и тогава ще решите къде точно да раждате и кого да ви изражда.Ние тук в Сливен нямаме голям избор, една общинска и една частна болница, но ще се насоча към първата, много отрицателни неща чувам за другата....За количките, какво да ви кажа, аз честно казано се присъединявам кам майките дето мислят че 1000 лв за количка не си заслужава, затова се спрях на тази на прег перего уно, хем е комбинирана хем струва 690 лв...много се двулмя още за креватчето и останали мебели в детската стая...Иначе с Денис сме добре, поритва особенно сутрин и вечер, расте бързо, до началото на 6 месец трудно можеше да се забележи корема е сега се разпъва все повече и повече всеки ден, а странното е че моята док каза че си отговаряло на седмиците и по размер, направо се чудя де се събира тоя бебчо Crazy Абонирах се за списание кенгъру, намерих го доста интересно в сравнение с остан алите списания за деца...Това е засега, желая ви лек и ползотворен ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт