Аз от доста време не съм писала ,но все няма време.Иначе горе долу успявам да ви попрочета .
И ние днес големи етусиасти -излизахме на вън , но е доста студеничко .Излязохме за около час ,за да заспи ,тъй като само навън спи малката сладурка и сега продължава да спи в коридора. Вкъщи заспиване няма .Има ли и други такива бебчета дето немогат да спят у дома ?
Иначе виждам ,че доста сериозно сте разцъкали темата за захранването.Аз засега само събирам инфо ,т.к и аз като Италиана, съм фен на кърменето и мисля да започвам като навърши 6 месеца.Пък и педиатърката ми също мисли като мен -което е добре.Аз също мисля да си водя табличка за това какво съм дала ,кога , реакций и т.н
За обръщането - и Калина официално се обърна от гръб по корем преди няколко дни.Защото преди това се обръщаше , но не можеше да си извади ръчичката , сега и това движение го отработи .Та затуй и онзи ден я хванах във въздуха- като нищо щеше да падне от дивана.Направо ми спря сърцето.Вече не я оставям без наблюдение.
Хариелка и аз съм все още без цикъл ,но и не изгарям от желание де.Преди седмица ходих на преглед и доки ,казаче поне още месец-два няма да го има.
Май засега е това-и скоро пак ще се включа.
Хубав уикенд на всички и много,много да слушат бебчетата:0