Ритничетата на бебето

• 2 533
  • 32
  •   1
Отговори
Здравейте мили майки искам да ви попитам, защото съм малко обезпокоена. Миналата седмица за първи път усетих ритничетата на бебето си, но от една седмица не съм го усещала....това нормално ли е?  Confused

# 1
Мъничко е още.  Peace
За да си спокойна можеш да се посъветваш с гинеколога си.

# 2
Аз не го усещах до много късно. После го усещах много рядко. Чак в последния месец започнах да го усещам всеки ден.
Беше с гръб към корема ми и затова (така ми каза доктора).
Не се притеснявай.  Peace

# 3
Да, в началото е нормално да го усещаш по-рядко. След това ритниците зачестяват Laughing За свое собствено успокоение, се посъветвай с наблюдаващия бременността ти гинеколог  Hug
Лека бременност  Hug

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:48 от bubchenceto

# 4
Не се притеснявай, ти не можеш да усетиш всички движения на бебето в тези ранни седмици от бременността. От голямо значение е как е разположено бебето и плацентата. Скоро ще започне да напомня за себе си все по-често и все по-силно  Peace

# 5
В началото е нормално-да,в по-големите месеци не е нормално!
Ако имаш притеснения звънни на АГ ти.

# 6
Вярно е, че в началото е нормално да го усещаш по-рядко. Но за да си спокойна се консултирай с лекаря си.

# 7
  • София
Не се притеснявай,аз също в началото го усещах по-рядко.Колкото повече расте повече ще го усещаш:)Лека бременност!

# 8
  • Razgrad
така е колкото повече расте толкова по често ще усещаш ритничетата,лека бременост

# 9
Благодаря много на всички ви ... Пожелавам ви усмихната и щастлива 2010 на вас и на семействата ви...  bouquet  love001

# 10
Кто гледам в коя седмица си е нормално да не го усещаш толкова 4есто.

# 11
  • la Città Eterna
Спокойно, Десислава , нормално е. През цялата бременност ще имаш такива периоди на буйно въртене и спокойствие на бебето. Моето към осмия така се въртеше, че целия ми корем се местеше насам-натам. В деветия явно му стана тясно и изобщо не го усещах, ама ме успокоиха, че е заради теснотията. Нищо й нямаше на бебката, излезе си здрава и жилава.

# 12
Още е малко, но много скоро ще почнеш да го усещаш как рита, повече през нощта, по-малко през деня.
Поне при мен беше така.

# 13
Аз през цялата бременност почти не съм усещала моята красавица да рита.

# 14
Беше такъв футболист,че му се карах понякога Joy

Общи условия

Активация на акаунт