Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 25 103
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

[/quote]

Валееее, с тия габарите моя все го приклещвах и ще-не ще - на жертвената клада. Виках му - залюби ме 50 кила и мЪ оплоди, ся шЪ мЪ любиш и 70 оплодена  Joy Пък и му виках, че баш майсторите на голям тезгях работят....Ама ха! То на Убавото и баба знае, нека и той да се потруди малко:peace:
[/quote]

Joy Joy JoyЩе ме уморите...Не ме карайте да се смея толкова, че ме боли корема и най-много да родя преждевременно Joy

# 91
Мм сън...той отдавна не е това ,което беше....  Mr. Green
Дали ще се засечем с теб майче??? Simple Smile
Може ,може . Нищо не се знае,името ми е Деси.
Калинка,термина ми е 12.02, като гледам на Нанси2010 също е там горе-долу,ама никога не се знае . В понеделник съм на преглед в Девата да видим какво ще каже доки. А ти?
Деси аз за сега съм за секцио казаха ми че бебо е крачно разположен а таза ми бил крив и тесен и нямало как да се обърне. Така че в началото на март май ще съм под ножа  Wink

newsm78:Мнооооого е рано да ти обсъждат предлежанието на бебето!До март има много време.Кой лекар ти го каза?И как ти прецениха таза,много ми е интересно?

Проста Мария,ще те закараме,стига да искаш.

# 92
  • Бургас
Вале Мога да мина да ви забера Grinning Има място за още човек и половина само количката няма да има къде да я мушна.
аааа аз докато натисна публикувай и мая ме изпревари Simple Smile

# 93
  • Бургас
Аз още не знам с кой точно ще се джойна - брат ми или мъж ми. Ако е с мъжо - мога да взема още една майка с челядта, но ако съм с брат ми, няма да стане - неговата кола е от спортните, сплескани машинки - както той сам вика - ергенска машина Peace

# 94
Ами аз Мели още не знам дали ще идвам, имам си едно правило "Кърмене само у дома" и не ми се ще да го нарушавам. Но има още време до 21 ,може и да сме минали само на АМ дотогава.
Хайде и аз да го похваля мойто дяти, изобщо не реве (стига да не е гладна) ,пу пу. Вечер като я сложа в 21:00ч в кошарата в 07:00-07:30 се събужда да яде,храня я за 10 минути и после до 10:00ч спим. През деня също е голяма кротушка ,цял ден на шезлонга се оглежда и се смее. А онзи ден ни сложиха Пентаксим за втори път, без "Гък" да каже,изумихме се аз,мъжа ми и лекарката  smile3533
П.П Някой чувал ли е за д-р Каспарян и имате ли мнение за нея? Препоръчаха ми я като спяциалист по детското хранене.

# 95
Айде добро утро и от мен сега. Неделинче, имаш фотографски заложби  да знаеш! Майче, твоята Емануела има ли си вече гадже  Heart Eyes?
Ква разходка, бе моми? Навън нали е влажно или това е без значение  Thinking?
Аз пак в чудо се видях - тоз НАН АР уж против повръщане, а сега Ачко спи целия мокър от драйфане, странна работа.
Аз май трябва да купе някое мляко за диария и драйфане, че да има обратния ефект  Laughing.
Веси, ти с кое мляко си сега?
Ире, Миме как са вашите дяца? Турнете по някоя снимка.
Сега ще чакаме Душчето да се включи, въпреки че тя горката май главата от бебоците няма да може да си вдигне.
Надявам се и Красито / Красиди /  да ни посети някой ден - тя роди и ни забрави, аааа!
Горгонке, ти кога каза ви спяха коликите, душа?
Мели, кво да ти кажа скъпа- явно такова ми е дятето, гърч и тва е! Поне по-бързо ще сваля килцата от това недоспиване.
Бонбонче, Хъгси, Гери - и вас да ен пропусна -  Hug

Отивам да пуша, че докато мога!

Айде до после!

