"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 958
  • 693
  •   1
Отговори
# 105
  • В средата на времето
Но и за борбата й да се върне в къщи също нямаше съмнения.

А защо нямаше съмнения? За мен, според така представената логика, трябва да има..Все пак освен от устата на Тейлър, от друга уста не сме го чули Mr. Green
А това, че Омар обича Тейлър и не иска да живее без нея, като как доказва, че Тейлърита се е борила свободен стил с него, за да се върне в ЛА? Mr. Green Може Омарчо като горещо влюбен мъж, все пак да е решил да и уйдиса на акъла и да си я върне.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 15:30 от Izida

# 106
  • София
Краси, мисля че я убеждаваше при първия път, когато се върна от Мароко.
Но всъщност не това беше идеята... Thinking

# 107
Може Омарчо като горещо влюбен мъж, все пак да е решил да и уйдиса на акъла и да си я върне.

То по принцип може много неща, но никой тогава не се е усъмнил и се прие(ма) за истина. Т.е. не е имало повод някой да се съмнява в това  Naughty
А конкретната  случка за Брукасита беше доста съмнителна и неясна и имаше много съмнения. Там е разликата. Че е имало конкретни поводи за съмнения, изказани от персонажите във филма, а не просто ей така съчинени от нас във форума.
Иначе може да се спекулира с много неща, ако така ще си говорим, аз пък мога да кажа, че Брукасита всъщност си е изкарвала прехраната на младини със секс  Crazy

# 108
  • В средата на времето
Че е имало конкретни поводи за съмнения, изказани от персонажите във филма, а не просто ей така съчинени от нас във форума.

Добре, тогава следва логичният въпрос - Кога се доверяваме? Когато персонажите изказват съмнения, когато след това твърдят нещо противоположно на съмненията си или когато нищо не коментират по дадена случка?

# 109
  • София
Да, но имаше доста съмнителни обстоятелства покрай познанството и с Данте, както и опитите да скрият, че се познават, неговото увлечение по нея, което сценаристите изоставиха впоследствие...а фактът че Тейлър не за първи път се опитва да скрие познанството си с някого, не е много ласкателен. Но въпреки това ние и вярваме на историята...макар че знаейки опитът и да прикрива разни неща с години, нищо чудно някой ден да се появи нещо...това в рамките на шегата Simple Smile

# 110
Че е имало конкретни поводи за съмнения, изказани от персонажите във филма, а не просто ей така съчинени от нас във форума.

Добре, тогава следва логичният въпрос - Кога се доверяваме? Когато персонажите изказват съмнения, когато след това твърдят нещо противоположно на съмненията си или когато нищо не коментират по дадена случка?

Всеки сам си преценява кога и на кого да се доверява.
Идеята ми беше да обсъждаме конкретни ситуации, а не да си измисляме и да казваме: аз пък мога да кажа еди какво си.
Ами аз пък мога да кажа много други неща  Crossing Arms
Имаме конкретна реална ситуация: Брук и неяснотите около бременността и последвалият аборт - изказват се съмнения, защото имаше повод за такива.
Случката с Тейлър и това, че не е била в Мароко, не е реална, никога от нито един персонаж не е даван повод за съмнение  Whistling  Naughty
Щом не излезе нищо тайно и покрито от познанството на Данте и Тейлър, значи е нямало такова  Naughty
Всеки може да си спекулира както си иска  ooooh!

# 111
  • В средата на времето
Имаме конкретна реална ситуация: Брук и неяснотите около бременността и последвалият аборт - изказват се съмнения, защото имаше повод за такива.

Всъщност забравяме, че всичко тръгна от твърдението, че Брук е фалшифицирала бремеността си, за да запази Ридж. А тъй като това не може да се докаже, единственото което ни остава е да се доверяваме на персонажите във филма. Единственият, който имаше съмнения беше Стефани. След това тя се е отказала от тези си съмнения и говори за аборта като факт.  Кога и вярваме и кое приемаме за истина?

# 112
  • София
Щом не излезе нищо тайно и покрито от познанството на Данте и Тейлър, значи е нямало такова  Naughty
Всеки може да си спекулира както си иска  ooooh!

Така е, но имаше съмнения за отношенията им, както и поведението им беше твърде странно...точно както и при Брук и бременността ́и. Значи ли че приемаме думата на Тейлър за истина, за това което се е случило в Мароко и за отношенията и с Данте без да сме виждали нещо от тях, но не приемаме че Брук е абортирала, само защото някой персонажи имат съмнения за истиността. Нещо което на по-късен етап именно персонаж, който се е съмнявал в истиността му изказва като факт. Нищо не пречеше да каже - "те вече загубиха едно бебе"...  

