Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
поръчах  Grinning
само дано не се забавят с това време  Praynig

# 421
  • у дома
Едно на първо време е достатъчно за мен  Hug Иде ми да ти скандирам името, защото осигуряваш на наште морни телеса спокоен сън newsm18 Mr. Green

# 422
  • Бургас
За Инфакол знам със сигурност, че има в Меден рудник - в аптека "Лавър" (срещу спортната зала, на гърба на Била) и е на цена 6.00лв!

# 423
  • Бургас
Тюх ми поръчах вече ... аз сега ще проверя в света софия дали има.
Вале, недей така  Embarassed

# 424
Със сигурност ще идвам, участвам и в това което подготвяте само да ме светнете, ако не утре ще разбера Mr. Green

nedalinchi живея във Възраждане, ако ти е удобно на Москва магазина на КФМ, ако го знаеш Peace към 8.40ч

Мели присъединявай се и ти, знам че си от маалата Heart Eyes

# 425
  • Бургас
За утре и аз няма да успея да дойда, но иначе съм вътре за другото Simple Smile

# 426
Ще умра от любопитство  Praynig моля Ви някой да ме светне на лични като е такава голяма тайна Какво аджеба сте намислили ???

# 427
sisi f Супер е  Peace и Благодаря ти  Hug

# 428
Искам да изкажа своите поздравления към господин Семир!!!  smile3501
аз и без друго много му се възхищавам а сега вече направо нямам думи!!!
браво на човека!

# 429
  • Бургас
инфаколче има на аптеката на водната палата по 6.33лв . До Света София не ходих, че ми беше 8 крачки вдясно от маршрута и ме домързя  Blush Laughing

# 430
искам да ви се похваля,че спечелих кухненски ръкавици и тава Тефал от Кулинарег журнал.бях им пратила една рецепта и са ми е публикували този месец.много съм щастлива

# 431
Пламенка,честито,айде сега сподели рецептата със своите сестри по съдба  Laughing

# 432
  • у дома
Ами дано не е като мойта рецепта, взех да сменям водата на рибите и съм ги сложила във вряла вода, без да разбера. На мига обърнаха кореми  Confused Сега отивам да купувам нови риби, да не разбере Наталия, че беше голяма драма като умря едната риба, пък сега цели три ooooh!

# 433
Пламенка,честито,айде сега сподели рецептата със своите сестри по съдба  Laughing
рецептата е за пълнени картофи. сварявате ли леко издълбавате ги.пълнят се със смес от : топено сирене,твърдо сирене,шунка,домат,перца зелен лук,магданоз и черен пипер. на дъното на всеки издълбан картоф слагате по малко масло,после от сместта.запичате за малко.после слагате по едно парче масло отгоре и пак запичате.много вкусни стават.който има книжката може да я види на 42 стр. а на 40-та е обявена едната ми награда

# 434
Аз твърдо няма да дойда -мъжа ми е на работа. Весело изкарване на всички утре,поздрави на Гери,Дани и на Светлето.
За другото и аз съм вътре (с маципис сме се разбрали)
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт