Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 25 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Сега докато пафках, се сетих за цицките на Сиси ф. Сиске, още ли са ти толкова големи, душа? На бала нали беше срещу мен, ми аз като мъж очите ми все там ми бяха като говореше  Grinning! Ма така е, Бог дал, дал, че се забрайл!!!

Още, още, мацко  Joy Ама напоследък взеха да се излагат и не пускат много  newsm78 Поне мъжо се радва  bowuu , че аз с такъв размер ГО никогаж не съм била  #Crazy Heart Eyes

# 106
мерси пускам да търся

# 107
мерси пускам да търся
Ето какво намерих аз, трябва да е тя:
http://search.yellowpages.bg/firms/d+r+mitewa,+dobrinka+minchewa … tomatologija.html

Редактирах си поста, сетих се и за един друг стоматолог.Виж и него  Peace .

# 108
мерси мимози, проблема е че сме на две и половина а малко зъбари искат да работят с толкова малки деца дето на всичкото отгоре не си отварят и устата

# 109
  • Бургас
Ах Валето какъв е нахилееееен Пу пу пу не мога да му се нарадвам. Мимози тая снимка дето е ухилен до ушите ако не си я направиш на фототапет .....

# 110
Миме, направо кожата ти одрал !!!

# 111
И какви хубави сини очи има......

# 112
  • Бургас
Мммм пу-пу Валето, голям мъж станал Peace
Абе, хора, на Кольо май му никне зъбче #Crazy Е ли Е възможно? Не е ли малко ранко? АМа нещо е на път да се покаже долу в ляво...той и за това милия все бута нещо у устата си newsm78 и такива слюнки вадиииим - балончета , че чак се дави .... newsm78 На 22-ри сме при Караджова, та ще видим кви ги върши дечкото...

Даноооо, пекна слънце, аз чакам мъж ми и вадим малкия;-) А за кърменето у дома - стигха се втриса - аз вече къде ли не съм се голила - вкл. и на паркинга на Пикадили - минават хора, зяпат - Я си храним детето! Кой не му изнася - да не гледа ( е, все пак съм се покрила с одеалце де, не го траздавам конкуренция на Плейбой Peace)

# 113
Миленке навън мойто момиче е 3 градуса  Shocked, аз мойта посмъртно няма да я извадя, а и тя толкова сладко си спинка в момента-грехота е да я сабуди човек   love001

# 114
  • у дома
Тенкю момичета, да видим каква ще я свършим до 21-ви, защото до сега съм се цедила, кърмата ми рязко намаля за има-няма два дена  Tired
Маципис, Гого не излиза добре на снимки, ама на живо е голям убавец. Оня ден звъни баба ми, гледала му на кафе и ми вика - Каката ти е красавица, ама след Гошко цяла върволица мадами виждам, по-красив ще е  Mr. Green
Сенсейшън искрено ти завиждам, туй мойто чаве само се кокори и като вземе едни браунови движения с ръцете да прави, все едно дирижира оркестър и не спиииии, ама хич....
На ся пак реве - иска да го гушкам  Crazy

# 115
  • Бургас
Много сте сладки, всички, пу-пу-пу  Hug

Миме, тези сини очички -мечтата ми  Blush

Ето и малко снимки на Зарка-гъзарка, дива скорпионка  Joy

Да видим дали ще се класираме за някой ерген  Blush Heart Eyes Laughing

http://sisi80.snimka.bg/children/kids.463121.16929739

# 116
Е как няма да се класирате-такава фина мацка е Hug.Ние се нареждаме на опашката за баткото!

И на мен хич не ми се излиза с малката в такова време.

# 117
днес на Банго Васил ми е термина,но моето циганче не иска да циганче май
довечера сме на запис на тоновете,но този път няма да си взема багажа (ще предизвикам съдбата  smile3508 )

# 118
Какви са ви хубави децата Пу, Пу да не им е уроки. Кога и аз ще мога да си гушкам моита бебка .

# 119
  • Бургас
 Joy много се забавлявах с вас докато ви изчета писанията...То туй майчинството не е лесна работа..

Мацо, вече се спряхме на Лактана. За повръщане Фризовом-а не му ли помага?

Общи условия

Активация на акаунт