Ритничетата на бебето

• 2 534
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Аз даже се чудя, че усещаш ритничета в толкова ранна седмица. Аз усетих ритници в истинския смисъл на думата чак към 20-та седмица. И наистина все още рядко се усещат движенията. Вече поне всеки ден напомня за себе си, може да е по един или два пъти, но се обажда. Не се тревожи, радвай се на това прекрасно чувство!  Hug

# 16
И аз така се стреснах. Първо усетих бебето, после затишие. Една нощ полудях и хукнах стремглаво на ехограф. Всичко си беше на ред. До края живях под стрес, тъй като бях с плацента по предна стена, с повечко килограми, и обърнато с гръб бебе. Нормално е да се страхуваш, но в повечето случаи съвсем не е обезпокоително, че не усещаш движенията 24часа. Леко бременеене.

# 17
Още е много мъничко,затова е нормално да не го усещаш често.И все пак,ако неще те притеснява,винаги може да се допиташ до лекаря си.

# 18
  • София
Спровед мен е нормално, и аз за 1 път усетих бебчо в 18 седмица и след това няколко дни поред не усетих нищо до следващото помръдване, даже си спомням, че тогав апо цяла вечер прекарвахме с мъжа ми с ръце на корема ми, да видим дали ще усетин нещо пак Grinning
Желая ти лека бременност и здраво бебе след няколко месеца Praynig

# 19
Здравейте мили майки искам да ви попитам, защото съм малко обезпокоена. Миналата седмица за първи път усетих ритничетата на бебето си, но от една седмица не съм го усещала....това нормално ли е?  Confused

Аз до 21-22 седмица изобщо не го бях усетила.

# 20
Ти си още в началото и няма какво да се притесняваш - може би бебко си ритка, а ти не го усещаш като ритничета. Аз едва от преди седмица започнах да усещам ритничетата всеки ден  Peace

# 21
Аз сьщо в началото го усещах рядко.
Ако се притесняваш се консултирай с наблюдаващият те лекар.

# 22
Нормално е, в началото не се усеща много и постоянно, но разбира се, ако те тревожи нещо се консултирай с лекаря си.
Лека бременност!

# 23
И аз го усетих в 18 седмица за първи път, но също не съм го усещала с дни след това. Чак към средата на 6 месец се усеща постоянно Simple Smile

# 24
И двете си деца ги усещах прекрасно, накрая на бременноста дори синът ми ме будеше  Laughing

# 25
В началото не се усеща постоянно и ритничетата не са толкова силни както в последните месеци.Но за твое спокойствие можеш да се консултираш с лекар.

# 26
  • Пловдив
Да, в началото е нормално да го усещаш по-рядко. След това ритниците зачестяват Laughing За свое собствено успокоение, се посъветвай с наблюдаващия бременността ти гинеколог  Hug
Лека бременност  Hug
Същото щях да пиша....
Лека бременност.

# 27
Нормално е.Все пак бебето още е много малко.

Лека бременост  Hug

# 28
Изобщо не се притеснявай.При мен беше същото, но сега съм в края на 24 г.с. и ме спуква от ритници.За успокоение отиди на доктор, за да го види на ехографа. Hug

# 29
не се тревожи след още 5 ще искаш от време на време да си почива

Общи условия

Активация на акаунт