След раздялата...

• 10 155
  • 126
  •   1
Отговори
# 60
Питах те толкова настоятелно за ултиматума не защото смятам, че е редно да се поставят ултиматуми, а защото исках да съм наясно дали си направила абсолютно всичко, за да спасиш връзката си преди да си тръгнеш, дали си се "борила" отчаяно за нея, преди да и сложиш край, така както очакваш да го направи той, след като вече си я прекратила.
Според мен си прибързала с решението си да сложиш край и не защото това не е правилното решение, а защото първо не си му дала възможност да направи абсолютно всичко, за да ти докаже, че ти си тази, която е номер едно или поне от сега нататък ще бъде и второ, защото ти самата не си сигурна, че не си струва, щом все още се надяваш той да те потърси и мечтаеш за различна развръзка на ситуацията .

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 16:33 от Ulia

# 61
ПиПче, ти самата не си дала някакъв шанс на този човек да ти обясни защо е постъпил по този начин. Просто след 10ч рев си си тръгнала...
Тогава какво очакваш? Той да ти се моли да останеш, или какво?
Ето това винаги ме е учудвало....че хората вечно съжаляват за решенията си, независимо какви са те....а в крайна сметка ти сама си взела решението да си тръгнеш.

# 62
ПиПче, ти самата не си дала някакъв шанс на този човек да ти обясни защо е постъпил по този начин. Просто след 10ч рев си си тръгнала...
Тогава какво очакваш? Той да ти се моли да останеш, или какво?
Ето това винаги ме е учудвало....че хората вечно съжаляват за решенията си, независимо какви са те....а в крайна сметка ти сама си взела решението да си тръгнеш.

Не,не съжелявам за решението си.Напротив.Радвам се,че разбрах навреме.И че взех най-правилното решение.
И не очаквам нищо.Просто ми стана странно и чудно и пуснах тема за да видя как всеки един реагира в ситуацията на раздялата и края.Кое е логично и нелогично,правилно или неправилно и т.н
Казвам просто,че при така създала се ситуация ми е странно човека да не се бори при положение,че той е осраният.При положение,че твърди,че ме обича,че правя грешка,че ние рано или късно пак ще сме заедно. Нещата,заради,които си тръгнах той ги отрича да са истина.Аз не мога да живея с прах в очите.

# 63
A може пък и да не са истина, поне не с днешна дата.
Тогава какво друго му остава, освен да отрича?

# 64
A може пък и да не са истина, поне не с днешна дата.
Тогава какво друго му остава, освен да отрича?

Няма как да са истина към днешна дата,защото ,,приятелката,, му е ожени,а и най-вероятно от нейна страна няма тръпка.Обаче от негова си остава.И е очеизвадно.

Не ви ли се е случвало интуицията ви да ви каже някои неща преди да ги чуете с ушите си?

# 65
И като се е оженила, защо да няма как да си продължават? И защо от нейна страна да няма тръпка, само защото ти не си я забелязала?

Имал е 2 жени, едната се е усетила за другата и е решила че не я устройва. Той обаче е достатъчно доволен и само с една и съответно не си прави труда да се бори за втората.

# 66
И като се е оженила, защо да няма как да си продължават? И защо от нейна страна да няма тръпка, само защото ти не си я забелязала?

Имал е 2 жени, едната се е усетила за другата и е решила че не я устройва. Той обаче е достатъчно доволен и само с една и съответно не си прави труда да се бори за втората.

Защото тя е женена от една година. А преди това в 6 годишното им приятелство с моя човек е имало период, в който тя е била разделена с гаджето си и е можело да има нещо но е нямало.Което ме навежда на мисълта,че тя просто не го е искала,а той си е останал ,,висящ,, до евентуална промяна.И така,защо да не станат ,,най-добри,, приятели  Laughing

В една друга тема казах,че тая жена му е идеала за жена.Отрича го но се вижда с просто око.
Какво друго да кажа ?
За себе си знам и какво изгубих и какво спечелих.
Не мога да си довърша само историята в главата,защото неговото поведение след края ме озадачава....
Това е...

# 67
Ето го и "платоничното приятелство" между мъж и жена.
Помня темата ти...
А как не обичам да съм права ,когато става въпрос за нещо подобно...
Според мен няма начин една жена да е идеал за един мъж,той да прекарва цял ден с нея,че и вечер ,по телефона ,и това да е чисто и неопетнено приятелство.

Аз бих ти казала да се радваш ,че си се вразумила навреме и си го отсвирила.
Щом сега не си на първо място за него,в началото на връзката ви,то после...?

Само не разбрах точно какво значи   
Цитат
До момента, в който не чух от сестра му и майка му,че са били много добре с това въпросното момиче.

# 68
Майка му и сестра му си говорят по скайп.
Ние с него също сме в стаята и слушаме разговора.
Той пита сестра си за това каква партньорка най би му подхождала /понеже тя е астроложка/, при което тя отговаря ,,Абе мене ако питаш добре си бяхте вие с К.....,, ...
После майка му ми каза да не се ядосвам за ,,минали неща,, защото жената видя изблика на сълзи в очите ми.Те просто не знаеха,че моичкият не ме е запознал добре какво точно място заема тая жена в живота му.
Оф,сложно много е. Но да,аз също се радвам,че на време се махнах. И нищо да е нямало , напрежението ми,възхищението му към нея и вътрешната ми борба не си струват.

