...че хич не ми се коментират онез плазмодии...Ник и Рик. 
....а естествено тези връзки не са й чужди на Брукасита та за това на нея не й прави впечатление

В тва отношение Дързостта е доста евтина. 
А самият Рик- 1990 год. 

Брук обаче отказва да отпрати Рик. "Да ти напомня ли чий е този покрив?"-заядливо пита тя-
Това обижда Шейн. Той избухва-чувства се унизен. Накрая разбира, че тя следи с поглед този, който влиза в момента.
Тя изважда самолетния билет и иска обяснение от Рик. Той я успокоява, че е анулирал полета си още миналата седмица и тя е причината за това.
Дори е предложил на Ан да се премести в Л.А.
Стефани говори вместо него, не му дава и дума да каже. Ерик е бесен. Чува се шум от кола, Стефани предполага, че това е таксито, но всъщност се оказва, че той е пратил лимузина, която е довела Ан. Ерик втрещява жена си, когато казва, че е наел за Ан апартамент в Санта Моника с прислуга и много слънце, шофьор, нови дрехи... Ерик казва, че Пам ще остане у тях в къщата за гости. Сега е ред на Стефани да се вбеси. Извиква Ерик на терасата."Сега не е Коледа, как ти хрумна това, без дори да го обсъдиш с мен"-ядосва се тя. Той казва, че сестра й го заслужава. "Това, което Пам заслужава е между нея и мен."-тросва се Стефани. - "Или има нещо повече, което става, а аз не знам?"Пита го още откога е рицарят с бляскава одежда за майка й и сестра й. Добавя, че е възмутена от това, че я поставя пред свършен факт.
Ерик от своя страна казва на Стефани, че е уредил преместването на Ан и Пам в Лос Анджелис и смята, че е крайно време тя да поеме своите отговорности към майка си. Майката продължава с исканията си- настоява да стане модел във Форестър.
Ник ги шпионира и вижда, че Шейн ги следва, след като те напускат кафе „Рус”
Говорят си за търканията между Ридж и Рик.
Брук вижда размяната им на усмивки, радостта им, но се чувства притеснена, че е допуснала да се случи тяхната близост.

. И друг път сме си говорили, че когато нещо не сме видяли - разчитаме, на това което казват героите... 

. И друг път сме си говорили, че когато нещо не сме видяли - разчитаме, на това което казват героите...

Бе те раждат по къщята, и аз една акушерка или медициско лице покрай тях не съм видяла...ти на лекар за спонтанен, ранен аборт искаш да ходят
Препоръчани теми