Дано, теб та забрайх ма душа   hug

# 96

newsm78:Мнооооого е рано да ти обсъждат предлежанието на бебето!До март има много време.Кой лекар ти го каза?И как ти прецениха таза,много ми е интересно

ами др Ризова ми води прегледите и ми обясни че таза ми е крив и тесен и едното краче е до пикочния ми мехур а другото му краче е от ляво на папа ми. Заради кривичкия ми таз няма да мога да родя нормално

# 97
Сега докато пафках, се сетих за цицките на Сиси ф. Сиске, още ли са ти толкова големи, душа? На бала нали беше срещу мен, ми аз като мъж очите ми все там ми бяха като говореше  Grinning! Ма така е, Бог дал, дал, че се забрайл!!!

# 98
Сега докато пафках, се сетих за цицките на Сиси ф. Сиске, още ли са ти толкова големи, душа? На бала нали беше срещу мен, ми аз като мъж очите ми все там ми бяха като говореше  Grinning! Ма така е, Бог дал, дал, че се забрайл!!!

newsm62 Десо много си забавна

# 99
Забравих да ви се оплача от личната ни лекарка д-р Константинова, последния път като дойде в къщи да бие ваксина на Ема не си изми ръцете (Горгона и тя май се беше оплакала веднъж). Като я попитам какво мляко да даваме на Ема , тя само повтаря Хип. После разбирам,че била представител на Хип.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 100

newsm78:Мнооооого е рано да ти обсъждат предлежанието на бебето!До март има много време.Кой лекар ти го каза?И как ти прецениха таза,много ми е интересно

ами др Ризова ми води прегледите и ми обясни че таза ми е крив и тесен и едното краче е до пикочния ми мехур а другото му краче е от ляво на папа ми. Заради кривичкия ми таз няма да мога да родя нормално

Ама то бебето още се върти в матката.А таза не се гледа и измерва с обикновен ехограф newsm78.

# 101
  • Бургас
mama89 От днес нататък първата ти работа като станеш е да се отчетеш дали си още тук. Даже преди да се измиеш.  Joy Joy Joy  Hug
macipis и от нас  Hug

# 102
Ето ме и мен!   love001
Аз със сигурност идвам, стига да си намеря транспорт, че сама не смея да се карам с Валето.Имам варианти (баща ми, брат ми , мъжо) но дали ще могат Thinking точно тогава?Ако на някой му се намира 1 място, ще черпя после.Аз съм на Младост ( дет се вика по пътя съм Wink )  Ще се повтарям, ама тези нашите бебчета много сладки  Hug
Ние отдавна не бяхме слагали нови снимки, но онзи ден сложих.Някой питаше, Мацко ти май беше newsm78 ей на и нас  Peace
http://mimozi28.snimka.bg/baby/valeto.440690.16926376
А Ирката, тя е била при свекито малко (вече си е в нейната къща) и затова нямаше как да сяда много на компа.Засякохме се с нея онзи ден в парка в Славейков.Бях с една приятелка с близнаци и гледам една майка ми се усмихва  newsm78 викам си - на мен ли?Даже с жест я попитах  Joy Ама пак навреме включих  hahaha Просто не съм очаквала да я видя там.Тя нали живее в "Манхатън" (М.Рудник де).

# 103
момичета някой знае ли добър детски стоматолог че моя батко си разби малко зъбите, помагайте

# 104
момичета някой знае ли добър детски стоматолог че моя батко си разби малко зъбите, помагайте

Д-р Митева.Те са някъде до "Старият Елен".Леля ми е зъботехник и ми я препоръча.Те били Митеви, все лекари, но се има в предвид майката, не дъщерята.Други координати немога да дам, но съм сигурна, че ако чукнеш в нета, ще намериш телефон. Peace

А иначе брат ми преди доста години карайки колело така падна, че едниният му преден зъб влезе почти целият във венеца.Понеже беше късно, нашите го закараха при първата стоматоложка, която за по лесно решила да го извади.Баща ми обаче запази зъба  и след това като казахме на лелята (зъботехничката) ни посъветва да отидем при Д-р Карауланов, той отново му постави зъба, с едни скоби и нещо като винтчета успя да му запази неговият си зъб, сега зъба е облечен и не си личи ,че е бил ваден.Както решиш може и при него да отидете.Кабине му в момента  е някъде на ул"Иван Богоров" кой номер - незнам.

Успех! newsm10

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 11:56 от mimozi

Общи условия

Активация на акаунт