ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 960
  • 735
  •   1
Отговори
# 75

ХАЙДЕ ПЕРЛИЧКИ                                              

ЗАПОВЯДАЙТЕ КАФЕТО

smile3507  От теб кафето, от "Мехмет" млекцето  newsm53 newsm53 newsm53

maxikadin.com

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:46 от shoppp

# 76
мерси за кафето и млякото  Laughing

# 77
БЛАГОДАРЯ И АЗ ЗА ЧУДЕСНОТО НАСТРОЕНИЕ ОТ ПРОЧЕТЕНОТО И ВИДЯНОТО В СНИМКИ,

БЛАГОДАРЯ И ЗА КАФЕНЦЕТО, ОСОБЕНО ЗА МЛЕЧИЦЕТО Wink

ХАЙДЕ НАСТРОЙВАЙТЕ СЕ ЗА ФИНАЛ, НО НЕ И ЗА ФИНАЛ В НАШИТЕ СЪРЦА Hug Heart Eyes

# 78
# 79
dterziiska , и аз току що се рових в бТВ-то и се загледах в в това - Инджи при Слави преди ефира

Търсих в старата вече тема линка към това, че ще дават по случай големия финал нещо от или за самата къща на Шадоолу... ама не го откривам, може и да го пропускам... може ли да го пусне пак колежката Wink Praynig

# 80
Здравейте, момичета!

Гледах "Тази сутрин" по Би Ти Ви и по-специално минутите, които бяха отделени на "Перла". Възмутена съм от факта, че излъчиха един скеч от "Комиците", в който Мехмет и Инджи са превърнати в "Мехлем" и "Сапунджи", а нямаше нито един от многобройните кадри с послание и поука. Въобще не се засегна фактът, че "Перла манията" е резултат от засегнатите обществено-социални проблеми в сюжета и това, че всички имахме нужда  да ни бъде напомнено, че романтиката, добротата, прошката..., съществуват. Въпросите на Ани Цолова бяха много повърхностни, чрез което още веднъж Би Ти Ви доказа, че зрителят е без значение. Питам се дали наистина не си дават сметка, че през периода на излъчване на сериала, ние  живяхме със съдбата на Мехмет и Инджи или просто политиката на телевизията е такава.

# 81
  • "Перла"
Момичета добро утро Simple Smile
Сутринта е имало интервю с кино критичка  за Перла.Изключително ласкаво се е изказала.Някой може ли по подробно да каже за интервюто.Актьорите,които имитират нашите любимци в Сакъз и те са на нашето мнение Simple Smile
Ей такива хубави работи. Simple Smile

# 82
  • "Перла"
Здравейте, момичета!

Гледах "Тази сутрин" по Би Ти Ви и по-специално минутите, които бяха отделени на "Перла". Възмутена съм от факта, че излъчиха един скеч от "Комиците", в който Мехмет и Инджи са превърнати в "Мехлем" и "Сапунджи", а нямаше нито един от многобройните кадри с послание и поука. Въобще не се засегна фактът, че "Перла манията" е резултат от засегнатите обществено-социални проблеми в сюжета и това, че всички имахме нужда  да ни бъде напомнено, че романтиката, добротата, прошката..., съществуват. Въпросите на Ани Цолова бяха много повърхностни, чрез което още веднъж Би Ти Ви доказа, че зрителят е без значение. Питам се дали наистина не си дават сметка, че през периода на излъчване на сериала, ние  живяхме със съдбата на Мехмет и Инджи или просто политиката на телевизията е такава.

Ха точно това ми бе въпроса ,а на мен виж какво ми казаха и затова питам Simple Smile

# 83
dterziiska , и аз току що се рових в бТВ-то и се загледах в в това - Инджи при Слави преди ефира

Търсих в старата вече тема линка към това, че ще дават по случай големия финал нещо от или за самата къща на Шадоолу... ама не го откривам, може и да го пропускам... може ли да го пусне пак колежката Wink Praynig
Това доколкото разбрах  довечера в новините ще го дават

# 84
И четиримата гости се изказаха ласкаво за сериала. Антох Хикимян беше в Дом на пенсионера и коментираха героите, съдбата на Инжджи и какво ще се случи днес на финала. Но не излъчиха нито един кадър, с изключение на скеча, мястото, на който, според мен, въобще не беше, където трябва. Не говориха конкретно, а като че ли по принцип. Мисля, че трябваше да поставят нещата на по-различна плоскост, нооо...говорим за Би Ти Ви. Wink

# 85
 newsm51 за чудесната темичка
Кога сварихте да изпишете 6 страници Shocked

# 86
Хайде да не си вгорчаваме последните дни и да се порадваме заедно довечера.
Как не разбират някои хора,че това е сериал ,който се опитва да ни покаже какво би могло да се случи не само в едно семейство,а по принцип в живота.Няма застраховки срещу болестите,предателството,изневерите,подлостта и че винаги завистта те води на крачка от престъплението.Не че всичко това непременно се случва на едно място,но би могло!
Гледам ги сутринта и си мисля защо никой не засяга въпросът че филма ни показва морални и семейни ценности-уважението към по възрастните,дългът и отговорностите към семейството и работата,която работиш,всеотвайността към децата,безрезервната обич на родителите към децата и т.н. и т.н.Все забравени от нас неща.Ние разрушихме една тоталитарна система,но тотално разрушихме и ценностната система, в която бяхме възпитавани от нашите семейства-баби и дядовци.
И сега наблюдавам как някои от по-младите ми колеги реагират с насмешка на нравите във филма.
А двойката актьори са несравними-тяхната игра ни кара да вярваме и приемаме случващото се за реалност.
Обичам този сериал-той завладя част от сърцето ми.

# 87
Да, това ще е довечера, ама гледам пак един час, мислех, че ще е по-дълго, до 22.00, ама не.
Тук на работата нямам звук в момента, не чух какво са казали, но и аз се учудих защото дават този скеч, вместо нещо от филма, за който се говори, а и феновете на са само от  "Клуб на пенсионера", трябваше да покажат и по-млади хора, да споменат поне за отзивите от форумите, те може би нямат право да показват какво си пишем, но тез стихотворения ми се иска да видят бял свят от уважение към нашата поетеса Peace

# 88
  • "Перла"
dita_53

"морални и семейни ценности"-уви,при нас отдавна ги няма

# 89
Kıvanç dünyanın en çekici dördüncü erkeği
Къванч е 4-тия в света най-привлекателен мъж
[/b]
Според сайт N1 в САЩ-*Askmen* в класацията са включени 49 най-привлекателни мъже за 2009 г.,избрани чрез гласуване.Първото място се заема от Брад Пит.
Ето източника-
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=1547

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:34 от emely

Общи условия

Активация на акаунт