Влияят ли ви на здравето промените на времето?

• 5 563
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
И при мен времето и климата оказват влияние!Предимно с кръвното!
вдигаш или сваляш кръвното?

# 16
И на мен ми влияе времето. Спи ми се и ми е отпаднало.

# 17
  • с/у ОколоМръсТното
и на мен ми влияе... Цялостно отпадане и липса за каквато и да е дейност.
И понеже съм с ниско кръвно, хептен зле ми е понякога. 4-и, 5-ти и 6-ти януари ми бяха адски критични с кръвно 80/55

# 18
И аз сьм с ниско крьвно и в такива моменти сьвсем пада.
Не би трябвало да се вдига крьвното при резки климатични промени,обикновенно пада.

# 19
Ами знам ли - главата започвада ме боли отзад в тила и да ми се гади - затова си мисля,че го вдигам.Когато ми пада обикновено ме боли отпред челото.

# 20
Да,наистина болките в тила и гаденето са типични симптоми на вдигнато крьвно.
А в такива моменти не го ли мериш?

# 21
веднъж го мерих и беше 130/80 ,но аз по принцип съм с 90/60 и това ми е много високо.

# 22
О да,щом си с ниско крьвно това е много високо.
Аз сьщо сьм с 90/60,през бременността си,като вдигнех 130/90 ми беше адски лошо.Щом организма е свикнал с ниското така става.
Не си ли се консултирала с лекар?

# 23
О да,щом си с ниско крьвно това е много високо.
Аз сьщо сьм с 90/60,през бременността си,като вдигнех 130/90 ми беше адски лошо.Щом организма е свикнал с ниското така става.
Не си ли се консултирала с лекар?
консултирах се,но срещу промените на времето няма лек  Laughing изписа ми при нужда Анервина и Деанксит. помагат,но не бог знае колко.

# 24
Защо пьк Деанксит?Да не е на нервна почва?

# 25
Защо пьк Деанксит?Да не е на нервна почва?
ами аз не виждам връзка, но това е предписанието. явно като успокоително сваля кръвното знам ли. а може би е ,защото когато ми е зле получавам и силно сърцебиене... newsm78

# 26
А може би трябва да отидеш на кардиолог(акко не си го направила).

# 27
  • somewhere over the rainbow
Нощем ме болят костите и ставите, постоянно се въртя, че все нещо ми убива. Най-силни са болките в коленете, особено, когато са свити.
Тези месеци имам колебания в месечния цикъл - неприсъщо за мен.
Иначе психически съм много добре - "Няма нищо по-хубаво от лошото време" Laughing

# 28
  • София
да. всички стави ме болят но аз имам артрит:) отвратително е!

# 29
Винаги усещам промените  на времето, с най-различни "приятни' усещания. Но при мъжа ми е по-зле. Той е със сърдечна операция и винаги има неразположения.

Общи условия

Активация на акаунт