# 69
"Което ме навежда на мисълта,че тя просто не го е искала,а той си е останал ,,висящ,, "
"Абе мене ако питаш добре си бяхте вие с К"

От горните 2 изречения само едното може да бъде вярно. Аз залагам, че е било второто. И че съответно без да искаш си постъпила правилно (имам предвид от твоя гледна точка, аз лично изобщо не бих се впечатлил, ако половинката ми намира време и за други). Язък за добрия секс. Дано да имаш по-голям късмет със следващия.

# 70
Пипче, понеже горе-долу сме на една вълна от известно време (съдя по темите и общите ни позиции) - ще ти разкажа какво се случи при мен миналата седмица..

Имахме коледни драми - направи нещо, което мен много ме засегна..
Извини се много пъти, говорихме и се обяснявахме до зори..Разбрах защо го е направил - и въпреки всичко продължаваше да ме боли..Прекарахме 3 много емоционални дни, изпълнени с много любов.. И след това той замина за около седмица..
Още на втория ден неприятното чувство се върна - в главата ми бяха хиляди черни мисли и съмнения, че щом е допуснал това да се случи, значи вече не е както преди..т.е - май връзката върви към низходяща градация..
Самоизаядох се тези дни - не спах, не се хранех и се самонавивах..
В деня, преди да се върне - вече направо го бях "отписала"..
Обичам го безкрайно много..но знам, допусна ли да ме нарани още веднъж - ще се срина тотално.. И като защитна реакция - дай аз да съм първа..
И все пак - исках да имам един последен разговор..

Върна се човекът и веднага се видяхме..вечеряхме, пиехме..говорихме си - в началото общи неща..после постепенно се върнахме на "проблема"..Казах му как съм се чувствала тези дни..

Вече посред нощ и доста напреднали с алкохола - Той каза, че разбира..направи ми "пълна дисекция" на чувства и мисли..каза, че разбира..пак се извини и тн..дори даде някакви обещания  и тн. Ама аз - не, та не..продължавах да чопля и на езика ми беше все да кажа "край", макар и да не го исках..
И тогава той каза, че няма смисъл да продължаваме - за него аз съм го била приключила вече..
Щом е така - нямало смисъл..
Бррр..
Аз ..мълчах..Изобщо не исках да си тръгна, а само да го прегърна..
Сигурно още половин час откарахме така..докато накрая се гушнахме и заспахме..
На сутринта всичко беше минало..

Разказвам ти това, защото - има много варианти за развитие в тази ситуация - всеки един можеше да си тръгне..на всяка дума почти..Понякога една излишна дума - и вече е късно..
Ако се бяхме разделили - не вярвам, че той би направил крачката..а и аз от гордост също...
А се обичаме.. все още - със сигурност..
Но възрастните също сме като деца понякога..крайни и упорити..

# 71
Ох  магаренце....колко ми е познато.
При нас се случи същото - просто след като заспахме и се събудихме,аз намерих сили и си тръгнах.

Cry

Но знам,че и да се върна няма да ми стане по леко и рано или късно ще се върна в същата позиция.

ЗАЩОТО НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ .........

# 72
Виж, доколкото си спомням - вие сте заедно все пак от скоро..
Все още се опознавате и напасвате..
А ти приемаш прекалено емоционално нещата..
Ние сме повече от 4 г заедно, а едва в последните 2 го чувствам като "човекът"..
Ако ми се беше случило нещо подобно в началото - тутакси и аз бих си тръгнала..но това беше първата му "издънка" досега..
Е, преглътнах си егото, а той достатъчно ясно разбра - че няма да има втори път..
Ако бях поставила "ултиматум" - със сигурност щеше да я краят..
Някой каза по-горе, че ултиматумът е опит за манипулация - така е.. А в моят случай "любимият" е професионалист..

И недей да генерализираш.. Hug

# 73
Магаренце,аз също не съм ЗА ултиматомите.
Обаче има неща,с които категорично не мога да се примиря. Тогава какво ?

# 74
Магаренце,аз също не съм ЗА ултиматомите.
Обаче има неща,с които категорично не мога да се примиря. Тогава какво ?
Тогава преценяваш кое ти е по-важно:твоите принципи,твоето спокойствие и душевен мир, или си готова да преглътнеш някои неща само и само да бъдеш с тоя човек?
След като си сигурна ,че той няма да отстъпи и ще продължи да си я харесва другата "като приятелка", значи топката е в твоето поле.Ти преценяваш с кое можеш да се справиш и дали си струва!
А и не знам защо,но ми се струва ,че виждам в  неговото поведение  един мълчалив ултиматум от негова страна... един вид "Аз ще продължа да я имам за приятелка и тайно да въздишам по нея,а ти или го приемаш и оставаш,или си тръгваш!"

Общи условия

Активация на акаунт