Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
 Joy Joy Joy тъй де, нали твоя за смяна Simple Smile Я метни един резервен насам

# 496
Какъв искаш - с делфинче, зайче или драконче? 15,17,19 санта?

# 497
момичета срамота. веднага да си признае тази дето е участвала в ограбването на секс магазина.
знам,че обирджийката се крие тук някъде  smile3530

# 498
Мацко пак ли почна  hahaha? Недей моля те и аз да не искарам моя от шкафа  Embarassed,че мен скоро на са ме ощасливили,въпреки,че вчера ходих на кола маска да се мъча.
Ехххх как ме е яд,че и аз не можах да дойда. А тортата наистина изглежда много вкусна  Heart Eyes.
Аз пък днес съм се разготвила   chef-цял ден тенджари,тигани кръста не заболя, отивам аз другата седмица на масаж  Wink
Добре,че излезе нов епизод на Desperate Housewives, че да си почина -нали и аз съм хора  Laughing
 Hug на всички

# 499

Ейййй, имаш ли вибратор?  Wink Значи купона ще се развихри тази нощ!!!
Със Сваровски кристалчета  smile3534
[/quote]

Ай стига бе?!  smile3511 Пък на моя вече му спрях тока и сега перличките ми не се въртят  Cry. Ама той твоя сигурно има и гаранция щом е такъв спешъл? Аз по едно време щях да ходя до секс шопа да питам дали имат техник  Simple Smile, ама...
[/quote]

Перличките са доста шумни.Не събуждаш ли децата? LaughingВсъщност бръмченето може да ги успокоява Peace

# 500
Мацко пак ли почна  hahaha? Недей моля те и аз да не искарам моя от шкафа  Embarassed,че мен скоро на са ме ощасливили,въпреки,че вчера ходих на кола маска да се мъча.
Ехххх как ме е яд,че и аз не можах да дойда. А тортата наистина изглежда много вкусна  Heart Eyes.
Аз пък днес съм се разготвила   chef-цял ден тенджари,тигани кръста не заболя, отивам аз другата седмица на масаж  Wink
Добре,че излезе нов епизод на Desperate Housewives, че да си почина -нали и аз съм хора  Laughing
 Hug на всички

излезе ли 13-ти епизод на 6-ти сезон. аз съм пристрастена към този сериал.
момичета имам ВЪПРОС.като ми сложат системата,долу-горе до колко време ще родя? питам не за друго а за да знам,дали да остава мъжа ми да чака или минават доста часова. като говорим за система без преди това да имам контракции. дано някой да може да ни ориентира

# 501
  • Бургас

И тортата каква ни е хубава и вкусна smile3534
за хубавото-хубава! За тежината й да не говорим, а за вкуса:  smile3514 tantrum box

# 502
  • Бургас
Плам, първо ми записваха тоновете около 30 мин, после системката ми я боднаха в 12:30 и в 13:10 Поли изкочи. И

# 503
На мен така с пъврия син ми сложиха системите без контракции или болка в 11:30 и в 17:03 родих. При всеки е различно, но мама89 кажи на твоя да не мърда от болницата дикато не родиш, защото не се знае - може и за 1 час, може и за повече, да трае долу в кафето пък Гери ще му прави компания.
Пък Майче, тия перли не са толкоза шумни, ама виж ти ме замисли, дали да не го пусна като успокояващо на Ачко  Grinning, щото то си е монотонен шум.
Дано, какво готви днес?

# 504
  • у дома
Мацо, с туй либидо, не знам как та оставя твоя блговерен сама. Аз на твое място, щях да връткам пилотите, а не да разчитам на пластмаса  Crossing Arms
Мама 89 наистина при всеки е различно - при мен беше за два часа, а първото без системи за 8 часа.
Аз днес пернах активната гимнастика - време ли му е вече, чу съм забраила  ooooh!

# 505
Мацо, с туй либидо, не знам как та оставя твоя блговерен сама. Аз на твое място, щях да връткам пилотите, а не да разчитам на пластмаса  Crossing Arms

Е, може да съм малко палава и разкрепостена в сексуален план, ама нали затова Дядо Коледа ми подари играчка, че да не си мисля за одушевени субекти, я! Пък и да ти кажа, няма кой знае какво да видя различно....освен фейса, който на задна изобщо не мога и да го скибам  Grinning

# 506
Плам, първо ми записваха тоновете около 30 мин, после системката ми я боднаха в 12:30 и в 13:10 Поли изкочи. И
ама ти имаше ли контракции преди това или ти ги предизвикаха със системата

# 507
  • Бургас
Ауууууу, Десо-простакесо, престани ма, разврат такъв...туй да не ти е секс-чат Joy hahaha Joy hahaha

Много сте готЯни сите Hug Добре дошла на новата "стара" мама Hug
Дани мило, какво толкова твориш? Боб СО Зеле ли Joy?

# 508
ама ти имаше ли контракции преди това или ти ги предизвикаха със системата

А на мен,хем с контракции от няколко часа,ми сложиха системата към 13-13,30,а родих в 16,30.

И стига сте дразнили с торти и секс тук тези,дет още текат следродилно и няма да видят такова нещо още незнам си колко време! smile3511

# 509
Абе,Десита спирка нямаш ти,после мъж ти бил турчин,ми аз да съм ти мъж и аз ще съм турчин.Аз имам чувството че тоз врбратор твоя трябва да си го носиш в джоба и като излизаш.Че и малко ти беше тоз ми отиде и обра секс шопа,веднага да се засрамиш.

Добре дошала на Виолета  bouquet

Пламенке стига пита кое колко време,за теб времето е просто друго измерение.Ти я се понаведи и виж да не е виснало някое хоботче, ти цял слон износи

Общи условия

Активация на акаунт