Изида,   bouquet

# 113
Всъщност забравяме, че всичко тръгна от твърдението, че Брук е фалшифицирала бремеността си, за да запази Ридж. А тъй като това не може да се докаже, единственото което ни остава е да се доверяваме на персонажите във филма. Единственият, който имаше съмнения беше Стефани. След това тя се е отказала от тези си съмнения и говори за аборта като факт.  Кога и вярваме и кое приемаме за истина?

Напротив, не забравяме  Naughty
Аз казах вече, защо не й вярвам. Изръси, че е бременна в много удобен за нея момент, не го каза на Рич насаме (както доколкото си спомням беше при другите й бременности), изведнъж заяви, че вече не е бременна, без да е отишла на лекар ...
Като прибавим и съмненията на персонажите, аз съм си направила изводите за мен, че си беше лъжа, за да върже РичУ  Naughty

Така е, но имаше съмнения за отношенията им, както и поведението им беше твърде странно...точно както и при Брук и бременността ́и. Значи ли че приемаме думата на Тейлър за истина, за това което се е случило в Мароко и за отношенията и с Данте без да сме виждали нещо от тях, но не приемаме че Брук е абортирала, само защото някой персонажи имат съмнения за истиността. Нещо което на по-късен етап именно персонаж, който се е съмнявал в истиността му изказва като факт. Нищо не пречеше да каже - "те вече загубиха едно бебе"... 

Кой как ще приема думата на Тейлър си е негова работа  Naughty
Но Данте не даде повод да не й се доверим, така че за мен това подозрение е неоснователно. Какво е за вас си е ваша работа.
За мен бременността на Брук си беше измислена, никоя жена не казва, излизайки от банята: Загубих бебето, а хуква към лекар, чака неговото мнение. Бриджит как можаха да я дадат при лекаря като рабра, че си загуби детето  Thinking

# 114
  • В средата на времето
За мен бременността на Брук си беше измислена, никоя жена не казва, излизайки от банята: Загубих бебето, а хуква към лекар, чака неговото мнение.

Ти я приемаш за измислена, аз  - не. Когато няма ясни доказатлества, не може нещо да се приеме за необорим факт. А така звучеше изречението на английски цитирано от Марсия. За това казах, какво забравяме...от къде тръгнахме...

Освен това ДиК не е "Спешно отделение" Grinning Wink

# 115
За мен бременността на Брук си беше измислена, никоя жена не казва, излизайки от банята: Загубих бебето, а хуква към лекар, чака неговото мнение.

Ти я приемаш за измислена, аз  - не. Когато няма ясни доказатлества, не може нещо да се приеме за необорим факт. А така звучеше изречението на английски цитирано от Марсия. За това казах, какво забравяме...от къде тръгнахме...

Освен това ДиК не е "Спешно отделение" Grinning Wink
Само дето на 20-на серии все в спешното киснат!   Laughing

# 116
  • В средата на времето
Само дето на 20-на серии все в спешното киснат!   Laughing

Е, взели са в предвид успеха на медицинските сериали в последно време Mr. Green Wink и са решили да станат малко по-интересни Grinning. По времето на случката с Брук, раждаха в Биг Беър и децата болница не виждаха Grinning Wink

# 117
  • София
Добри са сценаристите спор няма, щом успяват да ни накарат цял ден да си спорим по въпроса...
Преди да изчезна да си споделя за последните серии - и аз като повече не се кефя на новия Рик, чакам с нетърпение да се подстиже, че така е  Sick Но пък го разбирам за неприязънта, която изпитва към Ридж, определено има основание. Обаче не одобрявам решението на Брук да си мълчи пред него, защо е напуснала Ник  Twisted Evil...така само подхранва фалшивият му образ на герой и спасител в очите на Рики това ще доведе до куп проблеми.
А завързващата се любовна история между чичо и племенница е също толкова ужасна, както навремето целувките между Бриджит и Ридж...може да нямат кръвна връзка, но са отгледани като роднини. Изплаках си мъката  Simple Smile

Nenna, Краси - беше ми приятно да подискутираме! Изида,  Heart Eyes
Хубава вечер на всички!

# 118
Днешната серия може да се опише само с едно изречение: Фийби умря на мястото на катастрофата на път за официалната вечеря в чест на сватбата на Брук и Рич в присъствието на баща си, който бе извикан от Рик и на който Фийби запя част от песента, която специално е написала.

# 119
Днешната серия може да се опише само с едно изречение: Фийби умря на мястото на катастрофата на път за официалната вечеря в чест на сватбата на Брук и Рич в присъствието на баща си, който бе извикан от Рик и на който Фийби запя част от песента, която специално е написала.

Мдаа, трагичен край за Фийби и то в такъв важен за баща й ден  Cry /Незнам защо седящите до шофьора си мислят,че като дърпат волана и всяка ситуация може да бъде овладяна/.  Thinking

А за сценаристите не ми се говори, сериал - пълен с противоречия...ако бяха добри, нямаше цял ден да дъвчим едно и също, всичко щеше да е ясно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт