17 СОУ в „Западен парк“

• 100 089
  • 503
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе/София
,Вчера изтеглих документите за 32СОУ, ,
Може ли да ми кажеш защо си изтегли документите от там?Какво те разубеди?

Мисля, че погрешно си я разбрала или тя не се е изразила точно. Имала е предвид, че е изтеглила документите за 32-ро, в смисъл, че се е сдобила с тях, за да ги попълни. Сигурно ги е изтеглила от Интернет.
Има резон в поста ти,за този вариант не се сетих.

# 91
  • София
Здравейте, вчера подадох документи в 17СОУ и в 32СОУ. Ще разкажа накратко за моите първи впечатления. Отидох в 17СОУ-посрещнаха ме, разказаха ми всичко, което беше необходимо за самото у-ще, отговориха ми на всички въпроси и то доста изчерпателно. С една дума добих представа за всичко, което ме интересува.  Ще има ден на отворените врати на 27.04.Всеки може да бъде допуснат до училището, да го разгледа. Толкова за 17 СОУ. Отправих се към 32СОУ. Отивам там и какво да видя- някаква ужасна еофория, глъч, всеки влиза , излиза, имат автомати на вратите, и т.н. Попитах къде мога да подам документи, посочиха ми канцеларията. Обяснявам за какво съм дошла и една доста отекчена дама ме попита, дали съм попълнила всички необходими документи , след което ги взе , вписа ме в регистъра, даде ми номер , каза ми да следя сайта и ме отпрати по живо , по здраво, без никакви обяснения!  Shocked И си казах, че въпросното 32СОУ, въобще не са опряли до моето дете и ние сме едни от многото, подали документи, но нямащи може би никакви шансове да се класираме, тъй като не сме с протекции, не живеем в района и не сме с никакви предимства  и защо в крайна сметка, трябва да ни се обръща някакво внимание.Ами това е , че май прекалих с подробностите!!!

Само да добавя и да питам ако някой има информация - това са Г-жите , който ще поемат 1 клас в 17 СОУ :
Г-жа Панева, Г-жа Цалова и Г-жа Гергова. Четвъртата не се знае , дали ще се пенсионира, или ше продължи!!!

# 92
  • София
,Вчера изтеглих документите за 32СОУ, ,
Може ли да ми кажеш защо си изтегли документите от там?Какво те разубеди?
Извинявам се, че не съм била ясна, изтеглих необходимите документи от сайта на 32СОУ - Анкетна карта и Заявление и вчера ги  подадох.

# 93
  • София
Здравейте.
Знаете ли дали в училището има подготвителна група?
Аз доколкото вчера от обясненията разбрах - няма подготвителна група!!! Ти за подготвителна група като в езиковите гимназии ли питаш?

# 94
 mamaniki,
най-вероятно пита за предучилищна подготвителна група, другото е подготвителен клас.

# 95
  • София
mamaniki,
най-вероятно пита за предучилищна подготвителна група, другото е подготвителен клас.

Да. може би е така!!!

# 96
  • София
mamaniki, имам лични впечатления от Панева,малкият и син е в класа на дъщеря ми-много мила и разбрана жена,ще разпитам как е като учителка.Цалова беше заместник-директор,когато дъщеря ми постъпваше в училището-и от нея имам много добри впечатления,беше наясно с всичко в училище,познаваше децата по имена,търпеливо отговаряше на всичките ми въпроси и то след като дъщеря ми вече учеше там.Дъщеря ми също много я хвалеше и я харесваше,за разлика от директорката.И за нея ще разпитам как е като учител на малките,но като човек много ми харесва-стегната,разумна и търпелива,дано не се е променила.

# 97
  • София
mamaniki, имам лични впечатления от Панева,малкият и син е в класа на дъщеря ми-много мила и разбрана жена,ще разпитам как е като учителка.Цалова беше заместник-директор,когато дъщеря ми постъпваше в училището-и от нея имам много добри впечатления,беше наясно с всичко в училище,познаваше децата по имена,търпеливо отговаряше на всичките ми въпроси и то след като дъщеря ми вече учеше там.Дъщеря ми също много я хвалеше и я харесваше,за разлика от директорката.И за нея ще разпитам как е като учител на малките,но като човек много ми харесва-стегната,разумна и търпелива,дано не се е променила.

Много ти благодаря Krisena за информацията!!!

# 98
Здравейте, мами на бъдещи първолаци! За 17-то СОУ имайте предвид, че директорката е много сладкодума, но на практика доста неща стоят по различен начин. Охраната я няма никаква, всеки може да влезе и излезе. Храната е под всякаква критика в стола, но пък услужливо в бюфета има кебапчета и пица всеки ден (и двете са на една фирма). Хигиената е на ниско ниво, освен в дните на отворените врати. За две години се смениха четири учителки по френски и всеки път започваме отначало и стигаме до кривата круша. Интерактивните дъски, за които събирахме (родителите участват доста активно в набирането на средствата за струващите хиляди левове техники) пари, вече втора година не влизат в употреба. Май и тази година няма да работят децата на тях. От родители, ползващи превоза знам, че има проблеми и с това. Да не говорим за чалгата, която се чува от бусчето и как децата се разтичват по двора, а шофьора отива право за кафенце. Иначе като цяло училището е тихо, децата са добри (не съм виждала да се бият по коридорите или да се псуват), класната ни е голям късмет. Пак казвам, като цяло не е лошо, но суперлативите на директорката се разминават с действителността.

# 99
За учителките по френски е така-и в нашият клас се смениха няколко.Но пък никой никога не ни е искал пари за интерактивни дъски или нещо друго.Детето ми е в 6 клас и досега сме събирали пари единствено за учебни помагала или да си оправим нещо съвсем дребно в класната стая.И транспорта ползвахме една година и нямаше никакъв проблем.И да училището като цяло наистина е спокойно.Рядко има някакви проблеми между учениците.

# 100
  • София
Здравейте, мами на бъдещи първолаци! За 17-то СОУ имайте предвид, че директорката е много сладкодума, но на практика доста неща стоят по различен начин. Охраната я няма никаква, всеки може да влезе и излезе. Храната е под всякаква критика в стола, но пък услужливо в бюфета има кебапчета и пица всеки ден (и двете са на една фирма). Хигиената е на ниско ниво, освен в дните на отворените врати. За две години се смениха четири учителки по френски и всеки път започваме отначало и стигаме до кривата круша. Интерактивните дъски, за които събирахме (родителите участват доста активно в набирането на средствата за струващите хиляди левове техники) пари, вече втора година не влизат в употреба. Май и тази година няма да работят децата на тях. От родители, ползващи превоза знам, че има проблеми и с това. Да не говорим за чалгата, която се чува от бусчето и как децата се разтичват по двора, а шофьора отива право за кафенце. Иначе като цяло училището е тихо, децата са добри (не съм виждала да се бият по коридорите или да се псуват), класната ни е голям късмет. Пак казвам, като цяло не е лошо, но суперлативите на директорката се разминават с действителността.

Леля Ог искам да питам, вашето дете в кой клас е и защо за всички тези нередности не се обърнете към самата директорка и не поискате обяснение за всичко това. Мисля, че така е редно, щом сте давали парички, а те не са били дадени по предназначение!!!

# 101
  • София
И ние като  some madness не сме събирали пари за дъски-двете ми деца учат в 17-то,но досега никой не ни е искал пари за друго,освен за помагала и тържества. Превоз ползвах за сина ми миналата година и бях много доволна.Тази година се комбинирахме с една майка и техния татко води всички деца,моят мъж ги прибира.
mamaniki, не успях да събера повече информация за Панева и Цалова.Дъщеря ми каза,че на Панева по-често се чувал гласа в коридора,но това не означава,че е невротичка Simple Smile Цалова остава фаворитка на дъщеря ми-била много спокойна,много обяснявала,изслушвала...Това са все пак впечатления на едно дете,не успях да намеря познати родители от 4-ти клас,за да ти дам по-достоверна информация.

# 102

Леля Ог искам да питам, вашето дете в кой клас е и защо за всички тези нередности не се обърнете към самата директорка и не поискате обяснение за всичко това. Мисля, че така е редно, щом сте давали парички, а те не са били дадени по предназначение!!!

Обърнала съм се към когото трябва, получила съм съответните отговори (дали са задоволителни е друг въпрос, дали са окончателни също). Просто споделям като човек, на когото детето му учи в училището. Не казвам, че съм недоволна, но и не казвам, че първоначалните суперлативи се покриват с реалността. На думи нещата са прекрасни, но си имайте едно на ум.  От гледна точка на език, сигурност, хигиена и стол нещата не са така, както ги представя госпожа Атанасова, която е много, много сладкодумна. Друг е въпросът и на кой какво му прави впечатление - има родители, които вероятно не им е хрумнало да посетят тоалетните или да погледнат има ли сапун до мивките
(вече има, с това сме се преборили). Искам да подчертая, че пари се събират само благотворително и никой на сила не ме е карал да давам пари за нищо!  Останалото е добро - учителките са добри и отговорни, училището е спокойно и не минават през двора му хора и коли. Предният ми пост изглежда нападателен (сега като го чета), но  по-скоро от липса на време съм написала в най-сбит вид информацията, която съм искала да ви подам.

# 103
  • София
Благодаря ти Крисена!!!Ще се възползвам от информацията ти!!!Надявам се да изберем точния човек и детето ми да ходи с желание на училище!!!

# 104
Здравейте.
Днес ходих до училището. Казаха ми, че няма предучилищна.

Общи условия

Активация на акаунт