Августовски бебета - тема № 8

• 21 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък като съвсем малка съм живяла 4 г в Пакистан  Mr. Green И аз като Ани почти нищо не помня, но нашите са с изключително топли чувства към онези времена.

Кажете днес да й въвежда ли броколито или предвид обрива от кайсиите да изчакам ден да й мине? Или няма проблем просто да й спра кайсиите и да дам новото? Но пък ако от него прояви алергия няма да знам от какво е  Thinking Захира пак ще каже, че сама си отговарям на въпросите  Laughing

Днес Тони (Италиана) им рожден ден, да знаете Wink

# 526
ами да е жива и здрава Тони и само радости и усмивки тъкмо слушах хороскопа за родените на този ден...да осъзнаели грешките от предходните 9 години и да не ги допускат вече...дрън дрън май ама да споделя  Peace

според мен изчакай да мине обрива и тогава и давай нова храна (мое мнение разбира се)

# 527
  • Варна
Янче, според мен по-добре да изчакаш и наистина сама си отговори на въпроса Laughing Дай и нещо, което си въвела Peace

Захира, Ани, така ви завиждам за Куба(и съвсем не е благородно Grinning), аз така искам да отида там и в Дубай, не ми се очертава, но аз си се надявам Whistling Аз съм ходила само в Македония, ама то не е чужбина Mr. Green

Италиана, ЧРД    bouquet Да си жива и здрава, много щастлива, обичана жена и майка и още едно детенце

# 528
Янче въвеждай го! В  някои  книги даже чета, че може с броколи да се започне захранването.

Тони ЧРД! Да си здрава, много щаслива и много обичана майка и съпруга!  Козирог ли си или Водолей на границата?

Днес отменям  Аси  Grinning
Хайде ние излизаме навън, че пекна слънце!

# 529
  • София
Италианка ЧРД да си жива и здрава и много обичана. Пожелавам ти само хубави емоции и много да те слушкат всички.  newsm51
При нас нощните одисей продължават и усещам, че в скоро време ще има един син бебешки памперс.
Днес сложих на малката маймунка банан в кашата много и хареса позиваше преди още да и дам лъжицата. На мама лакомииката.  Simple Smile
Хайде ние да се оправяме да не изпуснем хубавото време.

# 530
Е, Янче, опасна си!  Hug
Захирка, Водолей, ама си откривам черти и от Козирог
Айде сега да почерпя за мое здраве:

Най-прекрасният подарък си го получих преди пет месеца и половина, сега си пожелавам да сме живи и здрави да му се радваме!

Мерси на всички за поздравите!!!  Heart Eyes

# 531

Момичета да ви почерпя - малко на патерици - на 19 януари чукнах 29 лазарника.

# 532
ЧРД на Италиана и Сосми! Да сте живи и здрави и много да ви слушат и глезят всички вкъщи!  smile3525 smile3525
Данче как е Бобко? Всичко е наред нали?
Янче нали ти казах за мъхестите. Дано да е инцидентно и да не се повтаря. Александра се обрина от обикновен сок от морков /не купен/. И сега няма сок от морков. Само в сварен в пюрето.

# 533
СТИГА С ТЕЗИ ВКУСОТИИ ПО СНИМКИТЕ ЕЙ, НЯКОЙ ЕЙ ТАКИВА КАТО МЕНЕ ДЕТО АМА ХИЧ НЕ УМЕЯТ ДА ПРАВЯТ СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ  chef , А МНОГООООООООООО ОБИЧАМ САМО  МИ ТЕКАТ ЛИГИТЕ ОТ ТЕЗИ СНИМКИ  smile3538

# 534
Сосми и на теб ЧРД на патерица! Всичко най-хубаво ти пожелавам!

Навънвремето е страхотно, аз отпраших чак до Южния парк,минахи през този Бейби маркет дето ми казахте на Нишава 153 и си напазарувах малко пюрета даимам в запас. Който се интересува от цени ще пиша. Имаше и някакви пюрета Плазмон по 2 бр., които за пръв път ги виждам. Честно ви казвам като ги разгледах голяма част от тях ми се виждат буламачи - горките бебета, аз ако съм ще си карам само на кърмица Grinning .
А пропуснах да кажа, че във въпросния магазин има 30% намаление на дрешките.

# 535
Здравейте момичета!
За мое огромно съжаление не мога да ви чета напоследък.Времето ужасно застудя и неи се применстих ме в другата стая да спим и компа не е при нас.както казах не съм ви челе отдавна и нама да мога да си наваксам,но се надявам,че свички сте добре и бебчетата също.Ние сме супер,хапваме пюрета,малко каша са следобедна закуска и плодово пюре да десерт(защото е много запечен,но и те не ни помагат,както и да е).
Честито на всички месечинки,рожденници и именници(дори и с малко закъснение).
Честито на всички бебчета с нови зъбчета tooth
Дано мога скоро пак да се включа и да разбера какво ново при вас.Целувки от нас .

# 536
Майчета я ми кажете вие с какви лъжички храните малките фъстъчета. сега научих от една приятелка , че трябвало лъжичката да бъде мека (?). Ние се храним с лъжичката на "Авент"(синята) и нямам оплаквания, а и незнаех, че трябва да е мека, но неразбирам защо?При положение ,че бебока не ми се сърди за лъжичката трябва ли да си копувам такава гумена?
 newsm59 честит рожден ден на празнуващите да сте много здрави и послушни бебчета

# 537
Хранила съм и с обикновена метална лъжичка /не е мека като се сещаш  Laughing /, знам за мами, които хранят със сребърна лъжичка.. и те не са особено меки Wink Така че въобще не е важно според мен каква е лъжичката.. Аз храня с мека - да, защото такава си купих още докато бях бременна. Цял комплект на Канпол с 1 твърда и 2 меки с различна големина. http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4714 Ако температурата на хапването е над 40 градуса стават розовки Simple Smile

Честит рожден ден на Италиана и Сосми! Simple Smile   bouquet

# 538
и аз смятам че няма значение лъжичката щом е удобна-аз в началото хранех с метална, ама той много я хапе и затова взех мека това е единствения плюс и още че не дере ако му обираш по устата  Heart Eyes
карай си с каквато имаш

ааз да ви кажа колям ни е кеф като ни говорят римувани приказки и стихчета от рода на "бабо мравке..."

направо спира рев, спира всичко и слушааааааа

та сега съм взела една тетрадка и ги преписвам че не ги помня наизуст всичките и ще четем какво да правим

нали лъвчетата обичат да им се обръща внимание -не просто да се говори а НА НЕГО да се говори  Joy

# 539
Алегория, моята щерка много обича песничката "Едно мъничко джудженце удари своето краченце. горчиво седнало да плаче - на кого да се оплаче, че Дядо Коледа с шейната е вече минал през гората" Зяпва като хипнотизирана.. способна е и да спре да яде като я чуе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт