Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 26 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

Горгона ти ходи ли на преглед за онзи общия ни проблем? Аз ще взема другата седмица да се обадя на гамишев,че минаха 3 месеца и трябва да ме види вече, ама пусти страх  Cry  Като казахте кантар,та взех и аз се премерих, вече съм 60.5 кг  newsm44, три килограма не съм усетила как съм ги свалила, а пък доста добре си хапвам, точно 5 ми трябват още до перфектната фигура  Peace
 Hugза всички

Ами не съм, ослушвам се и аз  Embarassed Надявам се да мога скоро...майка ми беше сериозно грипясала и от месец не мога да мръдна от нас.Та чакам я да се тавряза, че доста ангажименти имам, свързани с излизане.

# 226
petroliana, na kraia na bremennosta tonovete se zapisvat redovno. taka se sledi bebeto dali e dobre.
vinagi mi gi zapisva dragneva.  az hodia samo pri neia i s neia se ugovariam koga da ida. do sega aku6erka ne mi e zapisvala tonovete

# 227
sensation,80 мл общо от двете ли?А малката по колко кърма ти изпива на едно хранене?Ако искаш да я стимулираш,трябва особено настойчиво да цедиш между 4 и 8 сутринта.Тогава се отделял най-много пролактин.Аз го правих това 2 седмици,но не проработи при мен.Резултата беше,че после през деня нямах кърма newsm78.

# 228
petroliana, na kraia na bremennosta tonovete se zapisvat redovno. taka se sledi bebeto dali e dobre.
vinagi mi gi zapisva dragneva.  az hodia samo pri neia i s neia se ugovariam koga da ida. do sega aku6erka ne mi e zapisvala tonovete

bouquet

# 229
Ама много са сладички нашите бременелки,неотлъчно ни следват  Hug Айде момичета скоро не сме се радвали на нови бебоци.

Душчето милата се изгуби, тя с 3  ooooh! Някой не знае ли нещо за нея  Thinking

Ей, много гадно че идва студ #Cussing out,как си свикнах да си ходим с малката

# 230
Ама много са сладички нашите бременелки,неотлъчно ни следват  Hug Айде момичета скоро не сме се радвали на нови бебоци.

Душчето милата се изгуби, тя с 3  ooooh! Някой не знае ли нещо за нея  Thinking

Ей, много гадно че идва студ #Cussing out,как си свикнах да си ходим с малката

да какво наистина става с Душчето

# 231
  • Бургас
Здравейте мацки!
Минавам да ви навестя набързичко.
Нас ни тръшна някакъв вирус и сега правим опити да се лекуваме, но май е без резултат. Много гадно  Sick

Пламенче, все се каня да те питам това на снимката ти ли си?  smile3521

# 232
   Още не съм родила, но да се запиша при вас, скоро ( да помага Бог) ще съм пълноправен член на тази тема. Hug

Сега понеже не вярвам дая следите и темата на бременните с голям интерес, ще си позволя и тук да попитам нещо, дано не е неуместно- някой раждал ли е с анестезиолог д-р Томов, той се очертава да бъде на смяна, а аз за пръв път го чувам. Не че има чак такова значение, но все пак....
Мерси предварително.

# 233
Здравейте мацки!
Минавам да ви навестя набързичко.
Нас ни тръшна някакъв вирус и сега правим опити да се лекуваме, но май е без резултат. Много гадно  Sick

Пламенче, все се каня да те питам това на снимката ти ли си?  smile3521
да аз съм.много искам всички да си сложат техни сними,за да се виждаме. и да имаме визуална представа едни за други

# 234
   Още не съм родила, но да се запиша при вас, скоро ( да помага Бог) ще съм пълноправен член на тази тема. Hug

Сега понеже не вярвам дая следите и темата на бременните с голям интерес, ще си позволя и тук да попитам нещо, дано не е неуместно- някой раждал ли е с анестезиолог д-р Томов, той се очертава да бъде на смяна, а аз за пръв път го чувам. Не че има чак такова значение, но все пак....
Мерси предварително.
Д-р Томов не дава ли само нощни смени?Така поне ми беше казал за м.ноември.Аз го познавам лично и съм чувала добри отзиви за него.

# 235
  Явно работи и през деня, щом е в Девата няма начин да не е добър, но никоя нищо не е споменавала за него, че затова аз да попитам Wink

# 236
Пламенка,на мен пък Гамишев ми каза,че само ако се преносва се следят по-често тоновете на бебето.Миналата седмица ходих в петък,тази пак но без час.Той каза ,че щом са били мин.седмица добри няма смисъл пак да се мерят.Но ако настоявам....е настоявах и яха добри-145.
Я да питам къде ти мерят тоновете на бебето?(в коя част на корема)Нали е главично?!ДА се уверя аз за едно нещо дали е вярно.

kendii що си мисля ,че те познавам?!

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 23:16 от Тани`

# 237
   Добро утро! Тани, може и да ме познаваш, знам ли? Hug А ако не се познаваме, нищо не ни пречи да се запознаем. Ако искаш, пиши на ЛС откъде смяташ, че се знаем.   Ти секцио май щеше да раждаш тези дни, и аз така ще съм след 1 седмица, може да се видим в болницата.

# 238
Миа давам по около 130-140 мл кърма за едно ядене,затова я събирам на два пъти ,за да и стига. Имам чувството,че колкото и дам толкова ще изяде, голяма ми е лакомия  Wink А от АМ давам 150 мл-толкова пише на опаковката.
Пламенка много си хубава на тази снимка  Hug

# 239
  • Бургас
Я да питам къде ти мерят тоновете на бебето?(в коя част на корема)Нали е главично?!ДА се уверя аз за едно нещо дали е вярно.
Ами аз доколкото знам ,трябва да сложат апарата най-близко до сърцето на бебето .Ако е застанало главично -ниско долу /при мен беше така/ ,ако е седалищно обаче -може и на друго място,незнам.

Общи условия

Активация на акаунт